Expressen > Kultur

Monday, 23 September, 05:05

Expressen - 24 aug 19 kl. 07:00

Han axlar ansvaret för att få Dawit Isaak friI sin nya reportagebok ”Jakten på Dawit” söker Martin Schibbye efter sanningen om Dawit Isaak.  Gunnar Ardelius ser en symbol bli kött och blod. .
Läs mer på Expressen
Läs mer om:
Dawit Isaak, Jakten, Dawit, Martin Schibbye, Ardelius

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Han axlar, ansvaretför att , , Dawit, Isaak, fri
Nyheter 24 - 23 sep 11 kl. 10:27

Bildt är antingen inkompetent eller rasist


Carl Bildt är en skam för hela Sverige. Att han varje dag kan se sig själv i spegeln är än mer skamligt. Bildts agerande är antingen inkompetent eller rasistiskt.

Sydsvenskan - 17 aug 14 kl. 05:30

Rätta signalen till Eritrea

Det är en god idé att ompröva beslutet om nedlagd förundersökning i fallet med den fängslade journalisten Dawit Isaak. De som bär ansvaret för Isaaks öde ska inte räkna med straffrihet..

Fler nyheter från Expressen

Expressen - 10 timmar sedan

Prinsen rider ut till den klitiska ärans partiklar

Grammatikämnen lämnar inte sällan skoleleven ensam i sin förtvivlan och tristess. Nina Lekander ser en räddare i nöden som inte räds litet snusk i kanten..

Expressen - 16 timmar sedan

Teatral dekonstruktion av det forna Jugoslavien

”3 vintrar” av Tena Štivičić har Sverigepremiär på Uppsala Stadsteater. Loretto Villalobos får upptäckarlustan väckt av ett teaterexperiment..

Expressen - 21 timmar sedan

Så radikaliseras män av våldsporren

Hos gärningsmännen i de senaste årens mest uppmärksammade ”sexmord” finner man ett mycket frekvent bruk av grov våldsporr. Katarina Wennstam berättar om vad hon hittade när hon gjorde research till sin senaste hyllade roman ”Vargen”..

Expressen - Igår: 20:16

Bokslukarna är borta – nu kommer Iphone-barnen

Karin Olsson om läskrisen, föräldraskapet och framtidens medier..

Expressen - Igår: 11:16

Magnetisk vampyrkärlek efter hyllad skräckroman

”Låt den rätte komma in” har blivit teaterpjäs i Vällingby.Hanna Nordenhök ser en ömsint uppsättning om unga bultande hjärtan och passionens oändliga tid..

Expressen - Igår: 07:00

Män – det är dags att börja jobba nu!

Vem är det som kommer ihåg födelsedagar och gympapåsar? Nästan aldrig män.Elin Grelsson Almestad läser om känslomässigt arbete och landar i en uppmaning..

Expressen - I förrgår: 15:55

Inte liberalt att publicera kinesisk propaganda

Dagens Nyheter publicerade i fredagstidningen en helsidesannons om Hongkong från den kinesiska staten.  Hynek Pallas varnar för faran i att ge lögnerna en plattform..

Expressen - I förrgår: 10:22

Ja – jag tillhör en dum generation

Det rapporteras om ungas minskande läsande och det skrivs om generationer som inte lär sig något i skolan.  Victor Malm hör en förlorad tro på att samhället kan bli bättre. .

Expressen - I förrgår: 06:30

Hög stämning och högljudda hostningar

Stockholms konserthus öppnar säsongen med uruppförandet av Victoria Borisova Ollas violinkonsert.Gunilla Brodrej försöker minnas det efter Bruckners fyra..

Expressen - I förrgår: 06:30

Hans mörka visioner skär rakt igenom vår tid

Fyra hundra sidor av drabbande våld, smärta och övergrepp – med få glimtar av hopp få mänskligheten.Ulf Olsson finner en roman som sticker upp över mängden i årets bokhöst..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.