Realtid > Ekonomi

Saturday, 21 September, 23:36

Realtid - 10 sep 19 kl. 06:30

Enklas vd: “Utvecklingen går vår väg”Det går åt rätt håll för bolåneaktören Enkla när det gäller finansiering och intresse hos potentiella kunder, säger bolagets vd och grundare Alexander Widegren till Realtid.  .
Läs mer på Realtid
Läs mer om:
Enkla, Alexander Widegren, Realtid

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Enklasvd , Utvecklingen, gårvår , väg
PrivataAffärer - 20 jun 18 kl. 07:59

Enklas låga ränta höjs

I mars gick Enkla ut med sitt erbjudande. Bolaget erbjuder ett treårigt bolån till rekordlåga 0,95 procent, men bara till kunder med låg belåningsgrad och maximalt 5 miljoner kr i lån för ett hushåll med två sökande. Efter tre år ska räntan omförhandlas.

PrivataAffärer - 22 okt 18 kl. 13:00

Enklas kryphål täpps till om två månader

”Trots det nya amorteringskravet går det utmärkt att låna till bostaden och slippa amorteringar.” Så marknadsförde sig det nya bolåneföretaget Enkla i början av året. Ett kryphål i bestämmelserna kring amorteringskraven möjliggör för bostadskreditinstitut – men inte banker – att låna ut till kunder utan att kräva amortering.

Kristianstadsbladet - 14 jul 11 kl. 06:30

Att förändras i takt med utvecklingen

emelektronikkedjan Onoffs begäran om konkurs i veckan har satt fart på spekulationerna om att fler k?
Men det finns en annan sida som inte har uppmärksammats så mycket, den snabba tekniska utvecklingen och förändrade köpmönster hos konsumenterna. har de senaste decennierna skett i en rasande fart.

Dagen - 02 feb 11 kl. 03:00

Kopter i Sverige: Vi är alla egyptier och vi sitter i samma båt - men vi ser på utvecklingen med oro

- I det här är vi alla egyptier. Det säger Ehab Rafael, sekreterare i Koptiska kyrkan i Sverige om utvecklingen i Egypten.

Den koptiska ortodoxa kyrkan i Sverige är en del av den egyptiska kyrkan, som i sin tur är den största religiösa minoriteten i landet.

Politikerbloggen - 06 nov 12 kl. 09:19

Regeringen nöjer sig med att recensera utvecklingen

Foto: Riksdagen
DEBATT. Vi har alla ett ansvar för att förbättra situationen för de miljontals människor som drabbats. Nu befaras utvecklingen av kriget i Syrien står inför en alltmer våldsam utveckling.

Politikerbloggen - 06 nov 12 kl. 09:19

Regeringen nöjer sig med att recensera utvecklingen

Foto: Riksdagen
DEBATT. Vi har alla ett ansvar för att förbättra situationen för de miljontals människor som drabbats. Nu befaras utvecklingen av kriget i Syrien står inför en alltmer våldsam utveckling.

Politologerna - 27 jun 14 kl. 14:32

Utvecklingen av partiernas opinionsstöd 2001-2013 dag för dag

Inför 2014 års riksdagsval och lagom till Almedalsveckan har Valforskningsprogrammet vid Göteborgs universitet i samarbete med SOM-institutet sammanställt en serie arbetsrapporter som belyser utvecklingen av de åtta riksdagspartiernas popularitet i befolkningen under perioden 2001-2013. Tabeller och figurer i rapporterna grundar sig på analyser av ett omfattande datamaterial från de årligen återkommande enkätundersökningarna från SOM-institutet vid Göteborgs universitet. SOM-undersökningarna genomförs varje höst och bygger alltid på stora statistiska befolkningsurval av folkbokförda i Sverige mellan 16-85 år.

YLE - 28 aug 16 kl. 10:36

Utvecklingen får dåligt betyg i Raseborg - Borgå drar det längre strået

Utvecklingen i Raseborgs ekonomiska region får dåligt betyg i en ny undersökning. Raseborgs motsvarighet på andra sidan huvudstadsregionen, Borgå, får däremot fint betyg. Konsultbyrån MDI har gjort en undersökning bland städer och ekonomiska regioner i Finland och gett dem skolvitsord på basen av hur bra de har utvecklats sedan finanskrisen 2008.

