Jönköpingsnytt > Nyheter

Friday, 20 September, 12:17

Jönköpingsnytt - 10 sep 19 kl. 06:00

Bryter stigman: ”Självmord inget val”Den 10 september är suicidpreventiva dagen – en dag för att uppmärksamma den viktiga frågan om att förebygga självmord. Jessicka Norberg från Jönköping har försökt att ta sitt liv ett flertal gånger. Nu vill hon uppmana folk att våga lyssna på och stanna kvar hos den som mår dåligt.
.
Läs mer på Jönköpingsnytt
Läs mer om:
Norberg, Jönköping

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Bryter, stigman, Självmord, inget, val
Politikerbloggen - 03 mar 11 kl. 12:20

BRYTER TYSTNADEN ? Vi har inget att mörka

STUPADE SVENSKARNA. Nu bryter Försvarsmakten tystnaden om de nya uppgifterna gällande dödskjutningen i Afghanistan.  - Vi har inget att mörka, säger arméinspektör Berndt Grundevik.

DN - 24 aug 19 kl. 18:07

Prins Andrew bryter tystnaden: Såg inget misstänkt beteende hos Epstein

Prins Andrew har varit hårt pressad efter att återigen anklagats för inblandning i den misstänkta sexhärvan kring Jeffrey Epstein..

YLE - 25 apr 19 kl. 18:56

Han föreläser om psykisk ohälsa: "Självmord är aldrig rätt utväg, det får inte ens vara ett alternativ"

Man ska tala om det, vara öppen om det och man ska ta det på allvar. Det säger ordförande för Suicide Zero Finland, Rasmus Anderssén, som vill bryta stigman kring depression och självmord..

BT - 19 dec 14 kl. 01:40

BBC: Apple bryter mot arbetsregler

De fabriker i Kina som tillverkar datajätten Apples produkter i Kina bryter konsekvent mot företagets löften om förbättrade arbetsvillkor. Det hävdar brittiska BBC, som låtit reportrar ta anställning i företaget Pegatrons produktion av Apples telefoner, läsplattor och datorer. En av reportrarna tvingades arbeta 18 dagar i sträck, medan en annan fick arbeta skift på upp till 16 timmar.

BT - 19 dec 14 kl. 09:58

BBC: Apple bryter mot arbetsregler

Utmattad personal som somnar mitt i arbetet och beslagtagna id-handlingar. Fabriker i Kina som tillverkar Apples produkter bryter konsekvent mot företagets löften om förbättrade arbetsvillkor, hävdar brittiska BBC. BBC har låtit reportrar ta anställning i företaget Pegatron och arbeta med produktion av Apples telefoner, läsplattor och datorer.

YLE - 29 aug 17 kl. 08:33

Trafikpsykolog: Finland behöver ett nytt körtest för dem som regelbundet bryter mot trafikregler

Finland borde införa nytt medicinskt och psykologiskt test av körförmågan för vårdslösa bilförare. Det anser Sari Kukkamaa, specialist på neuropsykologi och medlem i Finlands psykologförbunds arbetsgrupp för trafikpsykologi. Ett sådant test finns bland annat i Tyskland där det kallas idiottest.

Cornucopia - 11 mar 15 kl. 14:06

Tankesmedjan bryter medvetet mot SR:s regler

Jag har fortfarande inte fått något svar från Tankesmedjans ansvarige utgivare, trots att vederbörande uppmanar att man ska höra av sig. Så det blir till att lyfta frågan uppåt i organisationen, då Tankesmedjan medger att de medvetet bryter mot SR:s egna regler.

Tankesmedjan skriver nämligen följande i sina frågor och svar om angreppen på Teodorescu:"Vad menar ni när ni använder ordet husblatte?

Kristianstadsbladet - 16 aug 18 kl. 00:01

Profilen bryter med landslaget: ”Kände inget riktigt stöd”

Han ingick i OS-satsningen mot Tokyo 2020. Nu bryter Sebastian Brajic med karatelandslaget – efter sju år med blågula uppdrag – och satsar vidare på egen hand. – Jag kände inget riktigt stöd.

