Dagens Media > Ekonomi

Monday, 16 September, 04:24

Dagens Media - 09 sep 19 kl. 09:39

SVT stuvar om – Jan Helin blir mediedirektörUPPDATERAD. SVT:s programdirektör Jan Helin uppgraderas till mediedirektör. Det i samband med att SVT gör om i ledningen. ”Det är egentligen ett utökat ansvarsområde”, säger Jan Helin..
Läs mer på Dagens Media
Läs mer om:
SVT, Helin, Uppdaterad, Jan Helin

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: SVT, stuvarom , Jan, Helinblir , mediedirektör
Nyan - 15 dec 15 kl. 11:19

Jan Helin går till SVT

SVT har värvat Aftonbladets chefredaktör Jan Helin som ny programdirektör. Det uppger SVT på sin hemsida.

– Jag kan inte tänka mig ett mer spännande uppdrag, säger Jan Helin till svt.

SVT - 15 dec 15 kl. 10:00

SVT värvar Aftonbladets chefredaktör Jan Helin

Aftonbladets Jan Helin utses till SVT:s nya programdirektör. Han tillträder 1 februari. – Jag kan inte tänka mig ett mer spännande uppdrag än att få vara programdirektör för SVT, säger Jan Helin..

SVT - 15 dec 15 kl. 10:00

SVT värvar Aftonbladets chefredaktör Jan Helin

Aftonbladets Jan Helin utses till SVT:s nya programdirektör. – Jag kan inte tänka mig ett mer spännande uppdrag, säger Jan Helin..

SVT - 28 maj 18 kl. 12:13

Jan Helin värd för nytt medieprogram på SVT

Jan Helin, programdirektör på SVT, tar plats framför kameran i det nya programmet Fönster mot medievärlden, där han tillsammans med inbjudna gäster diskuterar aktuella mediefrågor i ett poddliknande format. ”Den övergripande premissen är storslagen, programformatet är tämligen anspråkslöst”, beskriver SVT:s programdirektör själv programmet i ett blogginlägg..

SVT - 16 dec 15 kl. 14:12

Jan Helin: Transparens är en fördel

Sedan det blev känt att Jan Helin blir ny programdirektör på Sveriges Television har en rad frågor väckts, bland annat om hans inställning till Sverigedemokraterna är förenlig med SVT:s krav på opartiskhet. – Det finns saker som jag inte bör uttrycka som företrädare för SVT. Jag kan inte ljuga om min historia och jag har en syn på Sverigedemokraterna som inte har förändrats, sa han i Gomorron Sverige..

SVT - 28 sep 16 kl. 11:23

Jan Helin: ”Kritikerna har rätt”

Aktuellt har fått hård kritik för intervjun med den högerextrema tidningen Nya Tider förra veckan. Nu ger SVT:s programdirektör kritikerna rätt: I en debattartikel skriver Jan Helin att alla människors lika värde inte är ett ämne som ska debatteras i tv..

Dagens Media - 01 jul 19 kl. 13:45

Jan Helin: ”Bygger man sin egen rättighet är man safe”

ALMEDALEN 2019. SVT har genom historien byggt upp flera stora varumärken för sport i kanalen. Senast ”Vinterstudion”.

Expressen - 13 sep 18 kl. 10:07

Jan Helin: SVT ska sluta med politiska markeringar

SVT ska sluta med politiska markeringar som den i SVT-debatten, det skriver programdirektör Jan Helin enligt DN. SVT blev utnyttjade som politisk motpart, enligt Jan Helin.Han hävdar dock att demokratiparagrafen äger mer relevans än på länge.

Entreprenör24 - 27 nov 13 kl. 16:00

Jan Helin om Podden, teve-satsningen och kvinnliga chefer

Som chefredaktör för Sveriges största dagstidning leder han en bransch där du antingen hänger med i förändringen eller dör ut. Entreprenör24 fick ett snack med Aftonbladets chefredaktör Jan Helin. Han pratar snabbare än i sin podd men snubblar inte på orden och är egentligen på väg till nästa ställe bara minuterna efter att ha debatterat med SVT:s Ewa Hamilton inför ett fullsatt Cirkus.

