Dagensanalys.se > Ekonomi

Tuesday, 17 September, 06:16

Dagensanalys.se - 24 aug 19 kl. 07:49

Internetdagarna fyller 20 årUnder november månad arrangeras Internetdagarna för tjugonde året. Något som Internetstiftelsen vill fira. Om du inte ännu varit på Internetdagarna kan jag säga att det är en upplevelse för sanna internetnördar (som jag själv). Det talas om allt från infrastruktur, integritet och det som faktiskt får internet att ticka.  I år fylls konferensen av ämnen som – framtiden inom sociala medier, Uppmärksamhetsekonomin, AI, digital moral, domäner, säkerhet och annat kul.
Läs mer på Dagensanalys.se
Läs mer om:
Internetdagarna, Internetstiftelsen, Dagensanalys

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Internetdagarna, fyller20 , år
DN - 21 nov 11 kl. 12:34

Se Internetdagarna i webbteve

De största debatterna och de tyngsta talarna på konferensen Internetdagarna kan du se här i direktsändning..

IDG - 22 nov 11 kl. 10:23

IDG och Internetdagarna nere efter IP-Only-haveri

Både IDG och Internetdagarna drabbades av IP-Onlys haveri under morgonen. Det orsakades av två trasiga switchar..

Computer Sweden - 22 nov 11 kl. 10:23

Internetdagarna utan internet efter haveri

Operatören IP-Only drabbades av ett omfattande näthaveri på tisdagen. Både konferensen Internetdagarna och medieföretaget IDGs sajter låg nere under flera timmar..

SR - 22 nov 16 kl. 06:54

Sociala mediers roll diskuteras under Internetdagarna

Just nu pågår Internetdagarna i Stockholm. I år är sociala medier och deras relation till traditionella medier ett framstående ämne. Men meningarna om sociala mediejättarnas ansvar och roll i mediesamhället går isär..

SR - 22 nov 16 kl. 08:00

Snowden på Internetdagarna: "Privata företag ska inte bestämma över vad vi får säga"

På måndagskvällen talade världens mest kända visselblåsare tillika pristagare av Right Livelihood-pristagaren Edward Snowden via länk under Internetdagarna i Stockholm, bland annat om sociala medier och privata företag. Kulturnytts reporter Fredrik Björkman var på plats..

Uppsalanyheter.se - 18 apr 16 kl. 04:15

Fyller du år idag? Grattis du är i gott sällskap

Fyller du år idag? Grattis du är i gott sällskap, idag är den dag då flest Uppsalabor fyller år under hela året.Fyller du år idag?

YLE - 06 dec 16 kl. 10:21

Krigsveteran fyller 100 år tillsammans med Finland

Levi Backholm från Sundom fyller 100 år i maj 2017. Krigsveteranen är jämngammal med fosterlandet. För två år sedan var han bjuden på slottsbalen.

Västerbottens Folkblad - 14 apr 11 kl. 00:24

Sveriges vanligaste fyller 40

UMEÅ I morgon fyller Stefan Lindgren 40 år. Han fyller på Sveriges vanligaste födelsedag och är inte förvånad. ?

Politikerbloggen - 30 apr 11 kl. 16:05

PENSIONÄR Kung Carl XVI Gustaf fyller LXV år idag

KUNGEN FYLLER 65 ÅR. Kung Carl Gustaf fyller 65 år idag men kommer inte att bli folkpensionär. - Jag hade inte tänkt mata fåglarna än i varje fall, säger kungen som traditionsenligt firades på borggården.

Expressen - 29 feb 16 kl. 15:12

Det här händer om du fyller år på skottdagen

6 355 personer fyller år på årets skottdag. Förblir de evigt unga – eller hur fungerar det egentligen när man bara fyller år "på riktigt" vart fjärde år? – De fyller år varje år, meddelar Annika Sköld, områdesansvarig på Skatteverket..

Fler nyheter från Dagensanalys.se

Dagensanalys.se - 17 timmar sedan

Jochum Forsell går till HEAR

Mediebyrån HEAR rekryterar Jochum Forsell från IUM. Jag är otroligt glad över att Jochum Forsell blir en del av Hear. Han är en av de mest erfarna rådgivarna i branschen.

