Realtid > Ekonomi

Saturday, 21 September, 03:17

Realtid - 09 sep 19 kl. 11:23

Ny Nordenchef på kapitalförvaltaren Muzinich & CoPeter Andersson blir ny Nordenchef på kapitalförvaltningsfirman Muzinich & Co..
Läs mer på Realtid
Läs mer om:
Nordenchef, Muzinich, Andersson,  muzinich

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Ny Nordenchef, kapitalförvaltaren, MuzinichCo
DI - 21 jul 17 kl. 09:47

Kapitalförvaltaren: Här ska du investera nu

Den tyska kapitalförvaltaren Allianz Global Investors tror på Europa och Japans ekonomi, men är mer pessimistiskt inställd till USA, Kina och Storbritannien. Det skriver kapitalförvaltaren i en färsk marknadsutblick..

PrivataAffärer - 24 apr 19 kl. 22:30

Kapitalförvaltaren: Här ska du placera när tillväxten tar fart

”Så snart som global tillväxt börjar återhämta sig, troligen vid halvårsskiftet, planerar vi att reducera vår exponering mot amerikanska aktier, för att rotera mer aggressivt mot internationella aktier – Europa och tillväxtmarknader i synnerhet”, meddelar ODDO BHF, som anser att tillväxtmarknadsaktier ser intressanta ut på grund av sina relativa värderingar, bolagsstyrning samt tillväxt i vinst per aktie. Vad gäller sektorer så är det enligt kapitalförvaltaren dags att ta hem vinster i defensiva sektorer, särskilt inom livsmedel där värderingarna har nått ”stratosfäriska” nivåer, för att istället välja cykliska aktier. Men det är inte läge att vara alltför optimistisk gentemot aktiemarknader, då politiska risker i form av främst brexit alltjämt utg

PrivataAffärer - 29 jul 19 kl. 13:00

Kapitalförvaltaren: Investera i Indien – och techsektorn

I en sommar-outlook skriver Alistair Reynolds, portföljförvaltare för Global Emerging Markets på fondbolaget Martin Currie, som ingår i Legg Mason, om två makro-teman som spelar en allt starkare roll under resten av året, och där det är finns ett gyllene investeringsläge just nu. Det gäller tillväxtmarknaderna i stort, men särskilt Indien, samt techsektorn. Framför allt Indien förtjänar extra uppmärksamhet, eftersom den regerande koalitionen precis blivit omvald för att kunna fortsätta att genomföra den sedan tidigare fastslagna reformagendan, anser förvaltaren.

DI - 08 mar 17 kl. 10:27

Kapitalförvaltaren anar fastighetstopp

I en färsk rapport om den nordiska marknaden för kommersiella fastigheter skriver kapitalförvaltaren Deutsche Asset Management, DAM, att Sverige ser ut att vara fullprissatt. Nu riktar man i stället blickarna mot ett annat nordiskt land..

DI - 08 jun 17 kl. 14:55

Kapitalförvaltaren går mot strömmen: Köp brittiskt

Den schweiziska kapitalförvaltaren Pictet ser ljust på Storbritannien. I sin senaste strategirapport höjer man landet till övervikt från tidigare undervikt..

DI - 05 jun 18 kl. 10:52

Kapitalförvaltaren får böta 559 miljoner för mutor i Libyen

Kapitalförvaltaren Legg Mason ska betala 64,2 miljoner dollar, motsvarande 559 miljoner kronor, för att bli kvitt en utredning om mutor i Libyen, rapporterar Marketwatch..

DI - 29 mar 19 kl. 16:00

Kapitalförvaltaren PDT Partners blankar Kambi

Kapitalförvaltaren PDT Partners har dykt upp som ny storblankare i spelbolagsunderleverantören Kambi..

DI - 12 nov 15 kl. 13:17

Kapitalförvaltaren Amundi stiger vid börspremiären

Amundi, som är en av Europas största kapitalförvaltare, stiger med runt 4 procent vid torsdagens börspremiär på Euronext i Paris..

DI - 13 sep 18 kl. 11:14

Kapitalförvaltaren om H&M: Det händer mycket

Georg Norberg vid Case Kapitalförvaltning har insyn i H&M:s inre värld och säger i Börsmorgon att "det händer mer inifrån än vad som syns utåt". .

Realtid - 31 okt 17 kl. 09:40

Schroder hämtar Nordenchef från Fidelity

Henrik Jonsson blir ny Nordenchef på kapitalförvaltaren Schroder. "Han har stor kunskap om den nordiska marknaden både på den institutionella sidan och på distributionssidan", säger John Troiana, global distribuationschef på Schroder..

Fler nyheter från Realtid

Realtid - 10 timmar sedan

Danske Bank: ”Vi ska öka kundnöjdheten”

Johanna Norberg har som ny vd för Danske Bank Sverige fortsatt tillväxt som en viktig uppgift framöver. Här ingår att höja kundnöjdheten, berättar hon för Realtid..

Realtid - 11 timmar sedan

Deutsche Bank köper del av fintechbolag

Deutsche Bank köper 4,9 procent i fintech-bolaget Deposit Solutions, vilket är första gången Deposit Solutions får en bank som delägare..

Realtid - 12 timmar sedan

Pensionsbolagens desperata jakt på avkastning

Liv- och pensionsbolagen i Sverige och övriga Europa kommer söka sig alltmer till den onoterade miljön när räntemarknaden inte ger någon avkastning. Det betyder högre risk för kunderna, men är ljuv musik för riskkapitalisterna, skriver Claes Folkmar..

Realtid - 12 timmar sedan

Ny fondchef för Almi Invest

Henrik Jansson blir ny chef för Almi Invests näst största regionala fond med ett förvaltat kapital på 176 miljoner kronor..

Realtid - 15 timmar sedan

”Det är ett spel om att vara väldigt stor”

Ålandsbanken, ICA Banken, Ikano Bank, Söderberg & Partners och Borgo etablerar en ny bolåneutmanare. ”Det är väldigt mycket storleken som gör det”, svarar Patrik Hankers, Sverigechef på Ikano Bank, på frågan om hur de ska lyckas..

Realtid - 13 timmar sedan

Ingen ljusning för kronan enligt SEB

Kronan handlar till rekordlåga nivåer. Men det kommer att bli värre, anser SEB..

Realtid - 15 timmar sedan

“PSD2 skapar ett A- och B-lag bland bankerna”

Fredagspanelen svarar på frågor om PSD2, ett EU-direktiv som berör open banking och säkrare kundverifiering. Kortföretag, banker och betalbolag i Sverige är förberedda för PSD2 medan e-handlarna generellt inte är det. .

Realtid - 15 timmar sedan

”Det är ett spel om att var väldigt stor”

Ålandsbanken, ICA Banken, Ikano Bank, Söderberg & Partners och Borgo etablerar ett nytt hypoteksbolag. ”Det är väldigt mycket storleken som gör det”, svarar Patrik Hankers, Sverigechef på Ikano Bank, på frågan om hur de ska lyckas..

Realtid - 17 timmar sedan

Johanna Norberg ny vd för Danske Bank Sverige

Johanna Norberg blir ny vd för Danske Bank Sverige och efterträder Berit Behring som nyligen utsågs till ansvarig för Wealth Management och ny medlem i koncernledningen..

Realtid - 17 timmar sedan

Altor säljer Northstar

Altor säljer batteribolaget Northstar till Enersys..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.