Dagensanalys.se > Ekonomi

Monday, 16 September, 18:09

Dagensanalys.se - 09 sep 19 kl. 21:43

65 procent av budgeten för geolokalisering är bortkastadProblemen att fortsätta rikta sin annonsering med hjälp av geolokalisering ökar. Ny studie avslöjar att hela 65 procent är bortkastat. Det saknas helt enkelt bra data vilket leder till dåligt riktade budskap enligt företaget Location Sciences som kartlagt marknaden. För att komma fram till resultatet har man analyserat 500 miljoner digitala visningar som varit baserade på geolokalisering i både USA och Storbritannien. Enligt studien var för varje 100 spenderad 29 visad utanför önskat område.
Läs mer på Dagensanalys.se
Läs mer om:
Location Sciences, USA, Storbritannien, Dagensanalys

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: 65 procent av budgetenför , geolokaliseringär , bortkastad
Eurosport - 21 aug 11 kl. 15:05

Fotboll - Neville sågar landslaget: "Bortkastad tid"

Gary Neville pensionerade sig i våras efter över 600 matcher för Manchester United och många inspelade titlar. Men legendaren beskriver sin landsalgskarriär som "bortkastad tid"..

TA - 10 jan 13 kl. 18:07

Jacoby kände sig bortkastad


Den 15 september i fjol fick Volvo PV:s vd Stefan Jacoby en stroke. Detta efter uppgifter om inre stridigheter i företaget och Jacoby byttes snabbt ut mot Håkan Samuelsson.Det var "verkligen, verkligen tufft" att få sparken mitt under sjukdomsperioden, säger Jacoby i en intervju på di.

BT - 02 dec 13 kl. 07:55

Bortkastad tid på kurs: "Slöseri med pengar"

Arbetsmarknadsprojektet Mast blev bortkastad tid för Madeleine Lindblom och Gabriel Barkarmo. – Det här är slöseri med stadens pengar och EU-medel, säger Madeleine Lindblom. Madeleine Lindblom är utförsäkrad från a-kassan och hänvisades till Mast av försörjningsenheten i juni.

Barometern - 22 feb 14 kl. 16:11

OAIK föll mot Vimmerby: ?En bortkastad halvlek?

Oskarshamns AIK förlorade mot Vimmerby.
– Andra halvlek var en bortkastad halvlek, säger besvikne tränaren Henrik Larsson. Division 2-laget Vimmerby bjöd upp till en tät och tuff träningsmatch ute i ett vårlikt Ernemar.

Barometern - 22 feb 14 kl. 16:11

OAIK föll mot Vimmerby: ?En bortkastad halvlek?

Oskarshamns AIK förlorade mot Vimmerby.
– Andra halvlek var en bortkastad halvlek, säger besvikne tränaren Henrik Larsson. Division 2-laget Vimmerby bjöd upp till en tät och tuff träningsmatch ute i ett vårlikt Ernemar.

Sydsvenskan - 15 jun 17 kl. 14:10

Linna: Tiden i fängelse var helt bortkastad

Kaj Linna, som mot sitt nekande dömdes till livstids fängelse 2004, frikänns helt av hovrätten för rånmordet i Kalamark. – Tiden i fängelse var fullkomligt bortkastad tid, värdelös tid, säger han. I och med hovrättens frikännande dom kan Kaj Linna inte.

Helsingborgs Dagblad - 15 jun 17 kl. 14:10

Linna: Tiden i fängelse var helt bortkastad

Kaj Linna, som mot sitt nekande dömdes till livstids fängelse 2004, frikänns helt av hovrätten för rånmordet i Kalamark. – Tiden i fängelse var fullkomligt bortkastad tid, värdelös tid, säger han. I och med hovrättens frikännande dom kan Kaj Linna inte.

Supermiljöbloggen - 11 apr 19 kl. 10:12

Ökade klimatanslag i nya budgeten – men brister på miljöområdet

Efter höstens "katastrofbudget" återförs en del av medlen i Sveriges nya miljöbudget. Satsningarna görs främst på klimatområdet, där grön skatteväxling och ökade anslag till Klimatklivet hör till nyheterna. Samtidigt slopas viktiga insatser för skydd och skötsel av värdefull natur, och de totala miljösatsningarna står sig även slätt mot de fossila subventionerna.

HBL - 04 okt 12 kl. 10:31

HVC-avgiften avgörande för budgeten

Jussi Pajunen är som vanligt försiktig, orolig för både det världsekonomiska läget och de minskande skatteintäkterna i Helsingfors. Men att han inte plockat bort hälsovårdsavgiften betyder att varken SDP eller De gröna är redo att godkänna budgeten.Helsingforsarna blir fler, vilket staden ser som en bra sak.

