Dagensanalys.se > Ekonomi

Friday, 20 September, 11:54

Dagensanalys.se - 09 sep 19 kl. 14:37

Confirmit uppdaterar sin plattform med nya funktionerConfirmit har släppt den senaste versionen av sin undersökningsplattform Confirmit Horizons. Den nya versionen innehåller en rad nya tjänster som ska underlätta för användarna. Bland annat får kunderna snabbare tillgång till viktig information som hjälper dem att förstå hur deras projekt faktiskt går. Wale Omiyale, SVP Market Research på Confirmit kommenterar: Researchers in both agencies and corporates are under increasing time pressure and need faster access to top level survey results for projects in field. This new reporting capability makes [. ] Inlägget Confirmit uppdaterar sin plattform med nya funktioner dök först upp på Dagensanalys.
Läs mer på Dagensanalys.se
Läs mer om:
Confirmit Horizons, Omiyale, SVP Market Research, Confirmit, Dagensanalys

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Confirmit, uppdaterarsin , plattformmed nya , funktioner
Dagensanalys.se - Igår: 10:56

Adobe uppdaterar B2B-verktyg med AI och ny LinkedIn-funktion

Account-based marketing (ABM) har blivit ett viktigt inslag i B2B-marknadsföring i dag. För att lyckas med ABM behöver företag kombinera den med mer traditionell leadsgenerering. För att underlätta processen lanseras nu två nyheter i Marketos plattform ABM Essentials, som är en del av Adobe Experience Cloud.

Dagensanalys.se - 24 nov 17 kl. 15:30

Med hjälp av Confirmit ska Ungdomsbarometern fånga millenium-generationen

För att nå ut och studera den svårflörtade millenium-generationen har Ungdomsbarometern valt Confirmit Horizon som plattform. Ungdomsbarometern studerar och kartlägger beteenden, attityder och annat bland 15-30 åringar. “The youth market is the most difficult demographic for market researchers to reach, and one which agencies struggle to engage with.

Dagensanalys.se - 20 sep 17 kl. 09:01

Confirmit satsar på mobil research med SMS

För dig som inte vet så har undersökningsplattformen Confirmit varit runt länge i branschen. Nu tänker företaget hoppa in i 2017 genom att satsa på research i mobilen. Genom att integrera teknologi från Infobip kommer Confirmit att få tillgång till 800 mobila nätverk i 190 länder samt ny design för sms-undersökningar.

Dagensanalys.se - 17 apr 19 kl. 02:30

Facebook uppdaterar Ads Manager med ny design och funktioner

Enklare navigering stod på agendan när Facebook äntligen tog tag i gränssnittet för sin annonshanterare, Ads Manager. Nya funktioner är också på gång. Förutom att uppdatera Ads Manager har Facebook också lagt in en ny ”cost cap bidding” funktion för annonsörer.

Dagensanalys.se - 14 dec 17 kl. 14:25

Confirmit satsar på maskininlärning

Norska Confirmit, som utvecklar mjukvara och tjänster för undersökningsbranschen, lägger nu krut på att ta fram lösningar för maskininlärning. Funktionerna landar i Confirmit Horizons där man nu kan använda maskininlärning för att hantera analysen. Förutom det har man även uppdaterat för mobila undersökningsteman, nytt interface för att skapa undersökningar och öppna svar samt en ny app för att hantera projekt..

Dagensanalys.se - 19 apr 18 kl. 19:13

Google uppdaterar avtalsvillkoren för Analytics

Lite mer än en månad innan GDPR träder i kraft uppdaterar nu Google avtalsvillkoren för Analytics. Om ert företag har ett Analytics-konto är det nu dags att lusläsa vad ni går med på och även gå in och hantera inställningarna för datalagring. Här kan du läsa villkoren och skicka vidare till chefen.

Dagensanalys.se - 14 maj 18 kl. 13:31

Confirmit lanserar verktyg för att analysera komplexa kundportföljer

Nu hakar undersökningsföretaget Confirmit på den senaste trenden att koppla ihop flera datakällor för att bättre kunna analysera och förstå kundresan. Deras verktyg Account Health inriktar sig på B2B-företag där det ofta finns ett större antal faktorer att hantera än i B2C-verksamheter. Allt fler företag i undersökningsbranschen börjar nu erbjuda tjänster riktade mot att koppla ihop flera olika datakällor för att ge en mer omfattande bild av företagets verksamhet och aktiviteter.

Dagensanalys.se - 20 jun 18 kl. 12:24

Confirmit och Imperium ska förhindra survey-fraud

Det blir allt svårare att förhindra survey-fraud för undersökningsföretagen. Allt fler skapar dubbla eller trippla konton för att komma åt incentives. Något som nu Confirmit och Imperium ska ändra på.

Mobil - 06 jul 18 kl. 08:27

Nya unika funktioner när operatören Vimla byter plattform

Telenors lågprisvarumärke Vimla byter teknisk plattform för att kunna erbjuda en rad nya, unika funktioner. Bytet innebär att alla kunder behöver byta simkort..

