PrivataAffärer > Ekonomi

Friday, 20 September, 11:56

PrivataAffärer - 09 sep 19 kl. 08:31

Här är måndagens färska analyserSEB Equities höjer sin rekommendation för Net Ent till köp från behåll. Riktkursen höjs till 40 från 28 kr. Det framgår av Bloomberg. Aktien stängde fredagens handel på kursnivån 28,85 kr. Pareto Securities sänker sin rekommendation för Synthetic MR till behåll från köp.
Läs mer på PrivataAffärer
Läs mer om:
SEB Equities, Net Ent, Bloomberg, Securities, Synthetic MR, International, Medicover, Reuters, Bank, Astra Zeneca, London, Stockholm

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Här är måndagens, färska, analyser
PrivataAffärer - 27 feb 17 kl. 09:54

Här är måndagens färska analyser

Måndagen är första sportlovsdagen i Stockholmsområdet, varför aktiviteterna på många håll är begränsade. Här är de färska analyser som influtit under morgonen....

PrivataAffärer - 09 apr 18 kl. 08:29

Här är måndagens färska analyser

Ett antal färska analyser har influtit direkt efter de två påskveckorna, bland annat har Remium inlett bevakning av ett bolag på First North....

PrivataAffärer - 18 sep 17 kl. 12:29

Här är måndagens färska analyser

På måndagsmorgonen inkom ett antal nya analyser och köp- och säljrekommendationer. Här är ett antal av dem....

PrivataAffärer - 29 jan 18 kl. 10:00

Här är måndagens färska analyser

Bland veckans första nya analyser finns bland annat en färsk köprekommendation för Telia....

PrivataAffärer - 05 feb 18 kl. 10:00

Här är måndagens färska analyser

SKF får två sänkta rekommendationer från analyshusen på måndagsförmiddagen. Här är dagens tio färska rekommendationsändringar....

PrivataAffärer - 23 apr 18 kl. 08:57

Här är måndagens färska analyser

Ericsson har fått flera riktkursändringar efter fredagens rapport. Men det finns också andra analyser i dagens flöde, bland annat en färsk köprekommendation....

PrivataAffärer - 14 maj 18 kl. 10:00

Här är måndagens färska analyser

Två höjningar och två sänkningar och en inledd bevakning finns bland dagens analyser från analysföretagen....

PrivataAffärer - 28 maj 18 kl. 11:15

Här är måndagens färska analyser

En höjd och en sänkt rekommendation finns bland morgonens analyser....

PrivataAffärer - 16 jul 18 kl. 10:00

Här är måndagens färska analyser

ABG Sundal Collier och Nordea sänker båda riktkursen för Net Ent men upprepar samtidigt sina köp-rekommendationer. Även Danske Markets upprepar sitt köp-råd och sänker riktkursen en aning. Det framgår av analyser samt erfar Nyhetsbyrån Direkt.

PrivataAffärer - 24 apr 17 kl. 13:20

Här är måndagens färska analyser

Rapportperioden innebär också att analytikerna har fullt upp att justera riktkursen och rekommendationer. Här är ett urval av måndagens analysuppdateringar....

PrivataAffärer - 16 okt 17 kl. 09:15

Här är måndagens färska analyser

Inför rapportsäsongen har många företag fått nya riktkurser och rekommendationsförändringar. Här är måndagens skörd....

Fler nyheter från PrivataAffärer

PrivataAffärer - 15 minuter sedan

Hernhag: Tre bra svenska utdelare

Gammal ekonom: Hej Marcus! Vad tror du om Swedish Match framtid? Står just nu på lite minus!

PrivataAffärer - 30 minuter sedan

Analytiker tvivlar på snabb återställning i Saudiarabien

Bristen på transparens i den saudiska statsapparaten har den senaste veckan blivit kännbar för oljemarknaden, då fokus riktats mot rådande lagernivåer efter lördagens attack som slog ut hälften av Saudiarabiens produktionskapacitet. Skeptiska handlare och analytiker sätter inte full tilltro till besked från statliga oljebolaget Saudi Aramco om att kapaciteten ska vara återställd i slutet av november och att marknaden till dess kan förses med reserver. ”Verkligheten kommer visa sig först i slutet av oktober när vi kan se hur mycket som faktiskt har levererats ut.