Dagensanalys.se - 17 timmar sedan

Snapchat anlitar DoubleVerify för att säkra annonsvisningarna

Snapchat och DoubleVerify har ett gediget samarbete när det kommer till att ha koll på att annonsvisningar som sägs visas, faktiskt gör det. DoubleVerify reviderar om annonsvisningar har visats på Snapchat Filter, Lens, Snap Ad (både display och video) och Story Ad. Med tanke på att DoubleVerify är så integrerad i Snapchats erbjudande skulle det inte förvåna om en av parterna till slut köper den andra.

Dagensanalys.se - 18 timmar sedan

Karin Nelsson är ny vd för Demoskop

Karin Nelsson blir ny VD för Demoskop. I uppdraget ligger att utveckla bolagets position i branschen och stärka kunderbjudandena ytterligare. Karin Nelsson är rutinerad, kreativ och tydligt affärsdriven.

Dagensanalys.se - 19 timmar sedan

Estrella sponsrar e-sport för att nå sina målgrupper

Estrella är huvudsponsor till FIFA-spelaren ”Jewanderz” som sänder en 50 timmar lång jubileumsstream 27-29 september. Under livesändningen kommer Youtubern att spela det nysläppta FIFA 20 inför omkring 200 000 tittare och bjuda på mängder av chips från Estrella. Gaming har de senaste åren blivit en mer etablerad arena för marknadsföring och Estrella var tidigt in i spelet som bland annat partner till Dreamhack de senaste sju åren.

Dagensanalys.se - 19 timmar sedan

Tips: Salesforce-partners utbildar nya konsulter helt gratis

Den snabba tillväxten för Salesforce har lett till brist på kompetens. För att råda bot på det går nu några av Salesforce kunder och partners ihop för att utbilda nya konsulter. I våras utbildades de 15 första Salesforce-konsulterna via Academy.

Dagensanalys.se - 20 timmar sedan

Marknadsförare kämpar med att mäta kampanjer över flera kanaler

Tre fjärdedelar av globala marknadsförare kämpar med att mäta sina kampanjer över flera kanaler, det visar en ny studie från Kantar. Kantar har frågat fler än 500 seniora marknadsförare i sin studie Getting Media Right: Marketing in Motion. Rapporten visar att majoriteten (76 procent) av globala marknadsförare har svårt att mäta sina kampanjer över flera kanaler och 46 procent anser att de inte har hittat rätt balans mellan digitalt och analoga medier.

Dagensanalys.se - Igår: 16:20

Facebook satsar ännu mer på lokala nyheter

Facebook tänker verkligen gå både high och low när det kommer nyheter. Bland annat utökas satsningen på lokala nyheter. Återigen skriver vi här om USA, men du vet den vanliga frasen – om det fungera där kommer vi även få det hit till Sverige.

Dagensanalys.se - Igår: 15:42

Nordicom lanserar researchportal

Nordicom som huserar på Göteborgs Universitet har lanserat en ny portal där man samlar alla olika undersökningar och forskningsrapporter. Den nya portalen heter NordMedia Network och ska hjälpa alla som vill få information och insikter i nordiska medier. Några funktioner som NordMedia Network utvecklat: En helt ny databas där du kan söka och få tillgång till researchers dvs individer som ingår i nätverket.

Dagensanalys.se - I förrgår: 09:10

Slutet för svensk media? – Kampen mot amerikanska drakar intensifieras

Mattias Strandberg och Mikael Karlsson diskuterar trender samt delger sina reflektioner om svenska medier och amerikanska drakar. I den här spaningen går vi både högt och lågt. Vi vågar tycka till samt dissar och hissar satsningar.

Dagensanalys.se - 13 sep 19 kl. 15:06

Maximera försäljningen under fjärde kvartalet med Facebook-annonsering

Vi börjar närma oss fjärde kvartalet (Q4) vilket är den största försäljningsperioden på hela året. Här berättar Albin Stööp som är VD på Zalster – ett svenskt företag som är Facebook Marketing Partner och Instagram Partner –  hur du ska planera din Facebook-annonsering. Facebook-annonsering är ett av de mest kraftfulla verktygen för att nå ut och inspirera befintliga och potentiella kunder under denna hårt konkurrensutsatta, men lukrativa period.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.