Dagens Media > Ekonomi

Saturday, 21 September, 07:50

Dagens Media - 09 sep 19 kl. 09:39

Jan Helin får utökat ansvar på SVTSVT:s programdirektör Jan Helin uppgraderas till mediedirektör. Det i samband med att SVT gör om i ledningen..
Läs mer på Dagens Media
Läs mer om:
Helin, SVT, Jan Helin

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Jan, Helinfår , utökat, ansvar, SVT
Expressen - 07 jun 17 kl. 14:27

Jan Helin har ett ansvar för misstron om invandring

Många har lågt förtroende för mediernas rapportering om invandring.Anna Hedenmo, ordförande för Publicistklubben, tycker att SVT:s programdirektör Jan Helin borde erkänna sin egen del i skulden..

PI - 13 mar 11 kl. 12:42

Sanningssägaren Jan Helin

GAMMELMEDIA Från Affes eminenta statistikblogg lånar vi (med tillåtelse) detta inlägg. Att gammelmedias gamla drakar ofta far med osanning är väl knappast något större scoop, i synnerhet då det gäller förhållandet till det vi i bland kallar ”det nya Sverige”. Dock har Jan Helin intagit en särskild ställning i ”kriget” mot oss som inget hellre önskar än den icke-fabricerade sanningen.

Dagens Media - 09 sep 19 kl. 09:39

SVT stuvar om – Jan Helin blir mediedirektör

UPPDATERAD. SVT:s programdirektör Jan Helin uppgraderas till mediedirektör. Det i samband med att SVT gör om i ledningen.

DN - 17 dec 15 kl. 00:59

SD kritiserar utnämningen av Aftonbladets Jan Helin till SVT-direktör

Sverigedemokraternas partisekreterare Richard Jomshof riktar kritik mot utnämningen av Aftonbladets tidigare chefredaktör Jan Helin till programdirektör på Sveriges Television med ansvar för bland annat nyhetsbevakningen. Helin har tidigare kallat riksdagens tredje största parti för fascistiskt och stoppat partiets annonser..

SR - 15 dec 15 kl. 10:22

Aftonbladets Jan Helin går till SVT

Aftonbladets chefredaktör Jan Helin lämnar kvällstidningen och går till SVT. Tillsammans med Lena Glaser blir han programdirektör med ansvar för SVT:s programutbud..

BT - 29 mar 12 kl. 10:29

Jan Björklund måste ta ansvar för legitimationen

Många lärare hade hoppats att få sin lärarlegitimation före den 1 juli i år och därmed beviset på sin undervisningsbehörighet. Nu skjuts arbetet framåt på oviss tid. Många med oss känner oro inför om reformen verkligen genomförs.

Kristianstadsbladet - 06 maj 13 kl. 04:00

Jan Björklund fick rätt

Foto: FREDRIK SANDBERG / SCANPIX
Trots att det tar tid innan skolresultaten blir bättre är Alliansens skolpolitik på rätt väg.
Den politiska striden om skolan hårdnar. S-ledaren Stefan Löfven tar varje tillfälle han får för att anklaga regeringen för att resultaten i skolan inte blir bättre.

Alliansfritt Sverige - 10 feb 14 kl. 15:05

För en gång skull är skolkrisen inte sossarnas fel enligt Jan BJörklund

Jan Björklund har det inte lätt. Först börjar hans eget ungdomsförbund, LUF, att utse en efterträdare till honom - innan han ens har avgått eller blivit avsatt. Sen får han en Pisa-rapport i knät som verkligen är ett sänke för den skola han företräder.

Kristianstadsbladet - 16 maj 13 kl. 10:30

Andelen chefer har ökat

Foto: Bosse Nilsson
Trots sparkrav har kommundirektör Jan Pålsson ökat andelen chefer på det nya kommunledningskontoret. För närvarande är var sjätte tjänst en chefstjänst.
?

DI - 28 aug 17 kl. 09:35

Jan Carlson allt hetare ordförandekandidat

Det är fortfarande högst osäkert vem som blir Ericssons nästa ordförande. Men chansen att det blir Autolivs vd Jan Carlson har ökat, enligt Di:s uppgiftslämnare..

Fler nyheter från Dagens Media

Dagens Media - 14 timmar sedan

Fellman om publiceringen av Kinas ambassads debattinlägg

Samma dag som Dagens Nyheter publicerade en helsideannons från kinesiska regimen publicerade Dagens Industri ett debattinlägg av Kinas ambassadör..

Dagens Media - 15 timmar sedan

Lämnar mediebyrån – startar konsultfirma för programmatiska medieköp

De tidigare Tre Kronor-medarbetarna lämnar mediebyrån – och startar konsultbolag med fokus på inhousing av programmatisk annonsering. ”Det finns fördelar både vad gäller kontroll och sparade pengar”, säger grundaren Nima Ghamari..

Dagens Media - 16 timmar sedan

”En publicistisk idé som påminner om en amöba”

MEDIEDAGEN. Det blev en het debatt när mediernas förhållningssätt till nätjättarna diskuterades under Mediedagen. Expressens kulturchef Karin Olsson liknade Nyheter365:s publicistiska idé vid en amöba..

Dagens Media - 17 timmar sedan

Reklambyrå-vd:n startar poddbolag: ”Vill bli ett globalt mediehus för ljud”

Honestys vd Walter Naeslund breddar sitt fokus inför framtiden – och startar poddbolag tillsammans med sambon och PR-konsulten Julia Anjou. ”Ljudformatet håller på att bli den nya tv:n”, säger han..

Dagens Media - 17 timmar sedan

Tre insikter om Facebooks nya annonsformat

Emma Blom delar med sig av tre värdefulla insikter om Facebooks nya interaktiva annonsformat..

Dagens Media - 18 timmar sedan

REPLIK: ”Det ärliga svaret är: vi vet inte”

Vi vet inte vilken effekt ”Sverige möts” kommer att få för polariseringen. Men som kontrast till den högljudda, anonyma diskussionen på sociala medier vill vi erbjuda meningsmotståndare att mötas fysiskt, skriver SVT i en replik till Isobel Hadley Kamptz..

Dagens Media - 20 timmar sedan

Mediacom vinner uppdrag för Nestlé – igen

Efter en mediapitch står det klart att Group M fortsätter som Nestlés byrå..

Dagens Media - Igår: 14:14

Avodkriget – SVT Play tar andelar

MEDIEFAJTEN. SVT tar andel av det digitala tittandet på bekostnad av de kommersiella aktörerna. Samtidigt ökar tittandet totalt sett.

Dagens Media - 22 timmar sedan

Chefredaktörernas svar: ”Därför mäter vi inte i TS”

DN, Expressen, Dagens industri och Aftonbladet svarar på kritiken från Sveriges Annonsörer och flera byråer om den minskade transparensen. ”Jag kan inte se att markanden efterfrågar TS upplagemätning”, säger Di:s chefredaktör Peter Fellman..

Dagens Media - 23 timmar sedan

Hammarby – från fotbollsklubb till mediehus

MEDIEDAGEN. Hammarby Fotbolls marknadschef Patrik Blomquist berättar om Hammarbys väg från annonspelare till mediehus. ”Att vi tar ansvaret som en fotbollsklubb vill jag påstå är helt unikt i Sverige”, säger han..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.