TA - 12 apr 12 kl. 09:20

Ännu inget besked om handelsstrejk

Foto: Hasse Holmberg/Scanpix
I dag skulle det avgöras - strejk eller nytt löneavtal i handeln.
? Förhandlingarna pågår och det är oklart när vi kan lämna besked, säger Kristina Jogestrand, pressekreterare på Handels.

Kristianstadsbladet - 15 okt 13 kl. 16:47

Persson bryter med KIK

Unge och talangfulle backen Joel Persson bryter på egen begäran sitt kontrakt med KIK.
19-årige backen Joel Persson bryter sitt kontrakt med Kristianstads IK. ?

Fler nyheter från Jönköpingsnytt

Jönköpingsnytt - 30 minuter sedan

Hotfull man fick handfängslas

På fredag morgon fick polisen flera samtal om en hotfull och utåtagerande man i Norrahammar.
.

Jönköpingsnytt - 1 timme sedan

Här är Jönköping bäst i landet

En granskning av ekonomin i den svenska sjukvården som P4 Örebro har gjort visar att 20 av 21 regioner inte har ekonomin i balans. Det är Region Jönköpings län som bedöms ha ekonomin under kontroll.
.

Jönköpingsnytt - 3 timmar sedan

Klart idag: Elmia lanserar ny motorfest

Påskhelgen innebär motormässa på Elmia. Nästa år kommer det arrangeras ytterligare en motorfest på området. Detta i form av en motorcykelfestival.

Jönköpingsnytt - 4 timmar sedan

Man körde åt fel håll på E4

Under natten mot fredag blev ett antal trafikanter vittnen när en bilist körde åt fel håll på E4. Polisen kunde få fatt på en äldre man som beklagade att han hamnat på fel sida vägen.
.

Jönköpingsnytt - 14 timmar sedan

HV71 irriterat efter snöpliga förlusten

HV71 tappade en tvåmålsledning och förlorade med 2-3 efter förlängning mot Luleå. Efter det avgörande målet var det irriterat i HV-lägret.
– Den var så fruktansvärt synlig, säger tränaren Stephan ”Lillis” Lundh till Jnytt.

Jönköpingsnytt - 13 timmar sedan

Stortävling väntar för IKHP-tjejer

IKHP:s lovande orienteringstjejer Isa Envall och Hilda Holmqvist Johansson har blivit uttagna i den svenska truppen till Junior European Cup.
.

Jönköpingsnytt - 6 timmar sedan

Tjuvkika på klinikens nya lokaler

Smådjurskliniken i Jönköping kommer den 19 oktober att öppna i sina nya lokaler på Ljungarum. Jnytt fick en tjuvkik inne i de nya lokalerna.
– Vi kommer ha större möjligheter att ställa snabbare diagnoser, säger chefsveterinären Ulf Axelsson.

Jönköpingsnytt - 17 timmar sedan

Övergiven moped hittades i dike

Ett larm inkom om en olycka på en grusväg i Gränna under torsdagskvällen. Det visade sig vara en gammal olycka, där föraren hade lämnat kvar mopeden i ett dike.
.

Jönköpingsnytt - 15 timmar sedan

Musikfest på Österängen

En färgglad husvagn har stått uppställd på Österängen i Jönköping sedan i tisdags. Men det är inte vilken husvagn som helst, inuit finns en musikstudio där ungdomar ska få möjlighet att producera musik. Ett initiativ som öppnar möjligheter.

Jönköpingsnytt - 18 timmar sedan

Liga åtalas efter stöldturné

Tre män åtalas misstänkta för flera inbrott i länet, bland annat på en restaurang och en däckfirma i Jönköping. Ligan ska ha använt sig av en stulen registreringsskylt på sin bil, som en av männen dessutom körde utan giltigt körkort.
.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.