Dagens Media > Ekonomi

Monday, 16 September, 08:08

Dagens Media - 09 sep 19 kl. 07:42

”Vår plan A är att där inte finns en planet B”Möt entreprenören Konrad Bergström i nya avsnittet av podden Under 15. Grundaren av Zound Industries bygger nu upp bolaget X-shore – som beskrivs som ett ”Tesla för havet”..
Läs mer på Dagens Media
Läs mer om:
Konrad Bergström, Under, Zound Industries, Tesla

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Vår planA är att där inte finns , en planet B
YLE - 21 maj 14 kl. 04:56

Ryska plan kränkte luftrum utanför Borgå

Två ryska plan misstänkts ha kränkt finskt luftrum i går. Det ena kring klockan fyra på eftermiddagen, och det andra vid sextiden på kvällen. Kränkningarna skedde ovanför Finska viken söder om Borgå.

YLE - 21 apr 14 kl. 11:36

"Man ska ha jävla tur att komma ut när planet börjar spinna"

När centrifugalkraften slår till är det dessvärre kört. Att ta sig ut ur ett plan som spinner är närapå omöjligt. Det säger flygaren Tommy Hollsten från Skärgårdens flygklubb i Dragsfjärd.

BT - 08 mar 14 kl. 10:43

Saknat plan tros ha störtat i havet

Malaysia Airlines förlorade i går kväll kontakt med ett plan med 239 personer ombord. Nu uppger vietnamesiska myndigheter att planet störtat i havet. Vietnamesiska myndigheter uppger att Malaysian Airways plan har störtat i havet nära ön Tho Chu i sydvästra Vietnam, rapporterar Reuters.

YLE - 21 maj 14 kl. 08:10

Ännu mer strul med Finnairs plan

Finnairs flyg från New York till Helsingfors har ställts in på grund av en hård landning i New York på tisdagen. Planet skulle ha varit framme i Helsingfors på onsdag morgon. Finnairs flyg AY 006 landade med en aning för hög vertikal hastighet på tisdagen, vilket ledde till en så kallad hård landning.

BT - 29 dec 14 kl. 11:31

Föremål i havet inte från planet

De föremål som siktats till havs är inte vrakdelar från det försvunna Air Asia-planet, säger Indonesiens vicepresident. Planet med 162 passagerare ombord fruktas ha störtat i havet.- Hypotesen är att planet ligger på havets botten, säger Bambang Soelistyo, chefen för det indonesiska räddningsverket, enligt nyhetsbyrån AFP.

BT - 08 mar 14 kl. 07:00

Saknat plan har störtat i havet

Malaysia Airlines förlorade i går kväll kontakt med ett plan med 239 personer ombord. Nu uppger vietnamesiska myndigheter att planet störtat i havet. Vietnamesiska myndigheter uppger att Malaysian Airways plan har störtat i havet nära ön Tho Chu i sydvästra Vietnam, rapporterar Reuters.

YLE - 21 maj 14 kl. 04:56

Ryskt plan kränkte luftrum utanför Borgå

Ett ryskt plan misstänkts ha kränkt finskt luftrum igår vid sextiden på kvällen. Kränkningen skedde ovanför Finska viken söder om Borgå.
Skärmdump från Flightradar visar rutten för planet 85856VMF.

HBL - 06 nov 14 kl. 15:22

Bättre kommunikation kunde ha räddat Hawk-plan

Ett mänskligt misstag av den ena piloten orsakade Hawk-krocken i luften ovanför Perho i Mellersta österbotten, uppger major Mikko Pekkala. Han har lett den utredningsgrupp som presenterade sina slutsatser på torsdagen. Under övningsflygningen träffade ett stridsplans vinge ett annat stridsplan.

BT - 29 dec 14 kl. 09:29

Vrakdelar från planet kan ha hittats

Föremål som eventuellt kan vara vrakdelar har siktats i havet av ett australiskt plan som deltar i sökinsatsen efter Air Asias försvunna flight QZ8501. Föremålen har upptäckts nära ön Nangka, omkring 16 mil sydväst om den indonesiska staden Pangkalan Bun, uppger en befälhavare inom det indonesiska flygvapnet enligt den brittiska tidningen Daily Mail. Det ska vara 112 mil från den plats där kontakten med Air Asia-planet bröts.