PrivataAffärer - 45 minuter sedan

Trading Direkt: Analys av olika index och sektorer

Dagens tekniska analys består av en djupgående långsiktig analys på världens olika index och sektorer såsom hälsovård, telekom och finans. Dessutom tar Tobbe Rosén en titt på kryptovalutor. Slutligen gästas vi av makrochef Mikael Sandbladh som bland annat diskuterar amerikanska REPO-likviditetsproblemet, hur allvarligt är det och vad betyder det i det långa loppet?

PrivataAffärer - 1 timme sedan

Familjeekonomen: Seniorlån fälla för äldre

Det finns flera risker med seniorlån men den värsta konsekvensen kan bli att kredittagaren i ett senare skede inte har möjlighet att flytta ifrån sitt hus eller bostadsrätt även om de skulle vilja det, enligt Sharon Lavie, familjeekonom på Ikano. – Regelbundet och i olika sammanhang får jag frågor från pensionärer om vad jag tycker om seniorlån och kapitalfrigöringskrediter, och jag anser att det är viktigt att visa vilka ekonomiska konsekvenser sådana lån kan få. Jag tror att erbjudandet kan locka många vid en första anblick, men när man skrapar lite på ytan kan detta alternativ ge ganska allvarliga konsekvenser, säger hon.

PrivataAffärer - 1 timme sedan

Riksbankschef: Farligt för Sverige att röra sig bort från Fed och ECB

Han sade att det är lite farligt att Sverige röra sig i motsatt riktning från ECB och Fed. ”Den skepsis jag hade vid septembermötena är starkare i dag”, sade Jansson. Samtidigt sade han att det fortsatt är viss väg innan Riksbanken behöver skifta till en sänkningsbias och att huvudscenariot inte alls är en katastrof.

PrivataAffärer - 1 timme sedan

Nya regler för kortbetalning

Den nya lagen, som gäller sedan den 14 september, innebär också att du måste ange din pinkod när du gör ett köp i en butik. Där har det tidigare gått att göra kortköp med legitimation och signatur, men det är inte helt självklart att sådana köp kommer att godkännas. Du kommer heller inte längre att kunna betala med kort genom att dra magnetremsan genom en terminal.

PrivataAffärer - 2 timmar sedan

Tre nya i Nordeas modellportfölj

Kungsleden, SCA och Telia har samtidigit tagits bort från portföljen. Det erfar Nyhetsbyrån Direkt.  .

PrivataAffärer - 2 timmar sedan

Haldex rasar efter storägares försäljning

Priset blev 50 kronor per aktie, en rabatt på 16 procent jämfört med torsdagens stängningskurs 59:30 kronor. Det rapporterar Reuters. ZF var Haldex största ägare efter en uppmärksammad budstrid under 2016.

PrivataAffärer - 2 timmar sedan

Bolåneutmanare bildar gemensamt hypoteksbolag

Det nya hypoteksbolaget kommer på sikt erbjuda en komplett plattform av bolåneprodukter för svenska konsumenter med fokus på långsiktighet, trygghet och kvalité, samt med en vision om att kunna bidra till förändring på marknaden”, heter det i pressmeddelandet. Ålandsbanken och deras dotterbolag Crosskey kommer att tillhandahålla plattformslösningar för det nya hypoteksbolaget liksom bidra med befintlig kunskap om bolånehantering. Den femte partnern i samarbetet är bostadskreditinstitutet Borgo.

PrivataAffärer - 11 timmar sedan

Stora Placeringskvällen i Stockholm 21 oktober

Evenemanget i korthet: Vad: Stora Placeringskvällen i Stockholm 
Var: Waterfront Congress Centre, Nils Ericsons Plan 4, Stockholm
När: 21 oktober 2019 kl 18-22 (cirka). Insläppet öppnar 1730. På scen finns bland annat representanter från DNB, Splitan Fonder, Lendify, Bank of Luxemburg, Danske Invest, Mangold och Odin Fonder.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.