Skånskan > Nyheter

Thursday, 19 September, 10:47

Skånskan - 27 aug 19 kl. 18:00

Tidig kulturnatt på delvis ny platsESLÖV Lions Clubs smått traditionella Kulturnatten i Eslöv blir redan på fredag 30 augusti istället för andra fredagen i september som den brukar.
Kulturnatten håller i år inte heller till på Stora Torg, utan har mestadels fått Medborgarhuset som bas.– Det var ju meningen att kommunen skulle vara i full gång med ombyggnaden nu, förklarar Lions nye president Bertil Freed omlokaliseringen.
Freed är dock vid gott mod om att det ska kunna bli en bra Kulturnatt ändå, den tolfte gången i ordningen. Kulturnatten anordnas numera vartannat år.
Läs mer på Skånskan
Läs mer om:
ESLÖV Lions Clubs, Kulturnatten, Eslöv, Stora Torg, Medborgarhuset, Lions, Bertil Freed, Kulturnatt, Trollsjökvällarna, Lilla Teatern, Elsa, Kjäll Arvidsson, Eslövs, Monica, Carl-Axel Dominique, Leksaksmuseet, Företags-Mix, Storgatan, Lions Clubs, Kenneth Jönsson, Medborgarhusets, Eric Kjelldorff, Kjelldorff, Hultman, Havanna, Eslövsmotiv, Susanne Hultman, Palm, Live Nation, Jimmy Palm, Freed, Malmö Opera, Sallius, Kulturskolan, Attitude

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Tidig, kulturnatt, delvisny plats
Nya Wermlands Tidningen - 15 jan 12 kl. 17:36

En kulturnatt med något för alla åldrar

Lördagens kulturnatt fyllde Musik och kulturhuset i omgångar då kvällen bjöd på ett varierat program med avdelningar som delvis vände sig till olika åldersgrupper..

Uppsalanyheter.se - 10 sep 15 kl. 08:37

Alla människors lika värde – tema för årets kulturnatt

På lördag är det dags för den 27:e KulturNatten i Uppsala, Sveriges största kulturnatt. Programmet innehåller över 680 programpunkter och omkring 150 000 besökare förväntas delta. Årets tema är Alla människor lika värde, något som kommer att genomsyra hela evenemanget, bland annat hålls en tyst minut för alla omkomna i flyktingkatastrofen på initiativ av Samarbetsorganisationen för invandrarföreningar i Uppsala (SiU).

Magazin24 - 20 okt 15 kl. 15:44

Kulturnatt drog 2500 besökare

Fick gott betyg. Köpings kommun hade Kulturnatt den 22 augusti mellan 18 och 22.Kultur och Fritidsenheten är nöjda med sitt evenemang, framför allt eftersom det var första året de körde.

BT - 11 maj 17 kl. 13:21

Det blir ingen Kulturnatt i Borås

Det blir ingen kulturnatt i maj. – Vi har aldrig bestämt att det ska vara Kulturnatt varje år, säger Eva-Lotta Franzén, kulturchef. Immanuelskyrkan skapar dock sin egen kulturnatt fredag 19 maj..

YLE - 15 mar 16 kl. 19:18

Elektroniska recepttjänsten har legat nere i många timmar - fungerar delvis

Den elektroniska recepttjänsten ligger nere sedan tidig eftermiddag. Det gör att apoteken inte kommer åt elektroniska recept och patientuppgifter. Tjänsten har delvis börjat fungera igen.

Skånskan - 23 okt 15 kl. 14:00

Kulturnatt för tjugonde året

STAFFANSTORP På fredagseftermiddagen och kvällen drar årets kulturnatt, den tjugonde i ordningen, i gång i Staffanstorp.Det är kultur i alla dess former som bjuds och kulturnatten fortsätter detta jubileumsår även en bit in på lördagen.
Det fullspäckade programmet innehåller något för alla.

Skånskan - 01 okt 16 kl. 14:00

Flera nyheter väntar på årets kulturnatt

SVEDALA Fjolårets kulturnatt hade mer än 3 000 besökare. Snart är det dags för årets upplaga som innehåller flera nyheter.Kulturnatten äger rum för femte året i rad och för fjärde året med Markus Lindberg och Kristian Ribbnäs som producenter.

Nya Wermlands Tidningen - 18 jan 11 kl. 07:30

Välbesökt kulturnatt i Hagfors

Lördagens kulturnatt bjöd på mycket sång och dans i Musik och kulturhuset ung, MKU och det var välfyllt i salongen under såväl talangtävlingen som de uppträdande som avslutade kvällen..

