Dagensanalys.se > Ekonomi

Monday, 16 September, 08:45

Dagensanalys.se - 09 sep 19 kl. 21:13

Kvinnlig röst för Volkswagens talanI företagets marknadskommunikation har Volkswagen sedan decennier använt en mansröst för att presentera sina bilar. Nu blir varumärket istället kvinnligt. På praktiskt taget alla marknader kommer en kvinna – med en varm, trygg och behaglig röst – att föra Volkswagens talan. Att ändra röst är en del av ett större förändringsarbete med varumärket. Logotypen ska kännas mer modern Volkswagens framtid är elektrisk, uppkopplad och koldioxidneutral.
Läs mer på Dagensanalys.se
Läs mer om:
Volkswagens, Volkswagen, Kvinnlig, Dagensanalys

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Kvinnlig, röstför , Volkswagens, talan
DalaDemokraten - 01 apr 15 kl. 18:52

C-kvinnor hyllar kvinnlig företagare

Sawanee driver sedan något år tillbaka den asiatiska restaurangen med samma namn i Falun. Hon har tidigare varit kunglig hovleverantör under åtta år när hon bodde i Stockholm. I sitt tacktal berättade Sawanee om sin resa från byn i Thailand till Bangkok och vidare till Sverige.

BT - 02 apr 12 kl. 12:40

Ingen kvinna i dag heller

Vid 285 tillfällen hade Örby-Skene församling gudstjänster och högmässor under 2010. Inte en enda gång leddes de av en kvinna. Vi är många som väntar på, och ser fram emot, att få lyssna till en kvinna från predikstolen i våra kyrkor, skriver Björn Andersson.

Sydsvenskan - 28 apr 11 kl. 08:32

Författare, förbrytare

Björn af Kleen löser en storslagen rebus författad av Nicole Krauss.
Nicole Krauss är så isande välformulerad att man som läsare upprepade gånger tvingas stanna upp och läsa enskilda meningar högt för den som råkar passera genom rummet. Jag har inte blivit så berörd av en romans karaktärsgalleri sedan jag tvingades ta avsked av familjen Berglund i Jonathan Franzens "Freedom".

Kristianstadsbladet - 01 okt 11 kl. 06:30

Skriv, människor skriv

Jag skulle vilja skriva en bok. Så säger människorna jag möter på biblioteken. Nästan alla faktiskt.?

SmålandsPosten - 18 jul 14 kl. 06:11

Miljöpartiet har det enda kvinnliga toppnamnet

I Alvesta är ett av elva toppnamn på partiernas vallistor kvinnligt. Tillsammans med Markaryd är det lägst i länet. Namnet är Miljöpartiets Birgit Andersson.

Fler nyheter från Dagensanalys.se

Dagensanalys.se - 16 timmar sedan

Facebook satsar ännu mer på lokala nyheter

Facebook tänker verkligen gå både high och low när det kommer nyheter. Bland annat utökas satsningen på lokala nyheter. Återigen skriver vi här om USA, men du vet den vanliga frasen – om det fungera där kommer vi även få det hit till Sverige.

Dagensanalys.se - 17 timmar sedan

Nordicom lanserar researchportal

Nordicom som huserar på Göteborgs Universitet har lanserat en ny portal där man samlar alla olika undersökningar och forskningsrapporter. Den nya portalen heter NordMedia Network och ska hjälpa alla som vill få information och insikter i nordiska medier. Några funktioner som NordMedia Network utvecklat: En helt ny databas där du kan söka och få tillgång till researchers dvs individer som ingår i nätverket.

Dagensanalys.se - Igår: 09:10

Slutet för svensk media? – Kampen mot amerikanska drakar intensifieras

Mattias Strandberg och Mikael Karlsson diskuterar trender samt delger sina reflektioner om svenska medier och amerikanska drakar. I den här spaningen går vi både högt och lågt. Vi vågar tycka till samt dissar och hissar satsningar.

Dagensanalys.se - I förrgår: 15:06

Maximera försäljningen under fjärde kvartalet med Facebook-annonsering

Vi börjar närma oss fjärde kvartalet (Q4) vilket är den största försäljningsperioden på hela året. Här berättar Albin Stööp som är VD på Zalster – ett svenskt företag som är Facebook Marketing Partner och Instagram Partner –  hur du ska planera din Facebook-annonsering. Facebook-annonsering är ett av de mest kraftfulla verktygen för att nå ut och inspirera befintliga och potentiella kunder under denna hårt konkurrensutsatta, men lukrativa period.

Dagensanalys.se - I förrgår: 13:05

Vad ger ett hackathon?

Det blir allt vanligare med hackathon, där man samlar personer som ska programmera (hacka) under en begränsad tid och inom ett specifikt ämne. Men ibland kan man fråga sig vad ett sådant event faktiskt leder till. Vi fick nyligen svar på just den frågan!

Dagensanalys.se - I förrgår: 10:09

Proof Analytics inleder samarbete med ProSales Consulting

Proof Analytics meddelar att de ingår samarbete med ProSales Consulting, som stödjer bolag i komplexa affärsutmaningar. Samarbetet innebär att ProSales Consulting kommer att representera Proof Analytics både i Sverige och övriga Norden. Proof Analytics erbjuder analysverktyg för marknadsinvesteringar baserat på Automatiserad Marketing Mix Modeling.

Dagensanalys.se - I förrgår: 10:07

Google rankar originalnyheter högre

Nu blir det jobbigt för medier som jobbar med rewrites. Google börjar nämligen ranka originalnyheten högre än välskrivna kopior. Tanken här är att lyfta fram originalet trots att alla andra försöker trumfa med klickvänliga rubriker.

Dagensanalys.se - I förrgår: 09:30

5 tips på hur du lyckas med din Amazon-satsning

I tisdags bjöd företagen Dash Retail och Omniarch in till ett exklusivt seminarium för att berätta om sitt nya samarbete och hur du lyckas med att sälja via Amazon. E-handelsjätten Amazon har visserligen inte gjort sitt intåg i Sverige ännu, men trots det är det många svenska och nordiska företag som säljer sina produkter på en global marknad via Amazons plattform. Amazon är däremot inte en helt enkel plattform att börja sälja genom, något som Markus Varsikko, grundare och VD […] Inlägget 5 tips på hur du lyckas med din Amazon-satsning dök först upp på Dagensanalys.

Dagensanalys.se - 12 sep 19 kl. 20:37

SEO-strategier som ger resultat

Framgångsrik digital marknadsföring är starkt beroende av en väl planerad SEO-strategi. Faktum är att SEO är en av de mest effektiva strategierna som företag kan använda för att få en konkurrensfördel på marknaden. Den här gästartikeln är skriven av Abbe El-Madhoun från Buzzlemedia.

Dagensanalys.se - 12 sep 19 kl. 20:12

Varumärken måste våga mer och tänka som pirater

Intervju med Sam Conniff Allende, prisvinnande byråräv från London som sadlat om och nu TED Talkar samt författat boken Be More Pirate. Mycket intressant diskussion med Sam om hur varumärken måste våga mer och bli mer som pirater. Lyssna och bli inspirerad!Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.