SR > Nyheter

Monday, 23 September, 05:30

SR - 25 aug 19 kl. 17:40

Irans utrikesminister till G7-möteIrans utrikesminister Javad Zarif gör ett överraskande besök på G7-mötet i Biarritz i Frankrike, för att hålla möten med flera världsledare. Det hotade kärnenergiavtalet är ett av de ämnen som är högst på agendan där..
Läs mer på SR
Läs mer om:
G7, Javad Zarif, Biarritz, Frankrike

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Irans, utrikesministertill , G7-möte
Dagens PS - 01 aug 19 kl. 09:31

USA inför sanktioner mot Irans utrikesminister

USA har infört finansiella sanktioner mot Irans utrikesminister Mohammad Javad Zarif. Det rapporterar Sky News. Finansminister Steven Mnuchin anser att Irans utrikesminister Mohammad Javad Zarif ska ha hjälpt till med genomdrivandet av den hänsynslösa agenda som den iranska högsta ledaren Ayatollah Ali Khamenei står för.

Regeringen - 30 maj 16 kl. 12:58

Irans utrikesminister besöker Sverige

Onsdagen den 1 juni besöker Irans utrikesminister Mohammad Javad Zarif Sverige. Under besöket kommer bilaterala samtal med statsminister Stefan Löfven och utrikesminister Margot Wallström att äga rum. Utrikesminister Zarif kommer även att träffa närings- och innovationsminister Mikael Damberg samt EU- och handelsminister Ann Linde..

Kristianstadsbladet - 24 sep 13 kl. 01:30

Hague mötte Irans utrikesminister


Det internationella samfundet väntar på "konkreta åtgärder" av Iran innan man kan gå mot att förbättra relationerna med landets nya regim, sade den brittiske utrikesministern William Hague efter ett möte med Irans utrikesminister Javad Zarif i FN i New York på måndagen.Hague och Zarif diskuterade Irans omtvistade kärnprogram, den syriska konflikten och signalerna från den iranske presidenten om att han vill förbättra relationerna med väst..

BT - 24 sep 13 kl. 01:32

Hague mötte Irans utrikesminister

Det internationella samfundet väntar på "konkreta åtgärder" av Iran innan man kan gå mot att förbättra relationerna med landets nya regim, sade den brittiske utrikesministern William Hague efter ett möte med Irans utrikesminister Javad Zarif i FN i New York på måndagen. Hague och Zarif diskuterade Irans omtvistade kärnprogram, den syriska konflikten och signalerna från den iranske presidenten om att han vill förbättra relationerna med väst..

Dagens PS - 26 feb 19 kl. 09:09

Irans utrikesminister avgår

Irans utrikesminister Mohammad Javad Zarif har överraskande meddelat att han avgår, skriver New York Times. Mohammad Javad Zarif var en av arkitekterna till Irans kärnenergiavtal med västländerna 2015. Men efter att USA dragit sig ur avtalet i maj förra året hamnade Mohammed Javad Zarif under attack från de mer hårdföra västkritikerna i Teheran.

Kristianstadsbladet - 23 sep 13 kl. 18:04

Kerry möter Irans utrikesminister


När de fem permanenta medlemmarna i FN:s säkerhetsråd samt Tyskland möter Irans utrikesminister Javad Zarif i New York i veckan kommer också USA:s utrikesminister John Kerry delta, enligt uppgifter från amerikanska UD på måndagen.Samtalet kommer att behandla om misstankarna att Iran har ett program för att utveckla kärnvapen. Iran har hållit fast vid att landet har rätt att anrika uran för fredliga syften.

BT - 23 sep 13 kl. 18:06

Kerry möter Irans utrikesminister

När de fem permanenta medlemmarna i FN:s säkerhetsråd samt Tyskland möter Irans utrikesminister Javad Zarif i New York i veckan kommer också USA:s utrikesminister John Kerry delta, enligt uppgifter från amerikanska UD på måndagen. Samtalet kommer att behandla om misstankarna att Iran har ett program för att utveckla kärnvapen. Iran har hållit fast vid att landet har rätt att anrika uran för fredliga syften.

Helsingborgs Dagblad - 23 sep 13 kl. 18:06

Kerry möter Irans utrikesminister

När de fem permanenta medlemmarna i FN:s säkerhetsråd samt Tyskland möter Irans utrikesminister Javad Zarif i New York i veckan kommer också USA:s utrikesminister John Kerry delta, enligt uppgifter från amerikanska UD på måndagen. Samtalet kommer att behandla om misstankarna att Iran har ett program för att utveckla kärnvapen. Iran har hållit fast vid att landet har rätt att anrika uran för fredliga syften..