DN - 22 mar 11 kl. 13:09

Gratis kulturnatt i Stockholm

Rymdtema på Nobelmuseet och klädbytar­natt i Brygghuset är två av programpunkterna under Kulturnatt Stockholm. Runt 60 stora och små kulturinstitutioner håller öppet hus, och i år är evenemanget gratis..

SVT - 08 apr 11 kl. 19:10

Kulturnatt för andra året i rad

Förra året var första gången, och i morgon kväll är det åter dags för nåt som kan komma att bli tradition. Kulturnatt i Stockholm..

Fler nyheter från Skånskan

Skånskan - 45 minuter sedan

Klottrade på stillastående tåg

Rydsgård Någon gång mellan ett på natten och fem på morgonen har en eller flera personer klottrat på ett tåg parkerat vid perrongen i Rydsgård. Det skedde natten till torsdagen denna vecka. Polisen har rubricerat brottet som skadegörelse..

Skånskan - 45 minuter sedan

Hus på 134 kvadratmeter från 1976 sålt i Blentarp

Blentarp Anders och Jaime Johansson, 40 och 37 år, är nya ägare till huset på Nämndemansvägen 8 i Blentarp. Husets byggår är 1976 och det har en boyta på 134 kvadratmeter. Säljare är Mattias Ask.

Skånskan - 1 timme sedan

Rymdkollisionen avgörande för livets utveckling

Rymden När asteroiden för 470 miljoner år sedan krossades en asteroid mellan Mars och Jupiter. Rymddammet som spred sig genom solsystemet skapade en istid på jorden.
En säregen istid som skulle få avgörande betydelse för livets utveckling.

Skånskan - 5 timmar sedan

Spelare kräver att planer rustas upp

Sjöbo Sjöbo IP:s fotbollsplaner håller inte för spel.
– Kan man ens kalla det för fotbollsplaner? De är sjukt dåliga, säger Saga Persson, snart 20, som spelar i Sjöbo IF:s damlag.

Skånskan - 5 timmar sedan

Påstod att hon tvingats sätta eld på bil – frias

ESLÖV En 35-årig kvinna satte eld på en bil i Eslöv och åtalades för skadegörelse. Nu frias hon eftersom hon berättat att en man tvingat henne att sätta eld på bilen.En septemberkväll för två år sedan stacks en bil av märket Saab i brand när den stod parkerad på Onsjövägen i Eslöv.

Skånskan - 5 timmar sedan

Nya bostäder planeras i Flyinge

FLYINGE/GÅRDSTÅNGA Det är på gång ett antal nya bostäder i Flyinge och Gårdstånga. Både kommunala Ebo och en privat fastighetsägare vill satsa i området, som ligger nära high tech-anläggningarna ESS och Max IX.Kommunstyrelsens arbetsutskott behandlade i veckan två ansökningar.

Skånskan - 14 timmar sedan

Maskerad rånare slog till mot butik

Vellinge En butik i Höllviken utsattes på onsdagskvällen för ett rån av en knivbeväpnad och maskerad gärningsman.Polis åkte till butiken på Ängdalavägen för närmare kontroll. Gärningsmannen ska ha tilltvingat sig kontanter i butiken och sedan lämnat platsen till fots.

Skånskan - 14 timmar sedan

Svenskt jubel i Helsingborg

BORDTENNIS Anna-Carin Ahlquist såg till så att det blev svenskt guldjubel i Helsingborg arena, när hon på onsdagen slog italienskan Michaela Brunelli i para-EM-bordtennisens klass 3-final.– Det känns makalöst och det är kanske mitt bästa EM-guld med tanke på hur året har varit. Helt fantastiskt att få vinna på hemmaplan här i Helsingborg med alla vänner och familj på läktaren, låter meddela på Svenska BTF:s hemsida.

Skånskan - 14 timmar sedan

KD: Fler bussturer och ökad säkerhet

Sjöbo Inköp av fler bussturer, mer pengar till skolan samt kameraövervakning och ordningsvakter. Det är några satsningar som nämns i Kristdemokraternas budgetförslag för 2020.
Några extra pengar till Blentarpsgården blir det inte, men partiet vill beläggningen ska öka.

Skånskan - 14 timmar sedan

Speciell villa i centrum till salu

MALMÖ Villor i stadsdelen Gamla väster finns det inte många av. Nu är en av dem till salu för 18 miljoner kronor.– Det här objektet är unikt och kan inte jämföras med villor i den här storleken på vare sig Fridhem eller i Bellevue.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.