Dagens Media > Ekonomi

Wednesday, 18 September, 04:53

Dagens Media - 09 sep 19 kl. 08:05

Spel, bil och resor tynger marknadenSommaren var usel för mediesäljarna. Dipp eller lågkonjunktur är frågan? Dagens Media pejlar stämningarna i en luttrad bransch..
Läs mer på Dagens Media
Läs mer om:
Media

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Spel, biloch , resor, tynger, marknaden
Dagens Media - 09 sep 19 kl. 08:05

Oro kring konjunkturen – spel, bil och resor tynger marknaden

Sommaren var usel för mediesäljarna. Dipp eller lågkonjunktur är frågan? Dagens Media pejlar stämningarna i en luttrad bransch.

UNT - 17 dec 14 kl. 17:00

Resor tynger Wings ekonomi

Wings sportsliga framgångar har sitt pris..

Alliansfritt Sverige - 26 jun 14 kl. 13:01

Moderat hallänning kör mest bil i riksdagen och tänker inte sluta

Varför tänka på miljön när man kan trycka gasen i botten? En rad riksdagsledamöter har sedan 2011 kvitterat ut bilersättningar på närmare en kvarts miljon var. Ja, det handlar om skattepengar.

Cornucopia - 09 mar 18 kl. 16:24

Fredagsmys: Billigare hyra bil än äga ny bil vid långa bilresor

Dags för ett kort fredagsmys. Efter veckans Sverigeturné är jag nu hemma och kan konstatera att det är billigare att hyra en "ny" Volvo V60 AWD än att köra en egen ny bil vid längre bilresor när man ser på totalkostnaden.

Söndagens till fredagens bilresa innefattade ca 158 mil, och flera tidskritiska resor pga dagliga framträdanden och inbokade möten.

Barometern - 17 mar 14 kl. 20:10

Många resor ännu med bil

Utsläppsmål, cykelstrategier och miljötänk. Satsningarna på att få Kalmarborna att ställa bilen är många. Ändå sker 70 procent av alla resor fortfarande med bil.

Barometern - 18 mar 14 kl. 06:26

Många reser ännu med bil

Utsläppsmål, cykel­strategier och miljötänk. Satsningarna på att få Kalmarborna att ställa bilen är många. Ändå sker 70 procent av alla resor fortfarande med bil.

SmålandsPosten - 30 apr 14 kl. 10:32

Landstinget reser alltmer med flyg och bil ? utsläppen ökar

Landstinget Kronobergs personal reser alltmer med flyg och bil i tjänsten. Men mindre med tåg. Och koldioxidutsläppen ökar.

BT - 22 okt 14 kl. 06:19

Sandaredsföretaget som tjänar på MFF:s CL-spel

I dag spelar Malmö FF borta mot Atletico Madrid. Att det går bra för Skånelaget uppskattas i hög grad av sportreseföretaget Eurotravel Sports i Sandared – de har ensamrätt till biljetter och resor kopplade till laget. Och om två veckor lanserar man en ny fotbollsresesajt som kan öka intäkterna väsentligt.

Trelleborgs Allehanda - 03 jan 13 kl. 06:30

Fler bilar och mer bilåkande trots miljöhoten

Foto: Tom Wall
Trots miljö- och klimathoten ökar bara bilåkandet. I Sverige som helhet och i Trelleborg. Det visar siffror som tekniska förvaltningen tagit fram.

Vimmerby Tidning - 25 okt 17 kl. 12:45

Cykla, så kan kommunen spara in resor

Vår tidning har tittat närmare på antalet gjorda resor som politiker i kommunen har gjort under januari till augusti 2017. Den visar att väldigt många resor kunde ha gjorts med cykel och inte med bil..

Fler nyheter från Dagens Media

Dagens Media - 13 timmar sedan

Han blir ny marknadschef på startupen Nenda

Startupbolaget Nenda rekryterar från styrelsen. Carl Johan Barnekow axlar rollen som marknadschef..

Dagens Media - 13 timmar sedan

Martin Schori: ”Räckviddsjakten är över”

Nu släpps journalisthandboken Online Only i en andra upplaga. Dagens Media har pratat med journalisten och författaren Martin Schori om: ✓ Hur medielandskapet förändrats ✓ Det ökade fokuset på konvertering ✓ 5 saker publicister och annonsörer bör förstå för att navigera rätt i dag..

Dagens Media - 14 timmar sedan

Kit slutar med journalistik

”Vi har beslutat att ta bort ordet ‘journalistik’ från vår verksamhet, eftersom vi har gått över till att verka som en byrå i första hand”, skriver Kits ansvariga utgivare och vd Linda Öhrn Lernström till Dagens Media..

Dagens Media - 14 timmar sedan

Lågt tittande på premiären av Pantbanken

Igår var det premiär för TV3:s nya format ”Pantbanken”, som just Pantbanken står bakom..

Dagens Media - 15 timmar sedan

GP tillsätter ny chefsroll

Stampenägda Göteborgs-Posten tillsätter Emanuel Viklund som ny mediehuschef. Hans uppgift blir att fokusera på läsar- och digitala intäkter..

Dagens Media - 15 timmar sedan

”If no one hates it no one loves it”

Emma Blom skriver om generiska payoffer som ekar ihåligt och Oatleys omtalade reklambudskap ”Spola mjölken”..

Dagens Media - 15 timmar sedan

(M) utreder reklam i public service

Moderaternas partistyrelse föreslår att en arbetsgrupp ska utreda hur ett nytt, smalare uppdrag för public service skulle kunna se ut. Och hur reklam ska kunna få en roll i finansieringen..

Dagens Media - 16 timmar sedan

Hög annonseffekt för svenska nyhetsmedier

Den som investerar i nyhetsmedia får hög effekt – det visar en ny studie som Group M gjort i samarbete med Bonnier, Schibsted, Stampen och Mediekompaniet..

Dagens Media - 20 timmar sedan

Uppfinnarkollegiet: Patenttjuvar måste straffas mer effektivt

Regeringen behöver inte bara visa handlingskraft när det kommer till grovt upphovsrätts- och varumärkesbrott, utan även för att motverka patentintrång, skriver Uppfinnarkollegiet..

Dagens Media - 20 timmar sedan

Kulturministern presenterar budgeten på VLT

Imorgon lägger regeringens fram höstens budgetförslag – och demokrati- och kulturminister Amanda Lind kommer till VLT:s matsal för att presentera den i detalj..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.