UNT - 23 sep 13 kl. 18:04

Kerry möter Irans utrikesminister

När de permanenta medlemmarna i FN:s säkerhetsråd möter Irans utrikesminister Javad Zarif i New York i veckan ska också USA:s utrikesminister John Kerry delta. Mötet rör misstankarna om att Iran tar fram kärnvapen.(TT).

NT - 23 sep 13 kl. 18:04

Kerry möter Irans utrikesminister

När de fem permanenta medlemmarna i FN:s säkerhetsråd samt Tyskland möter Irans utrikesminister Javad Zarif i New York i veckan kommer också USA:s utrikesminister John Kerry delta, enligt uppgifter från amerikanska UD på måndagen..

NSD - 23 sep 13 kl. 18:04

Kerry möter Irans utrikesminister

När de fem permanenta medlemmarna i FN:s säkerhetsråd samt Tyskland möter Irans utrikesminister Javad Zarif i New York i veckan kommer också USA:s utrikesminister John Kerry delta, enligt uppgifter från amerikanska UD på måndagen..

Fler nyheter från SR

SR - 30 minuter sedan

EMBARGO MÅN MORGON Brottsdömda assistenter kan fortsätta jobba

Personer med personlig assistans enligt LSS har blivit bestulna av assistenter som även tidigare begått brott, det visar en genomgång av tingsrättsdomar som Kaliber har gjort..

SR - 2 timmar sedan

Trump erkänner samtal om Biden med Ukrainas president

USA:s president Donald Trump medger nu att han haft samtal med Ukrainas president om demokraternas Joe Biden, uppger amerikanska medier..

SR - 2 timmar sedan

Johan Renck vinner Emmy för Chernobyl

Johan Renck har kammat hem priset för bästa regi av en miniserie, för HBO-succén "Chernobyl", vid årets Emmy-gala i Los Angeles..

SR - 1 timme sedan

Den brittiska resejätten Thomas Cook som äger Ving, försätts i konkurs

Thomas Cook uppger själva att de kommer att gå i konkurs, efter att ha misslyckats nå en uppgörelse..

SR - 7 timmar sedan

Tioårig grundskola kommer allt närmare

Lagförslag om tio år i grundskolan väntas..

SR - 9 timmar sedan

Ulf Kristersson: M kommer rösta för förslaget mot gängvåld

Moderatledaren Ulf Kristersson kommenterar nu för första gången de avbrutna samtalen med regeringen om åtgärder mot gängkriminalitet..

SR - 9 timmar sedan

Iransk nyhetsbyrå: Stena Impero kommer släppas snart

Det brittiskflaggade tankfartyget Stena Impero, som ägs av svenska Stena Bulk, kommer att släppas inom kort. Det uppger bolagets vd Erik Hånell till SVT Nyheter. Den halvstatliga iranska nyhetsbyrån Fars News bekräftar uppgiften, enligt Reuters..

SR - 12 timmar sedan

Fransk miljöaktivist: Vi vill se förändring i praktiken, Macron

Denna söndag är det bilfri dag i Paris, den tredje dagen i rad av manifestationer för ett renare klimat i Frankrike. Men gårdagens demonstration med klimatrörelsen och de gula västarna urartade delvis på grund av närvaron av militanta aktivister i demonstrationståget..

SR - 11 timmar sedan

Demokrat: ”Värsta brottet mot hur en president får agera”

Den politiska striden i USA om huruvida president Trump försökt pressa Ukrainas ledare att utreda den demokratiske presidentkandidataspiranten Joe Biden och dennes son har nu nått stormstyrka. Trump förnekar anklagelserna men demokratiska politiker menar att det här kan vara det allvarligaste exemplet på maktmissbruk från en president i landets historia..

SR - 13 timmar sedan

Budgetförslag om sänkt arbetsgivaravgift kritiseras

Regeringens förslag om en sänkning av arbetsgivaravgiften för unga kritiseras av ekonomer för att vara slöseri med skattepengar. Sänkningen, som kostar 6 miljarder kronor har samma problem som den sänkning som Alliansregeringen genomförde för drygt 10 år sedan..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.