SR > Nyheter

Monday, 23 September, 05:07

SR - 25 aug 19 kl. 19:01

Smart textil hjälper dövblinda kommuniceraKläder som förmedlar information genom vibrationer kan ge dövblinda ett större oberoende. Textilhögskolan i Borås visar upp de första provplaggen..
Läs mer på SR
Läs mer om:
Borås

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Smart, textil, hjälper, dövblinda, kommunicera

Fler nyheter från SR

SR - 2 timmar sedan

Trump erkänner samtal om Biden med Ukrainas president

USA:s president Donald Trump medger nu att han haft samtal med Ukrainas president om demokraternas Joe Biden, uppger amerikanska medier..

SR - 1 timme sedan

Johan Renck vinner Emmy för Chernobyl

Johan Renck har kammat hem priset för bästa regi av en miniserie, för HBO-succén "Chernobyl", vid årets Emmy-gala i Los Angeles..

SR - 1 timme sedan

Den brittiska resejätten Thomas Cook som äger Ving, försätts i konkurs

Thomas Cook uppger själva att de kommer att gå i konkurs, efter att ha misslyckats nå en uppgörelse..

SR - 7 timmar sedan

Tioårig grundskola kommer allt närmare

Lagförslag om tio år i grundskolan väntas..

SR - 9 timmar sedan

Ulf Kristersson: M kommer rösta för förslaget mot gängvåld

Moderatledaren Ulf Kristersson kommenterar nu för första gången de avbrutna samtalen med regeringen om åtgärder mot gängkriminalitet..

SR - 9 timmar sedan

Iransk nyhetsbyrå: Stena Impero kommer släppas snart

Det brittiskflaggade tankfartyget Stena Impero, som ägs av svenska Stena Bulk, kommer att släppas inom kort. Det uppger bolagets vd Erik Hånell till SVT Nyheter. Den halvstatliga iranska nyhetsbyrån Fars News bekräftar uppgiften, enligt Reuters..

SR - 11 timmar sedan

Fransk miljöaktivist: Vi vill se förändring i praktiken, Macron

Denna söndag är det bilfri dag i Paris, den tredje dagen i rad av manifestationer för ett renare klimat i Frankrike. Men gårdagens demonstration med klimatrörelsen och de gula västarna urartade delvis på grund av närvaron av militanta aktivister i demonstrationståget..

SR - 11 timmar sedan

Demokrat: ”Värsta brottet mot hur en president får agera”

Den politiska striden i USA om huruvida president Trump försökt pressa Ukrainas ledare att utreda den demokratiske presidentkandidataspiranten Joe Biden och dennes son har nu nått stormstyrka. Trump förnekar anklagelserna men demokratiska politiker menar att det här kan vara det allvarligaste exemplet på maktmissbruk från en president i landets historia..

SR - 13 timmar sedan

Budgetförslag om sänkt arbetsgivaravgift kritiseras

Regeringens förslag om en sänkning av arbetsgivaravgiften för unga kritiseras av ekonomer för att vara slöseri med skattepengar. Sänkningen, som kostar 6 miljarder kronor har samma problem som den sänkning som Alliansregeringen genomförde för drygt 10 år sedan..

SR - 14 timmar sedan

Stena Impero kan vara nära att släppas

Mycket talar för att det svenskägda tankfartyget Stena Impero, som beslagtogs i somras av Iran, kan komma att släppas inom kort, kanske redan idag. Företrädare för rederiet Stena Bulk säger till Ekot att bolagets vd Erik Hånell är på väg till regionen med anledning av att fartyget ska släppas..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.