Realtid > Ekonomi

Sunday, 22 September, 11:52

Realtid - 09 sep 19 kl. 08:17

Atrium Ljungberg inkluderas i Epra Index Atrium Ljungberg kommer att ingå indexet för börsnoterade fastighetsinvesteringar, Ftse Epra Nareit Global Real Estate Index Series. .
Läs mer på Realtid
Läs mer om:
Ljungberg, Epra Index,  Epra Nareit Global Real Estate Index Series

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Atrium, Ljungberg, inkluderasi , Epra, Index
DI - 09 sep 19 kl. 07:30

Atrium Ljungberg inkluderas i EPRA Index (FTSE EPRA Nareit Global Real Estate Index Series)

Atrium Ljungberg AB (publ) kommer att ingå i FTSE EPRA Nareit Global Real Estate Index Series från och med den 23….

DI - 09 sep 19 kl. 08:07

Atrium Ljungberg inkluderas i välrenommerat fastighetsindex

Atrium Ljungberg kommer snart att inkluderas i ett välrenommerat fastighetsindex. ”Detta kommer att öka intresset för….

VA - 14 mar 11 kl. 11:59

Ingalill Berglund ny vd i Atrium Ljungberg

14 mars Styrelsen i Atrium Ljungberg har utsett Ingalill Berglund till ny vd i Atrium Ljungberg efter Anders Nylander. Hon tillträder som vd den 8 april. Ingalill Berglund har arbetat inom fastighetsbranschen i närmare tjugo år och har de senaste åren varit finanschef i Atrium Ljungberg, framgår det av ett pressmeddelande.

Uppsalanyheter.se - 22 nov 16 kl. 04:52

Atrium Ljungberg satsar på kontorslokaler i Uppsala - Gränbystaden växer

Just nu byggs kontorsytor om 3 000 kvm med planerad inflyttning 2018. I förlängningen planeras det för ytterligare 7 000 kvm moderna kontorslokaler med god tillgänglighet, parkering och närhet till handel och service. Just nu byggs kontorsytor om 3 000 kvm med planerad inflyttning 2018.

DI - 14 mar 11 kl. 11:44

Hon blir ny vd i Atrium Ljungberg

Styrelsen i Atrium Ljungberg har utsett Ingalill Berglund till ny vd i Atrium Ljungberg efter Anders Nylander. Hon tillträder som vd den 8 april..

E24 - 14 mar 11 kl. 11:42

Finanschef blir VD på Atrium Ljungberg

Styrelsen i Atrium Ljungberg har utsett Ingalill Berglund till ny vd i Atrium Ljungberg efter Anders Nylander. Hon tillträder som vd den 8 april..

Opinionen.se - 02 jul 13 kl. 14:11

Atrium Ljungberg säljer Pub

Atrium Ljungberg säljer varuhuset Pub i centrala Stockholm till Axfast. Köpeskillingen baseras på ett fastighetsvärde om 980 miljoner kronor och affären ger en vinst på cirka 75 miljoner kronor som kommer att redovisas tredje kvartalet, enligt ett pressmeddelande från Atrium Ljungberg. Pub omfattar totalt 16 800 kvadratmeter uthyrbar yta varav hälften är butiker och restauranger och resten hotell..

Sydsvenskan - 17 jul 15 kl. 12:40

Atrium Ljungberg i storaffär

Fastighetsbolaget Atrium Ljungberg säljer fyra handelsfastigheter i Västerås, Östersund, Sollentuna och Nacka med en total uthyrningsbar yta om 63 300 kvadratmeter. Priset baseras på ett underliggande fastighetsvärde om cirka 1,3 miljarder kronor före avdrag för uppskjuten skatt, skriver bolaget i ett pressmeddelande.De sålda lokalerna rymmer ett hundratal butiker och restauranger.

Helsingborgs Dagblad - 17 jul 15 kl. 12:40

Atrium Ljungberg i storaffär

Fastighetsbolaget Atrium Ljungberg säljer fyra handelsfastigheter i Västerås, Östersund, Sollentuna och Nacka med en total uthyrningsbar yta om 63 300 kvadratmeter. Priset baseras på ett underliggande fastighetsvärde om cirka 1,3 miljarder kronor före avdrag för uppskjuten skatt, skriver bolaget i ett pressmeddelande.De sålda lokalerna rymmer ett hundratal butiker och restauranger.

Realtid - 19 feb 16 kl. 10:29

Stark rapport och vd-byte i Atrium Ljungberg

fre, 2016-02-19 10:29Stark rapport och vd-byte i Atrium LjungbergAnnica Ånäs tar över som vd i Atrium Ljungberg. .

Fler nyheter från Realtid

Realtid - 3 timmar sedan

“Teatern har hjälpt mig”

Från musikalartist till expert på familjerätt. Nu är Mia Edwall Insulander ny generalsekreterare för Advokatsamfundet..

Realtid - Igår: 08:00

Neobanker och vad folk vill läsa om – egentligen

Anledningen till varför det inte är annorlunda den här gången, neobanker och vad folk vill läsa om – egentligen. Det är innehållet i chefredaktör Johan Såthes krönika..

Realtid - Igår: 07:25

Strukturerade produkter och aktiebolag höjer debatten

Tre artiklar om riskkapitalbolaget EQT har lockat många Realtidläsare i veckan. Det har även tre heta debattartiklar. Kolla själv in veckans tio-i-topp-lista!.

Realtid - Igår: 16:45

Danske Bank: ”Vi ska öka kundnöjdheten”

Johanna Norberg har som ny vd för Danske Bank Sverige fortsatt tillväxt som en viktig uppgift framöver. Här ingår att höja kundnöjdheten, berättar hon för Realtid..

Realtid - Igår: 16:01

Deutsche Bank köper del av fintechbolag

Deutsche Bank köper 4,9 procent i fintech-bolaget Deposit Solutions, vilket är första gången Deposit Solutions får en bank som delägare..

Realtid - Igår: 14:50

Pensionsbolagens desperata jakt på avkastning

Liv- och pensionsbolagen i Sverige och övriga Europa kommer söka sig alltmer till den onoterade miljön när räntemarknaden inte ger någon avkastning. Det betyder högre risk för kunderna, men är ljuv musik för riskkapitalisterna, skriver Claes Folkmar..

Realtid - Igår: 14:25

Ny fondchef för Almi Invest

Henrik Jansson blir ny chef för Almi Invests näst största regionala fond med ett förvaltat kapital på 176 miljoner kronor..

Realtid - I förrgår: 11:40

”Det är ett spel om att vara väldigt stor”

Ålandsbanken, ICA Banken, Ikano Bank, Söderberg & Partners och Borgo etablerar en ny bolåneutmanare. ”Det är väldigt mycket storleken som gör det”, svarar Patrik Hankers, Sverigechef på Ikano Bank, på frågan om hur de ska lyckas..

Realtid - Igår: 13:35

Ingen ljusning för kronan enligt SEB

Kronan handlar till rekordlåga nivåer. Men det kommer att bli värre, anser SEB..

Realtid - I förrgår: 11:50

“PSD2 skapar ett A- och B-lag bland bankerna”

Fredagspanelen svarar på frågor om PSD2, ett EU-direktiv som berör open banking och säkrare kundverifiering. Kortföretag, banker och betalbolag i Sverige är förberedda för PSD2 medan e-handlarna generellt inte är det. .

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.