Sydsvenskan > Utrikes

Friday, 20 September, 14:01

Sydsvenskan - 25 aug 19 kl. 23:32

14 polisanmälningar i samband med MFF–DjurgårdenUnder fotbollsmatchen hade polisen extra resurser på plats för att hålla ordning..
Läs mer på Sydsvenskan
Läs mer om:
MFF–Djurgården

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: 14 polisanmälningari , sambandmed , MFF–Djurgården
Kristianstadsbladet - 26 apr 13 kl. 13:54

Djurgårdsledare avgår efter hot

Fotbollsallsvenska Djurgårdens tränare Magnus Pehrsson avgår efter att ha blivit hotad. Även klubbens ordförande Tommy Jacobson avgår av samma skäl.
Magnus Pehrsson beskriver i ett uttalande som lästes upp vid en presskonferens situationen som ohållbar.

GöteborgsPosten - 26 okt 15 kl. 19:15

Djurgårdsspelare hotad

En spelare i Djurgården har utsatts för hot från egna supportrar i samband med matchen mot IFK Göteborg. "Händelsen är polisanmäld och spelare, ledare, styrelse och all personal i föreningen står självklart bakom spelaren samt ett fördömande av denna handling som inte kan ses på annat sätt än som fullständigt oacceptabel", skriver Djurgården på sin hemsida..

Kristianstadsbladet - 06 maj 13 kl. 15:05

Inget åtal mot Djurgårdssupportrar


Förundersökningen mot de tre män som skulle ha hotat Djurgårdens fotbollstränare Magnus Pehrsson innan denne avgick har lagts ned, skriver nyheter24.se.Magnus Pehrsson avgick oväntat den 26 april, bland annat efter att ha utsatts för hot av tre män i samband med en träning vid klubbens träningsanläggning.

Trelleborgs Allehanda - 06 maj 13 kl. 15:05

Inget åtal mot Djurgårdssupportrar


Förundersökningen mot de tre män som skulle ha hotat Djurgårdens fotbollstränare Magnus Pehrsson innan denne avgick har lagts ned, skriver nyheter24.se.Magnus Pehrsson avgick oväntat den 26 april, bland annat efter att ha utsatts för hot av tre män i samband med en träning vid klubbens träningsanläggning.

Helsingborgs Dagblad - 28 maj 13 kl. 18:56

Polisens agerande polisanmäls

Han tog emot två slag mot låret och ett över axeln. Nu har Djurgårdsupportern polisanmält polisens agerande i samband med söndagens final i Svenska Cupen mellan Djurgården och IFK Göteborg på Friends Arena. ?

Trelleborgs Allehanda - 26 apr 13 kl. 13:48

Allsvensk tränare avgår efter hot

Fotbollsallsvenska Djurgårdens tränare Magnus Pehrsson avgår efter att ha blivit hotad. Även klubbens ordförande Tommy Jacobson avgår på grund av hoten. Klubben har bara tagit en poäng i årets allsvenska.

NT - 05 jun 13 kl. 13:40

Polisen JO-anmäls för övervåld

En Djurgårdensupporter polisanmälde polisens agerande i samband med cupfinalen mellan Djurgården och IFK Göteborg. Nu anmäls polisen även till justitieombudsmannen (JO) av Djurgårdens supporterförening Järnkaminerna. Enligt vittnesuppgifter som Järnkaminerna samlat in använde polisen övervåld med pepparspray och batonger.

Expressen - 05 jun 13 kl. 14:05

Polisen JO-anmäld för övervåld efter cupfinal

STOCKHOLM. En Djurgårdensupporter polisanmälde polisens agerande i samband med cupfinalen mellan Djurgården och IFK Göteborg. Nu anmäls polisen även till justitieombudsmannen (JO) av Djurgårdens supporterförening Järnkaminerna..

Expressen - 28 maj 13 kl. 19:11

Dif-supporter anmäler polisens agerande

STOCKHOLM. Han tog emot två slag mot låret och ett över axeln. Nu har Djurgårdssupportern polisanmält polisens agerande i samband med söndagens final i Svenska cupen mellan Djurgården och IFK Göteborg på Friends arena.

Eurosport - 05 jun 13 kl. 13:42

Fotboll - Polisen JO-anmäls: "Våld mot oskyldiga supportrar aldrig okej"

En Djurgårdensupporter polisanmälde polisens agerande i samband med cupfinalen mellan Djurgården och IFK Göteborg..

Fler nyheter från Sydsvenskan

Sydsvenskan - just nu

Risken ökar för brexit utan avtal – så påverkas du

Passet, körkortet, whiskyn, studierna hunden....

Sydsvenskan - 30 minuter sedan

Gaslukt vid pantburkar – en till sjukhus

En person fördes till sjukhus i samband med en misstänkt gaslukt i en livsmedelsbutik i Kungsbacka. Lukten spårades till en container med pantburkar, men bedömdes efter en analys som ofarlig. Larmet om gaslukten kom vid åttatiden på morgonen.

Sydsvenskan - 30 minuter sedan

Clooney pekar ut ”krigsprofitörer” i Sydsudan

Globala företag, magnater och regeringar tjänar stora pengar på blodbadet i Sydsudan. Det hävdar organisationen The Sentry, som vill att USA och EU ska införa hårdare sanktioner för att komma åt de skyldiga. – Jag tror att de skulle kunna göra mycket me.

Sydsvenskan - 30 minuter sedan

Ryssland släpper dömd skådespelare

Den ryske skådespelaren Pavel Ustinov släpps mot borgen. Moskvadomstolens beslut kommer efter omfattande protester mot att han dömdes till fängelse förra veckan. Ustinov dömdes mot sitt nekande till tre och ett halvt års fängelse för påstått våldsamt mo.

Sydsvenskan - 1 timme sedan

Eskils målvaktskris – vill blixtlåna från MFF

Tränaren: "Vi är på jakt"..

Sydsvenskan - 2 timmar sedan

Frågebatteri till Ylva Johansson

Sveriges tillträdande EU-kommissionär Ylva Johansson har fått sju omfattande frågor att svara på skriftligen före den utskottsutfrågning som ska genomföras i EU-parlamentet den 1 oktober. Två av frågorna är generella för alla tillträdande kommissionärer.

Sydsvenskan - 2 timmar sedan

Brottsmisstänkt dansk stoppas i USA

Thorbjørn Olesens juridiska bekymmer får fortsatte konsekvenser även på golfbanan. Dansken är avstängd på Europatouren och nu stoppas dansken även på USA-touren. De två största golftourerna stoppar Thorbjørn Olesen på grund av att han står åtalad för bl.

Sydsvenskan - 2 timmar sedan

Bjørndalen tog farväl av Hanevold

I dag begravs den förre norske skidskyttestjärnan Halvard Hanevold i Asker kyrka utanför Oslo. Bland norska idrottsprofiler som kommit för att ta farväl av Hanevold märks tidigare landslagskollegan Ole Einar Bjørndalen. Hanevold avled den 3 september, 4.

Sydsvenskan - 3 timmar sedan

Google satsar sex miljarder i Finland

IT-jätten Google investerar ytterligare 600 miljoner euro, motsvarande 6,4 miljarder kronor, i sin befintliga dataanläggning i Hamina i Finland. Totalt planerar Google att investera för över 30 miljarder kronor för att bygga ut sina datacenter i Europa,.

Sydsvenskan - 3 timmar sedan

Vad är det bästa du sett på Malmö operas scen?

Inför 75-årsjubileet bad vi en rad experter välja ut sin favorit..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.