DN - 13 sep 18 kl. 10:52

Jan Helin: SVT ska sluta med politiska markeringar

Efter SVT:s sista partiledardebatt tog SVT avstånd från ett uttalande gjort av Sverigedemokraternas partiledare Jimmie Åkesson. Avståndstagandet väckte starka reaktioner och nu skriver SVT:s programdirektör Jan Helin att de ska sluta med politiska markeringar. ”Framåt ska vi nu arbeta för att avskaffa den typ av markeringar vi gjorde i samband med partiledardebatten”, skriver Jan Helin på DN Kultur.

Fler nyheter från Dagens Media

Dagens Media - 12 sep 19 kl. 15:18

Visual Art och Ica utökar samarbetet

Visual Art får utökat förtroende, inleder samarbete med Ica Media om nationell medieförsäljning för digitala butiksskärmar i kassalinje och butik..

Dagens Media - I förrgår: 11:18

”Utsätt din retargetingaktör för konkurrens”

REPLIK. Dick Eriksson, nordisk försäljningschef på RTB House, svarar på Criteos debattinlägg och argumenterar för att marknadsförare ska använda fler retargetingaktörer – inte bara en..

Dagens Media - I förrgår: 09:51

Anders Billing till SvD

Anders Billing lämnar Sveriges Radio för att istället bli ekonomiredaktör på SvD Näringsliv..

Dagens Media - I förrgår: 09:35

Så skapar du ett medlemsfinansierat medium

EXPERTEN SVARAR. Emanuel Karlsten och Olle Lidboms podd, Mediepodden, har tidigare finansierats av annonser. I somras ställde de ett ultimatum till lyssnarna – 10 000 kronor i medlemsfinansierng i månaden eller så läggs podden ned..

Dagens Media - I förrgår: 07:50

Pubmatic öppnar upp för header bidding på OTT

Nu uppdaterar Pubmatic sin lösning ”Openwrap” så att den kan hantera alla kanaler – inte bara display. ”Den digitala reklambranschen kan locka till sig ytterligare investeringar”, säger Jonas Olsen, ansvarig för video på Pubmatic..

Dagens Media - I förrgår: 07:52

Wiki Tribune relanseras: ”Det blev inte bra”

DMEXCO 2019. Wikipediagrundaren Jimmy Wales avslöjar på Dmexco att han relanserar webbtidningen Wiki Tribune – denna gång som ett sociala medium..

Dagens Media - I förrgår: 07:41

Sverige ”safe haven” för IP-tjuvar – regeringen måste agera

Piratkopieringen innebär 17 miljarder kronor i förlorad försäljning, 7,5 miljarder i uteblivna skatteintäkter samt att 7 000 jobb går förlorade. Nu måste regeringen visa handlingskraft och införa det färdiga förslaget om grovt upphovsrätts- och varumärkesbrott, skriver åtta företrädare för kunskapsintensiva näringar..

Dagens Media - 12 sep 19 kl. 15:35

Därför har jag bytt ut min tv mot airpods

Utvecklingen från skärmmedia mot ljud är en makrotrend som kommer att påverka oss alla. Och den har sin rot i skärmutmattningen – ett begrepp som hela världen pratar om, skriver Walter Naeslund, Honestys vd..

Dagens Media - 12 sep 19 kl. 15:18

Visual Art ska sköta Icas medieförsäljning i butik

Visual Art får utökat förtroende, framöver ska utomhusbolaget ha hand om medieförsäljningen för Icas digitala ytor..

Dagens Media - 12 sep 19 kl. 13:23

Spaning från Dmexco: Snacket bland besökarna

DMEXCO 2019. Googles största rädsla, röstmarknadsföringens genombrott och antalet säljare som svämmar över. Det är några av snackisarna under Dmexco i Köln, skriver Dagens Medias Madeleine Nilsson..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.