Dagens Media > Ekonomi

Sunday, 22 September, 00:12

Dagens Media - 09 sep 19 kl. 09:38

L'Oréals marknadschef: ”Det här är 'The New Marketing Game'”Influencers, innehåll och omdömen. De är elementen i L'Oréal digitala marknadsstregi, säger varumärkets nordiska marknadschef..
Läs mer på Dagens Media
Läs mer om:
'oréals, New Marketing Game, 'oréal

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: L'Oréals, marknadschefDet här är , The, New, Marketing, Game
Kristianstadsbladet - 01 mar 14 kl. 07:00

Tv-serien är den nya realismen

Foto: Paul Schiraldi
Tv-serier är betydligt mer samtida och angelägna än filmindustrins dussinprodukter. Författare Gabriella Håkansson förklrarar sin kärlek till tv-serierna. Och tänker på Balzac.

Sydsvenskan - 29 nov 15 kl. 04:00

Det antibiotika inte kan bota

Varför byggdes pyramiderna? För att Josef behövde utrymmen där han kunde förvara spannmål.Teorin har framförts av Ben Carson, en osannolik karaktär som vill bli republikanernas presidentkandidat 2016.

Skånskan - 29 sep 15 kl. 14:00

Orim­ligt att så få har så myc­ket

Opinion I Al­ber­ta, den rika ol­je­pro­vin­sen i Ka­na­da, har so­ci­al­de­mo­kra­ter­na ma­jo­ri­tet med Ra­chel Notley som gu­ver­nör. De vann på löf­ten om att höja be­skatt­ning­en av fö­re­ta­gen och av de väl­be­ställ­da för att stär­ka ut­bild­ning­en, fi­nan­si­er­ing av sjuk­vår­den och inte minst löf­ten om bätt­re skydd av mil­jön. Dess­utom har de höjt mi­ni­mi­lö­nen till 15 dol­lar vil­ket mot­sva­rar knappt 100 kr i tim­men.

Skånskan - 04 jan 16 kl. 01:00

Is­ra­e­lisk re­ger­ings­cen­sur av för­bju­den kär­lek

Opinion En kär­leks­ro­man har lett till ett is­ra­e­liskt re­ger­ings­be­slut att för­bju­da att bo­ken an­vänds i sko­lor­na.
Det är den pris­be­lön­ta bo­ken Hay­at Gvul (Li­vet vid grän­sen) som sat­tes upp på läs­lis­tan för hög­sta­di­et i Is­ra­el. Den hand­lar om kär­le­ken mel­lan en ung is­ra­e­lisk kvin­na och en ung pa­le­sti­ni­er i New York.

Cornucopia - 14 apr 18 kl. 16:17

USA:s försvarsdepartement: Alla robotar träffade målen

USA:s försvarsdepartement konstaterar att samtliga brittiska, franska och amerikanska kryssningsrobotar träffade målen. Syrien avfyrade fyrtio luftvärnsrobotar i blindo efter anfallet för att låtsas försvara sig, medan Världens Sämsta Allierade (tm) Ryska Federationen gömde sig i sina hålor och inte gjorde ett skit. Återigen har USA, Frankrike och Storbritannien visat hur verkliga allierade fungerar och kan samverka.

Skånskan - 23 jan 16 kl. 01:00

Lär­do­mar av ara­bis­ka vå­ren

Opinion I da­gar­na har den just fyllt fem år. Allt bör­ja­de den 17 de­cem­ber 2010 när den tu­ni­sis­ke ga­tu­för­säl­ja­ren Mohamed Bouazizi tän­de eld på sig själv i pro­test mot hur han be­hand­lats av sta­ten. Två vec­kor se­na­re gjor­de Hos­ni Kalaya, en an­nan ung tu­ni­si­er, sam­ma sak.

Skånskan - 21 jun 16 kl. 01:00

Grott­mannen är le­van­de nu

Opinion I en re­cen­sion av en bok om fot­bolls­hu­li­ganer be­skrev Martin Amis det som skulle bli hans sis­ta läktar­upp­levda match. Plöts­ligt hade han upp­märk­sammat att de upp­ja­gade fansen om­kring honom ”hade en hy och en kropps­lukt som på­minde om ost- och lök­chips, och ögon som pit­bull­ter­ri­ers”.
Den re­cen­serade bo­ken, Among the Thugs av Bill Bu­ford, är en sorts inifrånreportage där Bu­ford följer och blir en del av en grupp män som förenas av djup kär­lek till slags­mål och Man­ches­ter United.

