YA > Nyheter

Friday, 20 September, 13:45

YA - 26 aug 19 kl. 00:01

Svampen som livsmedel står i fokusDet är säkert många som redan varit ute och plockat svamp. Men på söndag, 1 september, finns en chans att lära sig mer om olika sorter. .
Läs mer på YA

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Svampensom , livsmedel, ståri , fokus
Regeringen - 10 apr 17 kl. 11:12

Hållbara livsmedel i fokus när Sven-Erik Bucht besöker Västra Götaland

På tisdag, 11 april, besöker Sven-Erik Bucht Ale och Lilla Edet i Västra Götalands län. Fokus för besöken är hållbara livsmedel och landsbygdsutveckling..

BT - 27 jan 14 kl. 14:34

MP vill förbjuda gifter i livsmedel och leksaker

Miljöpartiet vill se en mer restriktiv nationell kemikaliepolitik. EU-processen går allt för långsamt och trycket från de enskilda medlemsländerna måste bli hårdare, anser språkröret Åsa Romson (MP). Fokus i partiets förslag ligger på ämnen som barn kommer i kontakt med.

Sydsvenskan - 21 jul 17 kl. 20:00

Kaffe i fokus när EU ska minska akrylamid i livsmedel

Nya EU-direktiv ska minska mängden akrylamid i livsmedel. Zoégas kan ge lugnande besked..

Helsingborgs Dagblad - 21 jul 17 kl. 20:00

Kaffe i fokus när EU ska minska akrylamid i livsmedel

Nya EU-direktiv ska minska mängden akrylamid i livsmedel. Zoégas kan ge lugnande besked..

Barometern - 19 mar 18 kl. 15:13

Fokus på livsmedel och fortsatt utveckling

Kommunen och LRF genomförde en tematräff om livsmedel på måndagseftermiddagen. Möjligheter och resurser belystes i Folkets hus..

Skånskan - 09 aug 18 kl. 16:19

Fokus läggs på trafik

Lund Under torsdagsmorgonen höll Centerpartiet i Lund en presentation av sin kommunala valplattform.
Stort fokus läggs på stadens trafikförbindelser.Partiföreträdare Inga-Kerstin Eriksson går raskt till att tala om förändringarna partiet planerat för kommunen om ett önskvärt ledarbyte skulle ske.

VA - 14 jan 11 kl. 16:53

Inflationen i fokus

14 januari Inflation var ordet för dagen på fredagen efter att ECB-chefen Jean-Claude Trichets oväntat hökaktiga besked på torsdagen att inflationsriskerna "kan röra sig mot uppsidan". Detta fick fart på spekulationerna om att ECB kan komma börja höja räntorna tidigare än vad marknaden tidigare trott. De ändrade förväntningarna fick europeiska korträntor att fortsätta uppåt på fredagen, men uppgångarna gröptes ur efter amerikanska räntenedgångar under eftermiddagen.

Nya Wermlands Tidningen - 17 maj 12 kl. 13:21

Mat i fokus på mässa

På lördag anordnas en matmässa i Värmlands Nysäter. Syftet med mässan är att lyfta fram närproducerade livsmedel och utställarna kommer från Värmland och norra Dalsland..

Supermiljöbloggen - 16 okt 16 kl. 14:58

Världshungerdagen sätter fokus på klimatförändringarna

”Climate is Changing. Food and agriculture must too.” Så lyder temat för årets upplaga av världshungerdagen, en dag som årligen arrangeras av FN:s livsmedels- och jordbruksorganisation FAO.

Skånskan - 16 aug 18 kl. 18:13

SD-fokus på trygghet och säkerhet

ystad Skolan, hamnen, näringslivet och turismen är några viktiga frågor i Sverigedemokraternas valmanifest. Kravet på trygghet och säkerhet lyser igenom i flera frågor.
– Mycket i vårt valmanifest är en spegling av vårt budgetförslag, säger gruppledare Jan-Åke Nilsson.

Fler nyheter från YA

YA - 5 minuter sedan

Clooney pekar ut "krigsprofitörer" i Sydsudan

Globala företag, magnater och regeringar tjänar stora pengar på blodbadet i Sydsudan. Det hävdar organisationen The Sentry, som vill att USA och EU ska införa hårdare sanktioner för att komma åt de skyldiga..

YA - 15 minuter sedan

Ryssland släpper dömd skådespelare

Den ryske skådespelaren Pavel Ustinov släpps mot borgen. Moskvadomstolens beslut kommer efter omfattande protester mot att han dömdes till fängelse förra veckan..

YA - 4 minuter sedan

Gaslukt vid pantburkar – en till sjukhus

En person fördes till sjukhus i samband med en misstänkt gaslukt i en livsmedelsbutik i Kungsbacka. Lukten spårades till en container med pantburkar, men bedömdes efter en analys som ofarlig..

YA - 15 minuter sedan

Bjørndalen: "En minnesvärd begravning"

Asker kyrka utanför Oslo var fullsatt när förre norske skidskyttestjärnan Halvard Hanevold fördes till sista vilan..

YA - 30 minuter sedan

Oenighet i kommunen om Falkholts målning

En veckas intensiv debatt har inte ruckat på Simrishamns kommuns kulturförvaltnings inställning. Carolina Falkholts väggmålning ska målas över. Men inom Simrishamns kommun går meningarna isär..

YA - 45 minuter sedan

Sverige går med i franskt försvarssamarbete

Sverige går med i den franske presidenten Emmanuel Macrons försvarsinitiativ EI2 och listan över svenska försvarssamarbeten växer..

YA - 2 timmar sedan

Brottsmisstänkt dansk stoppas i USA

Thorbjørn Olesens juridiska bekymmer får fortsatte konsekvenser även på golfbanan. Dansken är avstängd på Europatouren och nu stoppas dansken även på USA-touren..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.