YLE - 13 nov 14 kl. 14:18

Politiker i Lojo: Håll budgeten eller permittera

Lojo stadsfullmäktige förde en lång och intensiv debatt om budgeten för nästa år på onsdagen (12.11). Politikerna gav också de ledande tjänstemännen i staden ett klart besked: Verksamheten ska effektiveras och budgeten ska hålla - annars hotar permitteringar.

Fler nyheter från Dagensanalys.se

Dagensanalys.se - 5 timmar sedan

Jochum Forsell går till HEAR

Mediebyrån HEAR rekryterar Jochum Forsell från IUM. Jag är otroligt glad över att Jochum Forsell blir en del av Hear. Han är en av de mest erfarna rådgivarna i branschen.

Dagensanalys.se - 5 timmar sedan

Snapchat anlitar DoubleVerify för att säkra annonsvisningarna

Snapchat och DoubleVerify har ett gediget samarbete när det kommer till att ha koll på att annonsvisningar som sägs visas, faktiskt gör det. DoubleVerify reviderar om annonsvisningar har visats på Snapchat Filter, Lens, Snap Ad (både display och video) och Story Ad. Med tanke på att DoubleVerify är så integrerad i Snapchats erbjudande skulle det inte förvåna om en av parterna till slut köper den andra.

Dagensanalys.se - 6 timmar sedan

Karin Nelsson är ny vd för Demoskop

Karin Nelsson blir ny VD för Demoskop. I uppdraget ligger att utveckla bolagets position i branschen och stärka kunderbjudandena ytterligare. Karin Nelsson är rutinerad, kreativ och tydligt affärsdriven.

Dagensanalys.se - 7 timmar sedan

Estrella sponsrar e-sport för att nå sina målgrupper

Estrella är huvudsponsor till FIFA-spelaren ”Jewanderz” som sänder en 50 timmar lång jubileumsstream 27-29 september. Under livesändningen kommer Youtubern att spela det nysläppta FIFA 20 inför omkring 200 000 tittare och bjuda på mängder av chips från Estrella. Gaming har de senaste åren blivit en mer etablerad arena för marknadsföring och Estrella var tidigt in i spelet som bland annat partner till Dreamhack de senaste sju åren.

Dagensanalys.se - 7 timmar sedan

Tips: Salesforce-partners utbildar nya konsulter helt gratis

Den snabba tillväxten för Salesforce har lett till brist på kompetens. För att råda bot på det går nu några av Salesforce kunder och partners ihop för att utbilda nya konsulter. I våras utbildades de 15 första Salesforce-konsulterna via Academy.

Dagensanalys.se - 8 timmar sedan

Marknadsförare kämpar med att mäta kampanjer över flera kanaler

Tre fjärdedelar av globala marknadsförare kämpar med att mäta sina kampanjer över flera kanaler, det visar en ny studie från Kantar. Kantar har frågat fler än 500 seniora marknadsförare i sin studie Getting Media Right: Marketing in Motion. Rapporten visar att majoriteten (76 procent) av globala marknadsförare har svårt att mäta sina kampanjer över flera kanaler och 46 procent anser att de inte har hittat rätt balans mellan digitalt och analoga medier.

Dagensanalys.se - Igår: 16:20

Facebook satsar ännu mer på lokala nyheter

Facebook tänker verkligen gå både high och low när det kommer nyheter. Bland annat utökas satsningen på lokala nyheter. Återigen skriver vi här om USA, men du vet den vanliga frasen – om det fungera där kommer vi även få det hit till Sverige.

Dagensanalys.se - Igår: 15:42

Nordicom lanserar researchportal

Nordicom som huserar på Göteborgs Universitet har lanserat en ny portal där man samlar alla olika undersökningar och forskningsrapporter. Den nya portalen heter NordMedia Network och ska hjälpa alla som vill få information och insikter i nordiska medier. Några funktioner som NordMedia Network utvecklat: En helt ny databas där du kan söka och få tillgång till researchers dvs individer som ingår i nätverket.

Dagensanalys.se - I förrgår: 09:10

Slutet för svensk media? – Kampen mot amerikanska drakar intensifieras

Mattias Strandberg och Mikael Karlsson diskuterar trender samt delger sina reflektioner om svenska medier och amerikanska drakar. I den här spaningen går vi både högt och lågt. Vi vågar tycka till samt dissar och hissar satsningar.

Dagensanalys.se - 13 sep 19 kl. 15:06

Maximera försäljningen under fjärde kvartalet med Facebook-annonsering

Vi börjar närma oss fjärde kvartalet (Q4) vilket är den största försäljningsperioden på hela året. Här berättar Albin Stööp som är VD på Zalster – ett svenskt företag som är Facebook Marketing Partner och Instagram Partner –  hur du ska planera din Facebook-annonsering. Facebook-annonsering är ett av de mest kraftfulla verktygen för att nå ut och inspirera befintliga och potentiella kunder under denna hårt konkurrensutsatta, men lukrativa period.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.