PrivataAffärer > Ekonomi

Friday, 20 September, 18:56

PrivataAffärer - 09 sep 19 kl. 14:01

”Mobilspelsaktien har en uppsida på 370 procent””Spelbolaget har studsat upp rejält – och nu har aktien en uppsida på hela 370 procent från dagens kurs”, skriver DI med hänvisning till Investtech som rekommenderar köp av G5. Innan artikeln publicerades noterades aktien drygt 2 procent ner. Den senaste månaden har G5 klättrat ungefär 42 procent och är därmed oförändrad mätt från årsskiftet.  .
Läs mer på PrivataAffärer
Läs mer om:
DI, Investtech, G5

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Mobilspelsaktienhar en , uppsida, 370procent
DI - 09 sep 19 kl. 13:37

Kurspotential på 370 procent – extremläge i spelaktien

Spelbolaget har studsat upp rejält – och nu har aktien en uppsida på hela 370 procent från dagens kurs..

PrivataAffärer - 29 mar 19 kl. 10:33

Carnegie ser attraktiv uppsida i Lindab

Men med enbart små justeringar i den prognostiserade vinsten per aktie väljer Carnegie att behålla riktkursen vid 93 kronor, vilket motsvarar en uppsida på närmare 13 procent från 82:20 som aktien handlades till på fredag förmiddagen. Under första halvan av 2019 förväntas Lindab dra fördel av de prisökningar som bolaget genomförde under det andra halvåret 2018. Dessutom har vädret varit gynnsamt för byggbranschen under den gångna vintern, något som talar för en vinsttillväxt jämfört med föregående år och Carnegie räknar med ökning av ebit-marginalen med 0,8 procent för helåret.

DI - 07 okt 14 kl. 09:54

Kinnevik: Carnegie ser uppsida i Zalando

Carnegie ser uppsida i Kinnevik-innehavet Zalando."Framöver kommer Kinneviks aktie att påverkas i större omfattning av börsrörelser än tidigare till följd av börsintroduktionerna av Zalando och Rocket Internet. Men efter de initiala kursfallen i dessa två aktier, ser Carnegie en god uppsida i Kinneviks aktie", skriver banken..

PrivataAffärer - 18 jun 19 kl. 10:26

Carnegie ser stor uppsida i GHP

Riktkurshöjningen sker en dag efter GHP:s besked om uppdraget att driva sjukhus i Kuwait med intäkter på 35 till 45 miljoner kronor per år. Carnegie bedömer att kontraktet ger ett tillskott på rörelseresultatet om 15-20 miljoner kronor baserat på en marginal om 30-40 procent. Trots att det finns en risk att avtalet inte förlängs efter första avtalsperioden på fem år ser Carnegie mer uppsida i den internationella verksamheten under de kommande åren.

Kristianstadsbladet - 27 jun 14 kl. 08:55

Rapport: MH 370-passagerare kvävdes


Passagerarna och besättningen ombord på det försvunna malaysiska passagerarplanet MH 370 kvävdes sannolikt och flygplanet tros ha fortsatt att flyga på autopilot tills bränslet tog slut, enligt en färsk rapport från australiska myndigheter. Slutsatsen dras efter att utredare har jämfört omständigheterna vid andra katastrofer med tillgängliga uppgifter om MH 370. I den 55-sidiga rapporter från Australiens transportsäkerhetsmyndighet heter det att syrebrist verkar vara det som bäst stämmer in på den sista stadierna av resan, bland annat givet besättningens brist på agerande.

BT - 27 jun 14 kl. 08:55

Rapport: MH 370-passagerare kvävdes

Passagerarna och besättningen ombord på det försvunna malaysiska passagerarplanet MH 370 kvävdes sannolikt och flygplanet tros ha fortsatt att flyga på autopilot tills bränslet tog slut, enligt en färsk rapport från australiska myndigheter. Slutsatsen dras efter att utredare har jämfört omständigheterna vid andra katastrofer med tillgängliga uppgifter om MH 370. I den 55-sidiga rapporter från Australiens transportsäkerhetsmyndighet heter det att syrebrist verkar vara det som bäst stämmer in på den sista stadierna av resan, bland annat givet besättningens brist på agerande.

Kristianstadsbladet - 19 maj 12 kl. 10:30

El Kabirs heta lön: 20 370 - per minut

Foto: Lasse Ottosson
Moestafa El Kabir var på plats och såg 1?1-matchen mot IFK Göteborg. Nu har Kristianstadsbladet räknat ut vad den förre Mjällbyspelaren tjänar: 20 370 kronor per spelad minut i Cagliari och serie A.

Affärsvärlden - 26 nov 12 kl. 16:43

Africa Oil: Betydande uppsida i Twiga-brunn

Det finns en betydande uppsida gällande den nettooljekolumn om 30 meter som finns i det övre skiktet av den kenyanska Twiga-brunnen..