Skånskan - 04 okt 16 kl. 11:38

Det bara måste fungera

I Mal­mö pla­neras ett mil­jard­byg­ge som går un­der det kittlande namnet Mal­mö av­lopps­tun­nel. Målet är att fram­tids­sä­kra Mal­mö­bornas stunder på den vita tronen och stärka skyddet mot oöns­kade ef­fekter av kli­mat­för­änd­ringar.
1858 drabbades London av ”the great stink”.

Nyan - 25 jul 17 kl. 11:19

Förväntansfulla artister laddar för folkfest

I kväll blir det folkfest i Miramarparken då Anders Wiklöf bjuder ålänningarna på konsert med anledning av Finlands hundraårsjubileum. Nya Åland träffade tre av artisterna i förväg och frågade om deras förväntningar.
Den finländska sångerskan Jannikes senaste album The Girl in the Picture utkom i våras.

Helsingborgs Dagblad - 24 maj 12 kl. 21:00

Här är kvällens startfält

1 Serbien ? ?eljko Joksimovi?

Helsingborgs Dagblad - 13 dec 15 kl. 05:00

Soldat i det ändlösa kriget

USA har nu befunnit sig i krig utan avbrott i 14 år, den längsta perioden i landets historia. Barack Obama blev president på att dra sig ur Mellanöstern och Afghanistan och han har haft opinionen med sig. Men trupper är kvar på obestämd framtid i Afghanistan och nordvästra Pakistan, och efter terrorattackerna i Paris talas det i USA om en ny ”tipping point”, som efter 11 september 2001.

Fler nyheter från Dagens Media

Dagens Media - Igår: 17:06

Fellman om publiceringen av Kinas ambassads debattinlägg

Samma dag som Dagens Nyheter publicerade en helsideannons från kinesiska regimen publicerade Dagens Industri ett debattinlägg av Kinas ambassadör..

Dagens Media - Igår: 15:55

Lämnar mediebyrån – startar konsultfirma för programmatiska medieköp

De tidigare Tre Kronor-medarbetarna lämnar mediebyrån – och startar konsultbolag med fokus på inhousing av programmatisk annonsering. ”Det finns fördelar både vad gäller kontroll och sparade pengar”, säger grundaren Nima Ghamari..

Dagens Media - Igår: 15:33

”En publicistisk idé som påminner om en amöba”

MEDIEDAGEN. Det blev en het debatt när mediernas förhållningssätt till nätjättarna diskuterades under Mediedagen. Expressens kulturchef Karin Olsson liknade Nyheter365:s publicistiska idé vid en amöba..

Dagens Media - Igår: 14:34

Reklambyrå-vd:n startar poddbolag: ”Vill bli ett globalt mediehus för ljud”

Honestys vd Walter Naeslund breddar sitt fokus inför framtiden – och startar poddbolag tillsammans med sambon och PR-konsulten Julia Anjou. ”Ljudformatet håller på att bli den nya tv:n”, säger han..

Dagens Media - Igår: 14:06

Tre insikter om Facebooks nya annonsformat

Emma Blom delar med sig av tre värdefulla insikter om Facebooks nya interaktiva annonsformat..

Dagens Media - Igår: 13:44

REPLIK: ”Det ärliga svaret är: vi vet inte”

Vi vet inte vilken effekt ”Sverige möts” kommer att få för polariseringen. Men som kontrast till den högljudda, anonyma diskussionen på sociala medier vill vi erbjuda meningsmotståndare att mötas fysiskt, skriver SVT i en replik till Isobel Hadley Kamptz..

Dagens Media - Igår: 10:59

Mediacom vinner uppdrag för Nestlé – igen

Efter en mediapitch står det klart att Group M fortsätter som Nestlés byrå..

Dagens Media - I förrgår: 14:14

Avodkriget – SVT Play tar andelar

MEDIEFAJTEN. SVT tar andel av det digitala tittandet på bekostnad av de kommersiella aktörerna. Samtidigt ökar tittandet totalt sett.

Dagens Media - Igår: 09:05

Chefredaktörernas svar: ”Därför mäter vi inte i TS”

DN, Expressen, Dagens industri och Aftonbladet svarar på kritiken från Sveriges Annonsörer och flera byråer om den minskade transparensen. ”Jag kan inte se att markanden efterfrågar TS upplagemätning”, säger Di:s chefredaktör Peter Fellman..

Dagens Media - Igår: 07:56

Hammarby – från fotbollsklubb till mediehus

MEDIEDAGEN. Hammarby Fotbolls marknadschef Patrik Blomquist berättar om Hammarbys väg från annonspelare till mediehus. ”Att vi tar ansvaret som en fotbollsklubb vill jag påstå är helt unikt i Sverige”, säger han..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.