Realtid > Ekonomi

Tuesday, 17 September, 06:32

Realtid - 24 aug 19 kl. 06:35

Två debatter extra heta i veckanEkobrottslingar, kryptobörser och fondpengar. Några teman bland de mest lästa artiklarna på Realtid den senaste veckan. Här är topp-tio!.
Läs mer på Realtid
Läs mer om:
Realtid

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Två, debatterextra , hetai veckan
YA - 20 feb 14 kl. 22:51

Heta känslor i fullmäktige

Foto: Bass Nilsson
Gårdagens kommunfullmäktige präglades av långa debatter. Motionen om kommunens ägande av Ystad Saltsjöbad var det ärende som skapade störst engagemang och så sent som klockan 22.30 hade fullmäktige bara behandlat 6 av 19 ärenden.

Barometern - 01 dec 17 kl. 20:23

Fullmäktige med heta debatter

Försäljning av gamla polishuset och kommunens engagemang i vindkraften blev två heta frågor på årets sista fullmäktigemöte..

SmålandsPosten - 21 apr 18 kl. 15:02

Böneutrop väcker heta känslor - prövningen är kruttorr

Böneutrop väcker heta debatter. Samtidigt är prövningen kruttorr. Utgångspunkten är ordningslagen..

YLE - 14 dec 15 kl. 10:47

Årets heta debattämnen med Hjallis

Riksdagsledamot Hjallis Harkimo (Saml) och jämställdehetsexpert Marianne Laxén (SDP) tar sig an årets hetaste debatter. 2015 var året då Finland och hela Europa översvämmades av flyktingar. Förutom flyktingkrisen har ett av de stora samtalsämnena denna höst varit regeringens armbryting kring social- och hälsovårdsreformen.

Barometern - 11 jun 18 kl. 21:10

Hårda debatter på sista fullmäktige innan valet

Det kändes som en lokal start på valrörelsen under måndagens kommunfullmäktigesammanträde som var det sista före valet. Debatterna blev långa och ibland ovanligt heta. .

Länstidningen i Jämtland - 22 jun 18 kl. 12:00

Heta debatten blev oväntat sval

Regionfullmäktiges sista dag avslutades med två olika debatter. Där framför allt den ena blev tämligen uddlös..

Helsingborgs Dagblad - 12 jan 12 kl. 09:15

Inga tv-debatter för Putin

Rysslands premiärminister Vladimir Putin kommer inte att delta i några tv-debatter inför presidentvalet den 4 mars. ? Putins deltagande i tv-debatter skulle kräva att han tog ledigt .

Nyheter 24 - 30 sep 11 kl. 10:10

"Twitter och debatter kan vara bättre än att skriva motioner"


Hån mot demokratin, tecken på aktivitet eller något att visa upp för lokalpressen? Vad är egentligen motionerna i riksdagen? STOCKHOLM.

SVT - 22 nov 11 kl. 19:42

Bråk om tv-debatter

Det har aldrig funnits nån skriftlig övenskommelse mellan de rödgröna partierna om att bojkotta tv-debatter där partierna placeras tillsammans med Sverigedeokraterna. Det säger idag miljöpartiets språkrör Åsa Romson, som tycker det är olyckligt att Håkan Juholt fortsätter att hävda nåt som är fel..

SN - 12 mar 13 kl. 22:23

Ett par debatter på fullmäktige i Nyköping

På tisdagskvällen klev politikerna in i stadshuset i Nyköping. Ett par debatter livade upp en annars stillsam tillställning..

Barometern - 07 okt 13 kl. 10:58

Regeringen behöver debatter

Vanligen är det oppositionspartier som brukar efterlysa publika debatter med regeringspartier. I SVT:s Agenda i går kväll hade dock oppositionen uppenbara svårigheter att förklara hur deras politiska mål ska realiseras med konkreta åtgärder. De fyra alliansledarna var betydligt mer samspelta och eniga.

Fler nyheter från Realtid

Realtid - 2 minuter sedan

Så kommer neobankerna att förändra bankvärlden

Neobankerna kommer att förändra den traditionella bankaffären i grunden. Kanske kommer Sverige att få fram en globalt dominerande neobank? Kent Eriksson, professor på KTH, förklarar varför tiden är mogen för en ny sorts digital bank..

Realtid - 30 minuter sedan

TF Banks starka tillväxt kräver nytt kapitaltillskott

TF Bank växer snabbt – 14 procent i första kvartalet och 11 procent i  andra kvartalet. För att finansiera fortsatt organisk tillväxt planerar banken ytterligare en obligationsemission..

Realtid - 30 minuter sedan

"Finansbranschen spelar en viktig roll för en hållbar ekonomi"

Finansbranchen har stora möjligheter att påverka ekonomin i en mer hållbar riktning. Det är PWC:s experter Angelica Berg och Viktor Lindroth överens om. "Ekonomin kräver lönsamhet, men även hållbarhet" säger de.

Realtid - 13 timmar sedan

Mikael Näslund slutar på Aktieinvest

Mikael Näslund, som efter elva år lämnar Aktieinvest, säger att han hoppas på en ny utmaning inom finansbranschen under nästa år..

Realtid - 14 timmar sedan

Petter Stordalen ska driva Finlands största hotell

Finlands största hotellprojekt genom tiderna startar nästa år. Petter Stordalen med Nordic Choice Hotels blir operatör för hotellen vid Helsinki Airport..

Realtid - 14 timmar sedan

Grundare lämnar Pegroco Invest

Per Grunewald lämnar Pegroco Invest för att övergå i egen verksamhet, vilket sker i samförstånd med styrelsen i Pegroco, framgår det av ett pressmeddelande. Samtidigt avvecklas verksamheten i Stockholm..

Realtid - 15 timmar sedan

BDO får nya partners

Rådgivnings- och revisionsbyrån BDO har utsett nya partner. Tre av fem kvinnor och de invalda består av en auktoriserad skatterådgivare, en skattejurist, en auktoriserad revisor, en transaktionsrådgivare och en kontorschef..

Realtid - 15 timmar sedan

Här är Swedbanks nya valberedning

Swedbank väljer att förnya sin valberedning. Bland de nya namnen finns bankens ordförande Göran Persson..

Realtid - 16 timmar sedan

Thorodd Bakken ny chef för Nordea Markets

Thorodd Bakken blir ny chef för avdelningen Markets på Nordea..

Realtid - 18 timmar sedan

Låga räntan skapar stora risker i pensionssystemet

Negativa räntor tvingar liv- och pensionsbolagen att allokera sitt kapital till onoterade tillgångar. Realtids krönikör Claes Folkmar befarar att framtidens pensioner kan bli avsevärt lägre än idag..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.