HBL - 21 maj 14 kl. 10:45

Två ryska plan ovan Borgå i går

Det var två ryska plan som på tisdagskvällen kränkte finskt luftrum ovanför Borgå. Flygvapnet skickade omedelbart upp ett plan som utförde en identifieringsflygning.Det första ryska planet observerades strax efter klockan 16.

BT - 20 okt 14 kl. 09:45

Flygklubb lyfter med nytt ultralätt plan

Borås ultralätta flygklubb utökar verksamheten. Inom kort ska klubben få upp sitt tredje flygplan i luften. – Vi har definitivt gått vidare från pappersdrakarna, säger Fredrik Widman i Borås ultralätta flygklubb och syftar på den första generationen ultralätta flygplan.

Fler nyheter från Dagens Media

Dagens Media - 10 minuter sedan

Åsa Bredin: ”Candy Crush blev en oväntad succé”

Under 15 gästas idag av Åsa Bredin, teknikchef på mobilspelsbolaget King, som diskuterar mobilspel, programmering och hur vi ska hantera skärmtid..

Dagens Media - 12 sep 19 kl. 15:18

Visual Art och Ica utökar samarbetet

Visual Art får utökat förtroende, inleder samarbete med Ica Media om nationell medieförsäljning för digitala butiksskärmar i kassalinje och butik..

Dagens Media - I förrgår: 11:18

”Utsätt din retargetingaktör för konkurrens”

REPLIK. Dick Eriksson, nordisk försäljningschef på RTB House, svarar på Criteos debattinlägg och argumenterar för att marknadsförare ska använda fler retargetingaktörer – inte bara en..

Dagens Media - I förrgår: 09:51

Anders Billing till SvD

Anders Billing lämnar Sveriges Radio för att istället bli ekonomiredaktör på SvD Näringsliv..

Dagens Media - I förrgår: 09:35

Så skapar du ett medlemsfinansierat medium

EXPERTEN SVARAR. Emanuel Karlsten och Olle Lidboms podd, Mediepodden, har tidigare finansierats av annonser. I somras ställde de ett ultimatum till lyssnarna – 10 000 kronor i medlemsfinansierng i månaden eller så läggs podden ned..

Dagens Media - 13 sep 19 kl. 07:50

Pubmatic öppnar upp för header bidding på OTT

Nu uppdaterar Pubmatic sin lösning ”Openwrap” så att den kan hantera alla kanaler – inte bara display. ”Den digitala reklambranschen kan locka till sig ytterligare investeringar”, säger Jonas Olsen, ansvarig för video på Pubmatic..

Dagens Media - 13 sep 19 kl. 07:52

Wiki Tribune relanseras: ”Det blev inte bra”

DMEXCO 2019. Wikipediagrundaren Jimmy Wales avslöjar på Dmexco att han relanserar webbtidningen Wiki Tribune – denna gång som ett sociala medium..

Dagens Media - 13 sep 19 kl. 07:41

Sverige ”safe haven” för IP-tjuvar – regeringen måste agera

Piratkopieringen innebär 17 miljarder kronor i förlorad försäljning, 7,5 miljarder i uteblivna skatteintäkter samt att 7 000 jobb går förlorade. Nu måste regeringen visa handlingskraft och införa det färdiga förslaget om grovt upphovsrätts- och varumärkesbrott, skriver åtta företrädare för kunskapsintensiva näringar..

Dagens Media - 12 sep 19 kl. 15:35

Därför har jag bytt ut min tv mot airpods

Utvecklingen från skärmmedia mot ljud är en makrotrend som kommer att påverka oss alla. Och den har sin rot i skärmutmattningen – ett begrepp som hela världen pratar om, skriver Walter Naeslund, Honestys vd..

Dagens Media - 12 sep 19 kl. 15:18

Visual Art ska sköta Icas medieförsäljning i butik

Visual Art får utökat förtroende, framöver ska utomhusbolaget ha hand om medieförsäljningen för Icas digitala ytor..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.