Sydsvenskan - 13 jan 12 kl. 08:48

Shane Gould tillbaka för leda utvecklingen

Foto: Emma Larsson.
Till sommaren är det 40 år sedan hon charmade simvärlden med fem medaljer.
Shane Gould försvann lika fort från rampljuset som hon dök upp.

YLE - 11 sep 13 kl. 04:47

Bråk om utsläpp bromsar utvecklingen

De allt strängare utsläppskraven på Östersjön är ett gissel för rederierna, men kan vara en guldgruva för bolag med gröna teknologilösningar. Den stora frågan är när man enas om tidtabellen för de nya reglerna. Det omtalade svaveldirektivet har redan satt hård press på rederierna som tvingas både rena avgaser och på sikt använda allt renare och dyrare bränslen.

Kristianstadsbladet - 12 sep 14 kl. 09:33

Utvecklingen går i en rasande fart

Foto: Lasse Ottosson
Östra Göinge har genomgått en rad positiva förändringar de senaste fyra åren, skriver kommunalrådet Patric Åberg (M), som hoppas att kommunens väljare ska ge honom och femklövern fortsatt förtroende.
För fyra år sedan bröt vi äntligen S gamla maktmonopol i Östra Göinge. Tillsammans med mina kollegor i femklövern (M, FP, KD, C, MP) satte jag högsta fart från första dagen.

Fler nyheter från Realtid

Realtid - 15 timmar sedan

Neobanker och vad folk vill läsa om – egentligen

Anledningen till varför det inte är annorlunda den här gången, neobanker och vad folk vill läsa om – egentligen. Det är innehållet i chefredaktör Johan Såthes krönika..

Realtid - 16 timmar sedan

Strukturerade produkter och aktiebolag höjer debatten

Tre artiklar om riskkapitalbolaget EQT har lockat många Realtidläsare i veckan. Det har även tre heta debattartiklar. Kolla själv in veckans tio-i-topp-lista!.

Realtid - Igår: 16:45

Danske Bank: ”Vi ska öka kundnöjdheten”

Johanna Norberg har som ny vd för Danske Bank Sverige fortsatt tillväxt som en viktig uppgift framöver. Här ingår att höja kundnöjdheten, berättar hon för Realtid..

Realtid - Igår: 16:01

Deutsche Bank köper del av fintechbolag

Deutsche Bank köper 4,9 procent i fintech-bolaget Deposit Solutions, vilket är första gången Deposit Solutions får en bank som delägare..

Realtid - Igår: 14:50

Pensionsbolagens desperata jakt på avkastning

Liv- och pensionsbolagen i Sverige och övriga Europa kommer söka sig alltmer till den onoterade miljön när räntemarknaden inte ger någon avkastning. Det betyder högre risk för kunderna, men är ljuv musik för riskkapitalisterna, skriver Claes Folkmar..

Realtid - Igår: 14:25

Ny fondchef för Almi Invest

Henrik Jansson blir ny chef för Almi Invests näst största regionala fond med ett förvaltat kapital på 176 miljoner kronor..

Realtid - Igår: 11:40

”Det är ett spel om att vara väldigt stor”

Ålandsbanken, ICA Banken, Ikano Bank, Söderberg & Partners och Borgo etablerar en ny bolåneutmanare. ”Det är väldigt mycket storleken som gör det”, svarar Patrik Hankers, Sverigechef på Ikano Bank, på frågan om hur de ska lyckas..

Realtid - Igår: 13:35

Ingen ljusning för kronan enligt SEB

Kronan handlar till rekordlåga nivåer. Men det kommer att bli värre, anser SEB..

Realtid - Igår: 11:50

“PSD2 skapar ett A- och B-lag bland bankerna”

Fredagspanelen svarar på frågor om PSD2, ett EU-direktiv som berör open banking och säkrare kundverifiering. Kortföretag, banker och betalbolag i Sverige är förberedda för PSD2 medan e-handlarna generellt inte är det. .

Realtid - Igår: 11:40

”Det är ett spel om att var väldigt stor”

Ålandsbanken, ICA Banken, Ikano Bank, Söderberg & Partners och Borgo etablerar ett nytt hypoteksbolag. ”Det är väldigt mycket storleken som gör det”, svarar Patrik Hankers, Sverigechef på Ikano Bank, på frågan om hur de ska lyckas..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.