Dagensanalys.se - 15 jan 19 kl. 01:22

Företaget bakom WordPress lanserar plattform för nyhetssajter

WordPress är världens i särklass största plattform för webbsidor. Nu ska man utveckla en plattform som ska hjälpa nyhetssajter. Företaget bakom WordPress.

Fler nyheter från Dagensanalys.se

Dagensanalys.se - 1 timme sedan

Onlinejätten som försöker ersätta kakor med digitala identifierare

MailOnline har börjat experimentera med att ersätta kakor med en ny typ av digital identifierare. Efter att både Apple och Firefox satt stopp för att kunna mäta, spåra och följa användare med hjälp av tredjepartskakor har både mät- och annonsbranschen fått panik. Helt plötsligt går det inte att följa eller spåra.

Dagensanalys.se - 1 timme sedan

Facebook vill öka engagemanget i annonser genom att göra dem interaktiva

Facebook breddar sin satsning på interaktiva annonser genom att lansera flera nya format. Med de interaktiva formaten kan annonsörer skapa spel, augmented reality (AR) och andra lockelser, i hopp om att öka sina konverteringar. Annonserna kommer att visas i vanliga nyhetsflödet, så var beredd på ett spel här och där.

Dagensanalys.se - 1 timme sedan

Magnus Stjerna ska leda digitala tillväxtbyrån Columbia Road i Sverige

Columbia Road ökar tempot i Sverige med Magnus Stjerna som General Manager. Digitala tillväxtbyrån, som etablerades 2016 och har 80 anställda i Sverige och Finland, fokuserar på e-handel, marknadsföringsteknologi och growth hacking. Magnus Stjerna har haft en karriär inom utveckling av digitala produkter och tjänster inom datorspelsbranschen, mjukvaruutveckling, TV, telekom, och design och innovation i konsultbranschen.

Dagensanalys.se - 2 timmar sedan

Den stora jakten på com-domänen

ABS Wheels som gått från verkstad till e-handel är idag en ledande aktör på nätet inom fälgbranschen. Men när man började gjorde man det klassiska misstaget att inte registrera alla domäner som .com.

Dagensanalys.se - 4 timmar sedan

Salesforce hjälper företag hålla koll på sin miljöpåverkan

Salesforce har lanserat Sustainability Cloud– en ny lösning som tillsammans med andra hållbarhetsinitiativ kan hjälpa företag att bättre analysera sin miljöpåverkan. Klimatförändringar är den största och mest komplexa utmaning vi människor någonsin har mött. Nyligen seglade den svenska klimataktivisten Greta Thunberg i väg till New York för att vara med vid FN:s klimatmöte den 23 september.

Dagensanalys.se - 19 timmar sedan

Cruxmore tillsammans med Tealium och Adobe bjuder in till dataträfff

Vi alla tycker att data är viktigt, till och med avgörande. Därför vill svenska företaget Cruxmore tillsammans med Tealium och Adobe bjuda in till en dataträff där det blir diskussioner om ja, du gissade rätt – data! Executives and practitioners alike all agree that data is important for growth.

Dagensanalys.se - 20 timmar sedan

Även Ving vill lyfta nyhetsmedier som annonskanal

I ny rapport framtagen av GroupM står det att printmedia ger ett högre ROI-värde än både TV och OOH. VINGs marknadschef Claes Pellvik vill vara med och lyfta nyhetsmedierna. Vi på Ving har jobbat med ekonometrisk modellering länge och vi kan skriva under på att nyhetsmedia i form av både print och online ger en bra ROI.

Dagensanalys.se - 23 timmar sedan

Här är alla förbjudna annonser på sociala medier

För att få annonser godkända på sociala medier behöver varumärken veta vilket innehåll som är tillåtet och vad som är förbjudet. Vi har sammanställt en lista över vad som gäller i de vanligaste sociala kanalerna. Ifall du vill lyckas med dina annonskampanjer bör du veta vilket typ av annonsinnehåll som inte tillåts och vilket innehåll som har vissa begränsningar.

Dagensanalys.se - Igår: 11:41

Katastrofsiffror för Dagens Media och Resumé

ORVESTO NÄRINGSLIV mäter hur stor räckvidd näringslivstitlar har i Sverige. Mätningarna är överlag dystra då nära samtliga titlar tappar, och branschtidningarna Resumé och Dagens Media tappar tvåsiffrigt. Resumé och Dagens Media ägs båda av Bonnier och delar redaktion.

Dagensanalys.se - Igår: 11:05

Instagram blockerar under 18 att se inlägg om viktminskning och kosmetisk kirurgi

Instagram blockera unga under 18 år att se annonsinlägg från influencers och företag som marknadsför viktminskning och kosmetisk kirurgi. I vissa fall kommer Instagram censurera inlägg genom att helt enkelt ta bort dem från plattformen. Åldersrestriktionerna kommer att införas för inlägg där man promotar till köp och där det finns ett pris för tjänsten/produkten och där “makes a miraculous claim about certain diet or weight loss products, and is linked to a commercial offer such as a discount code.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.