Realtid > Ekonomi

Sunday, 31 May, 22:43

Realtid - 03 sep 19 kl. 13:34

AMF öppna för att köpa aktier i EQTInvestors storägare AMF öppnar för att köpa EQT-aktier. ”Vi tittar på detta med stort intresse”, säger Anders Oscarsson, aktiechef på AMF..
Läs mer på Realtid
Läs mer om:
AMF, EQT, Anders Oscarsson

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: AMF, öppnaför att , köpa, aktieri , EQT
DI - 21 jun 12 kl. 06:07

AMF säljer alla aktier i Lundin Petroleum

AMF säljer samtliga aktier i Lundin Petroleum. Det som avgjorde är hur författaren och kritikern Kerstin Lundell tystades på Lundin Petroleums stämma i maj, säger AMF:s aktiechef Anders Oscarsson till Dagens industri..

SvD - 20 mar 17 kl. 07:44

AMF har sålt i Rezidor

Pensionsförvaltaren AMF sålde sina aktier i hotellkedjan Rezidor, som per den 31 december uppgick till 4,8 procent, i marknaden under torsdagen. Det säger AMF-aktiechefen Anders Oscarsson i lördagens Dagens Industri..

Affärsvärlden - 20 mar 17 kl. 07:33

AMF säljer allt i Rezidor

Pensionsförvaltaren AMF sålde sina aktier i hotellkedjan Rezidor, som per den 31 december uppgick till 4,8 procent, i marknaden under torsdagen. Det säger AMF-aktiechefen Anders Oscarsson i lördagens Dagens Industri..

DI - 17 mar 17 kl. 20:28

AMF ger upp i Rezidor

Pensionsjätten AMF har dumpat alla aktier i Rezidor i marknaden, nära 5 procent av aktierna. Därmed försvagas motståndet i striden med huvudägaren HNA Tourism. Det enda som återstår av valberedningen i Rezidor är New York-bankiren Charles Mobus.

DI - 26 okt 17 kl. 13:53

AMF ökar på i Swedbank

AMF har köpt aktier i Swedbank den 25 oktober och därmed ökat sitt ägande till 5,02 procent av kapital och röster. Det framgår av ett flaggningsmeddelande..

DI - 30 jan 18 kl. 13:04

AMF-toppen: "Vi är inte rädda för en börskrasch"

AMF, som äger svenska aktier för omkring 100 miljarder kronor, oroar sig inte för börskrasch här och nu men har "hög beredskap" för att stuva om i portföljen. För att hålla uppe avkastningen i vad som ser ut att bli en mer lågavkastande miljö vill kapitalförvaltningschefen Javiera Ragnartz öka andelen alternativa investeringar, främst inom infrastruktur..

Aftonbladet - 21 jun 12 kl. 10:42

AMF säljer sina aktier i Lundin

Dagens PS - 31 jan 18 kl. 07:41

Superrabatt: AMF fick aktier för halva priset

Pensionsjätten har tankat aktier för en kvarts miljard och redan fått 100 procent avkastning, avslöjar Di Digital. Så gick det till. För nästan exakt två år sedan tog svenska streamingjätten Spotify lån på 8 miljarder kronor.

PrivataAffärer - 18 okt 19 kl. 11:27

Hernhag: Fem aktier att äga för alltid

Gurra: Hej! Tack för bra böcker! Om du fick köpa fem aktier (ej investmentbolag) och endast dessa, att äga för alltid, vilka skulle du välja?

E24 - 01 apr 11 kl. 11:53

AMF ökar i Wallenstam

AMF Pension har ökat sitt innehav i Wallenstam från cirka 2,9 miljoner aktier till cirka 3,0 miljoner aktier. Efter transaktionen, daterad den 31 mars, motsvarar AMF Pensions innehav i Wallenstam 5,1 procent av kapitalet och 2,7 procent av rösterna..

Fler nyheter från Realtid

Realtid - 13 timmar sedan

Bankveteranen Jan Olsson: ”Hoppa inte runt på för många olika jobb”

Deutsche Banks Nordenchef Jan Olsson berättar om sin långa karriär på bolaget, hur det är att vara fast i karantän i London och vilka egenskaper han letar efter vid rekryteringar..

Realtid - Igår: 10:23

"Väsentliga osäkerhetsfaktorer om fortsatt drift"

Oscar Properties Holding har efter sex framflyttade datum offentliggjort sin årsredovisning för 2019. Årsredovisningen innehåller en särskild revisorsupplysning om väsentliga osäkerhetsfaktorer avseende antagandet om fortsatt drift..

Realtid - Igår: 08:05

Företag som coronatestar personalen gör en insats för Sverige

Cornonaskammen, Osar Propertis indiantrick och Dalarnas Marin Wolf. Det är innehållet i chefredaktör Johan Såthes krönika..

Realtid - Igår: 08:05

Sveriges största misstag enligt läsarna

En ödesdiger krönika om covid-19 och livstips om börspsykologi har lockat många läsare till Realtid denna vecka. Här är de tio mest lästa artiklarna..

Realtid - I förrgår: 17:33

Fallande kurser på Stockholmsbörsen

Stockholmsbörsen avslutade veckan med tydligt fallande aktiekurser..

Realtid - I förrgår: 14:21

Båda Baldercheferna häktade

UPPDATERAD: Stockholms tingsrätt häktar både Balders finanschef Marcus Hansson och ekonomidirektören Magnus Björndahl. .

Realtid - I förrgår: 16:30

Oscar Properties tar Solitairtimmen till nya höjder

Det krisdrabbade Oscar Properties tar den så kallade Solitairtimmen till nya höjder genom att släppa sin delårsrapport klockan 23 på torsdagskvällen. Den här gången följer det dock EU-reglerna MAR. Det skriver Realtids Torbjörn Isacson..

Realtid - I förrgår: 15:51

Olika riktning på Wall Streets index            

De amerikanska ledande indexen handlas åt olika håll i fredagens inledande handel..

Realtid - I förrgår: 15:01

Varför vågar inte storägarna utmana ordförande Persson?

Storägarnas slapphänta agerande efter penningtvättsskandalen är en gåta, skriver Realtids Per Agerman..

Realtid - I förrgår: 14:21

Baltertoppen häktad

Balders finanschef Marcus Hansson häktas. .

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.