Dagens Media > Ekonomi

Monday, 16 September, 16:35

Dagens Media - 09 sep 19 kl. 10:58

Utomhusbolagen ökarDagens Medias stora bokslutskartläggning över utomhusbolagens bokslut visar att omsättningen ökar för de flesta av aktörerna..
Läs mer på Dagens Media
Läs mer om:
Medias

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Utomhusbolagen, ökar
Expressen - 8 timmar sedan

H&M ökar sin försäljning – mer än vad analytikerna hade förväntat sig

H&M ökar försäljningen i det tredje kvartalet till 62,6 miljarder kronor i bolagets brutna räkenskapsår.  Totalt steg försäljningen med åtta procent – det är marginellt mer än vad analytikerna hade förväntat sig.De förutspådde en siffra för stigande försäljning på 7,9 procent.

Kristianstadsbladet - 7 timmar sedan

Verktygsstölderna ökar i den skånska byggboomen

Byggstölderna i Skåne - och i Kristianstad - ökar. Stölderna kostar företagen flera miljarder varje år..

Ekonomistas - 31 jan 18 kl. 08:50

Amorteringskraven ökar obalanserna på bostadsmarknaden

Amorteringskraven ökar två obalanser på bostadsmarknaden. Den ena obalansen är den stora skillnaden för högbelånade hushåll mellan boendeutgifter och egentliga boendekostnader. Denna skillnad är i själva verket ett stort ofrivilligt sparande, närmare 14 000 kr per månad för en genomsnittlig trerumslägenhet i Stockholm.

Skånskan - 23 dec 15 kl. 01:00

Låt tol­kar­na kom­ma till Sverige

Opinion Un­der den svens­ka in­sat­sen i Af­gha­nis­tan 2002–2004 var duk­ti­ga tol­kar en för­ut­sätt­ning för att upp­dra­get skul­le fun­ge­ra. De af­gha­ner som job­ba­de som tol­kar gjor­de det i med­ve­tan­de om att de där­med ris­ke­ra­de li­vet. Att ar­be­ta för en ut­ländsk or­ga­ni­sa­tion som in­gick i den mi­li­tä­ra styr­kan in­ne­bar att bli ett mål för ta­li­ba­ner­na.

Nyan - 03 okt 16 kl. 07:41

Kökar blir centrum för europeisk ö-utveckling

Christian Pleijel har valts till generalsekreterare för European Small Island Federation. Sekretariatet flyttar till Kökar som nu blir ett centrum för europeisk ö-utveckling.
I onsdags höll European Small Island Federation (Esin) årsmöte i Bryssel.

Supermiljöbloggen - 26 mar 19 kl. 09:43

Intervju med riksdagspartierna: Varför ökar trafikens utsläpp? Del 1

Efter att sakta ha minskat i flera år vände vägtrafikens utsläpp uppåt 2018. Ökningen är oroande då trafikens utsläpp 2030 ska ha minskat med hela 70 procent, enligt det av Riksdagens överenskomna klimatmålet. SMB frågade partierna varför det går åt fel håll.

HBL - 13 sep 13 kl. 11:39

Bensinen tog slut på Kökar

Sedan en månad tillbaka finns ingen möjlighet att få tag i bensin i åländska skärgårdsbutiken på Kökar.? Det är en riktig krissituation här, säger köpmannen Marja Hietanen på Kökar handelsbod. Hietanen lägger ner sin verksamhet i Kökar handelsbod den sista september.

Dagensanalys.se - 23 jun 16 kl. 07:46

Studie: Rekommenderat videoinnehåll ökar vårt tittande

Färsk studie från Ooyala jämför bland annat hur vi som tittare konsumerar reklamfinansierat (AVOD) respektive prenumerationsfinansierat innehåll (SVOD). Rapporten visar att vi som tittare konsumerar videoinnehåll olika länge beroende på om det är reklamfinansierat eller via en prenumerationstjänst. För Subscription Video Services (SVOD), är nästan 100 procent av det innehållet vi tittar på längre format så som serier och filmer, oavsett vilken typ av enhet som används.

YLE - 02 nov 16 kl. 04:06

Inkomstskillnaderna ökar inte i Finland

Inkomstskillnaderna har inte ökat i Finland på 15 år. Arbetslöshetsersättningarna har jämnat ut skillnaderna när arbetslösheten har ökat. Utvecklingen i framtiden beror till stor del på vår egen politik.

Supermiljöbloggen - 05 dec 16 kl. 16:26

Fores: ”Utsläppen ökar för andra kvartalet i rad”

"För helåret 2015 uppvisade SCB:s statistik på minskade utsläpp av växthusgaser. För 2016 har dock SCB redovisat ökade utsläpp under två kvartal på rad. Målet om att nå nettonollutsläpp av växthusgaser år 2045 framstår allt mer som en hägring.

Fler nyheter från Dagens Media

Dagens Media - 15 minuter sedan

TV4 fälls för ”uppenbart kränkande uttalande”

TV4:s inslag om rasprofilering inom polisen fälls av Granskningsnämnden. ”Det vi kan göra nu är att ta tillfället i akt att vara tydliga med att avsikten inte var att kränka någon”, skriver TV4:s nyhetschef Fredrick Malmberg till Dagens Media..

Dagens Media - 30 minuter sedan

Youtube tar bort tv-vänlig funktion

Youtube flaggar nu för att man tänker ta bort gränssnittet ”Leanback”, speciellt anpassat för datorer kopplade till tv-apparater..

Dagens Media - 1 timme sedan

Telenor byter mediebyrå

Telenors mediebyråupphandling är klar. Starcom tappar uppdraget..

Dagens Media - 2 timmar sedan

Facebook överger Gävle – blir inget datacenter

Nu backar Facebook från de tidigare planerna på ett datacenter i Gävle..

Dagens Media - 4 timmar sedan

Visual Art köps upp av Ocean Outdoor

Utomhusbolaget Visual Art köps upp av DOOH-giganten Ocean Outdoor. ”Det här skapar otroligt stora möjligheter”, säger Visual Arts vd Andreas Lind..

Dagens Media - 5 timmar sedan

Jochum Forsell till Hear

Efter 25 år lämnar Jochum Forsell IUM för mediebyrån Hear..

Dagens Media - 5 timmar sedan

Här är alla bilder från Huddle

Spana in alla bilderna från årets omgång av ”antikonferensen” Huddle..

Dagens Media - 7 timmar sedan

Howcom plockar från OKQ8

Affärsstrategi- och mediebyrån Howcom har sedan tidiagre OKQ8 som kund. Nu plockar de deras marknadschef Peter Tiberg, och rekryterar honom till ny affärschef på Howcom..

Dagens Media - 7 timmar sedan

Ny studie: mer kritisk #Metoo-bevakning i Danmark

#Metoo-rörelsen fick betydligt mer medieutrymme i Sverige än i Danmark, visar en ny studie från Nordicom. ”Svenska medier beskriver #Metoo med termer som ”en revolution”, säger medieforskaren Tina Askanius..

Dagens Media - 8 timmar sedan

Analysbrevet 16 september

Streamingkonkurrensen hårdnar + Dagens Næringsliv måste spara 40 miljoner + Brittiskt modemagasin läggs ned..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.