Affärsvärlden - 09 aug 13 kl. 14:45

13 aktier med över 30 procents uppsida

Goldman har listat de billigaste 40 aktierna just nu. De översta 13 aktierna på listan har en uppsida på över 30 procent, skriver Business Insider..

Affärsvärlden - 19 sep 13 kl. 13:58

Carnegie: Betydande uppsida i oljebolaget

Carnegie ser en betydande uppsida i ett olje- och gasbolag, som får en köprekommendation..

Fler nyheter från PrivataAffärer

PrivataAffärer - 5 timmar sedan

Börsrally i Indien efter sänkt bolagsskatt

Indien kommer att sänka bolagsskatten för inhemska företag till en effektiv nivå på 25,2 procent, från 30 procent tidigare. Skatten för nya företag sänks samtidigt till en effektiv nivå på 17,01 procent. I pengar motsvarar sänkningarna drygt 20 miljarder dollar enligt Reuters.

PrivataAffärer - 5 timmar sedan

Höga förhoppningar på nya bolånesatsningen

Läs även: Bolåneutmanare bildar gemensamt hypoteksbolag På frågan hur stora marknadsandelar den nya aktören siktar på svarar Peter Wiklöf att den typen av målsättningar inte diskuterats. – Men vi har bra förutsättningar så vi får återkomma till kvantifierbara mål framöver, säger han. Det är också för tidigt att uttala sig om hur den nya bolåneaktörens erbjud

PrivataAffärer - 7 timmar sedan

Hernhag: Tre bra svenska utdelare

Gammal ekonom: Hej Marcus! Vad tror du om Swedish Match framtid? Står just nu på lite minus!

PrivataAffärer - 7 timmar sedan

Analytiker tvivlar på snabb återställning i Saudiarabien

Bristen på transparens i den saudiska statsapparaten har den senaste veckan blivit kännbar för oljemarknaden, då fokus riktats mot rådande lagernivåer efter lördagens attack som slog ut hälften av Saudiarabiens produktionskapacitet. Skeptiska handlare och analytiker sätter inte full tilltro till besked från statliga oljebolaget Saudi Aramco om att kapaciteten ska vara återställd i slutet av november och att marknaden till dess kan förses med reserver. ”Verkligheten kommer visa sig först i slutet av oktober när vi kan se hur mycket som faktiskt har levererats ut.

PrivataAffärer - 7 timmar sedan

Trading Direkt: Analys av olika index och sektorer

Dagens tekniska analys består av en djupgående långsiktig analys på världens olika index och sektorer såsom hälsovård, telekom och finans. Dessutom tar Tobbe Rosén en titt på kryptovalutor. Slutligen gästas vi av makrochef Mikael Sandbladh som bland annat diskuterar amerikanska REPO-likviditetsproblemet, hur allvarligt är det och vad betyder det i det långa loppet?

PrivataAffärer - 7 timmar sedan

Familjeekonomen: Seniorlån fälla för äldre

Det finns flera risker med seniorlån men den värsta konsekvensen kan bli att kredittagaren i ett senare skede inte har möjlighet att flytta ifrån sitt hus eller bostadsrätt även om de skulle vilja det, enligt Sharon Lavie, familjeekonom på Ikano. – Regelbundet och i olika sammanhang får jag frågor från pensionärer om vad jag tycker om seniorlån och kapitalfrigöringskrediter, och jag anser att det är viktigt att visa vilka ekonomiska konsekvenser sådana lån kan få. Jag tror att erbjudandet kan locka många vid en första anblick, men när man skrapar lite på ytan kan detta alternativ ge ganska allvarliga konsekvenser, säger hon.

PrivataAffärer - 8 timmar sedan

Riksbankschef: Farligt för Sverige att röra sig bort från Fed och ECB

Han sade att det är lite farligt att Sverige röra sig i motsatt riktning från ECB och Fed. ”Den skepsis jag hade vid septembermötena är starkare i dag”, sade Jansson. Samtidigt sade han att det fortsatt är viss väg innan Riksbanken behöver skifta till en sänkningsbias och att huvudscenariot inte alls är en katastrof.

PrivataAffärer - 8 timmar sedan

Nya regler för kortbetalning

Den nya lagen, som gäller sedan den 14 september, innebär också att du måste ange din pinkod när du gör ett köp i en butik. Där har det tidigare gått att göra kortköp med legitimation och signatur, men det är inte helt självklart att sådana köp kommer att godkännas. Du kommer heller inte längre att kunna betala med kort genom att dra magnetremsan genom en terminal.

PrivataAffärer - 9 timmar sedan

Tre nya i Nordeas modellportfölj

Kungsleden, SCA och Telia har samtidigit tagits bort från portföljen. Det erfar Nyhetsbyrån Direkt.  .

PrivataAffärer - 9 timmar sedan

Haldex rasar efter storägares försäljning

Priset blev 50 kronor per aktie, en rabatt på 16 procent jämfört med torsdagens stängningskurs 59:30 kronor. Det rapporterar Reuters. ZF var Haldex största ägare efter en uppmärksammad budstrid under 2016.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.