Expressen > Opinion

Monday, 23 September, 05:08

Expressen - 22 aug 19 kl. 06:30

Snälla MP - ge oss ett friår från sprängdåd i ställetAtt slänga miljarder på ett friår är det sista som Sverige behöver. Miljöpartiets lättsinne är provocerande och borde hållas på betryggande avstånd från budgeten..
Läs mer på Expressen
Läs mer om:
MP, Sverige

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: SnällaMP ge oss ett , friårfrån , sprängdådi stället
Skånskan - 08 mar 18 kl. 14:46

Fler misstänkta för sprängdåd

MALMÖ Ytterligare två personer anhölls på onsdagen misstänkta för sprängningen den 25 juli ifjol vid entrén till en fastighet på Karolingatan.
Sedan tidigare är en 20-årig man häktad för allmänfarlig ödeläggelse. Och nu misstänks även en 18-åring för samma brott och en 19-åring för anstiftan.

Expressen - 23 aug 19 kl. 12:02

Misstänkta för försatta på fri fot efter språngdåd

De två män som anhölls misstänkta för inblandning i sprängdådet mot Skatteverket i Köpenhamn har släppts på fri fot.– Det fanns inte längre skäl till frihetsberövande, säger åklagare Kristina Lindhoff Carleson till Sydsvenskan..

Dagens PS - 24 nov 16 kl. 08:23

Playboyens lyxbil sprängd i småbitar – efter miss

Festkvällen fick ett snöpligt slut för en fransk playboy i dagarna. Efter att ha felparkerat sin Porsche Carerra S, värderad strax över miljonen, i det hippa området St-Germain des Pres i Paris fick han bilen sprängd i småbitar. Dagens PS har tidigare skrivit om hur en svensk tennisstjärna kvaddade en BMW i miljonklassen samt om en mexikansk motorjournalist totalförstörde en lyxbil under en testkörning.

Sydöstran - 02 jun 17 kl. 14:43

Misstänks ha skyddat män bakom sprängdåd

Utredningen kring sprängdådet i en by i Holmsjötrakten i januari i år har nu utvidgats med ännu en misstänkt – som Blekinge tingsrätt i middags emellertid beslöt försätta på fri fot igen..

Skånskan - 26 sep 18 kl. 05:00

Sprängdådet var ett led i grov utpressning

MALMÖ Explosionen på Mäster Nilsgatan den 9 september var ett led i en grov utpressning riktad mot en man i 40-årsåldern. Två män sitter nu häktade för brottet.
En 35-åring ska ha gett en 18-åring i uppdrag att utföra sprängdådet.

BT - 30 dec 13 kl. 07:20

Minst 15 döda i nytt sprängdåd i Volograd

Minst 15 personer, bland dem ett åttaårigt barn, dog i en explosion på en trådbuss i Volgograd i Ryssland, uppger Interfax. I går dog 16 i ett sprängdåd i staden. Antalet döda i morgonens explosion i Volgograd har stigit till 15, bland dem ett ettårigt barn, rapporterar Itar-Tass.

BT - 30 dec 13 kl. 07:20

Minst 15 döda i nytt sprängdåd i Volgograd

Minst 15 personer, bland dem ett åttaårigt barn, dog i en explosion på en trådbuss i Volgograd i Ryssland, uppger Interfax. I går dog 16 i ett sprängdåd i staden. Antalet döda i morgonens explosion i Volgograd har stigit till 15, bland dem ett ettårigt barn, rapporterar Itar-Tass.

Skånskan - 24 apr 19 kl. 15:02

Ännu en trafikskola utsatt för sprängdåd

Malmö En sprängladdning detonerade strax före midnatt på tisdagen vid entrén till Ericssons trafikskola i korsningen Nobelvägen och Amiralsgatan.
Explosionen inträffade bara något tiotal meter från platsen där en annan sprängladdning utlöstes för mindre än två veckor sedan.– Vi ser inget omedelbart samband.

YA - 17 feb 14 kl. 10:03

Just nu: Polisen knackar dörr efter sprängdådet

Foto: Bass Nilsson
Efter sprängattentatet mot en bostad i centrala Ystad tidigt på måndagsmorgonen genomför polisen nu en omfattande dörrknackning i området.– Den här smällen var inget pojkstreck, detta var på allvar, säger Ewa-Gun Westford, polisens informatör.
Klockan var halv sex på morgonen när en kraftig smäll hördes över stora delar av centrala Ystad.

Kristianstadsbladet - 17 feb 14 kl. 10:13

Polisen knackar dörr efter sprängdådet

Foto: Bass Nilsson
Efter sprängattentatet mot en bostad i centrala Ystad tidigt på måndagsmorgonen genomför polisen nu en omfattande dörrknackning i området.– Den här smällen var inget pojkstreck, detta var på allvar, säger Ewa-Gun Westford, polisens informatör.
Klockan var halv sex på morgonen när en kraftig smäll hördes över stora delar av centrala Ystad.

Fler nyheter från Expressen

Expressen - 11 timmar sedan

Nya och gamla svenskar kan mötas i Mumindalen

Trådarna som håller ihop det svenska samhället brister, en efter en. Vi måste spinna nya, nu. Det allra första steget borde vara att införa en litteraturkanon i grundskolan..

Expressen - Igår: 17:50

Ensidigt fokus på asyl förvillar debatten

Antalet ”spårbytare” från asylsystemet har ökat med flera hundra procent de senaste åren. Det är orimligt att ett nej inte betyder ett nej..

Expressen - I förrgår: 17:50

Vad händer när partiledare blir ett instegsjobb?

Förut var partiledare något man krönte sitt cv med. Nu är det inte långtifrån att kallas ett instegsjobb efter ungdomsförbundstiden. Vad gör det med politiken?.

Expressen - I förrgår: 16:33

Kina vill tysta svenskar – men sprider propaganda

Den kinesiska ambassaden ökar trycket mot svenska journalister, aktivister och politiker. Men för egen del verkar ambassadören uppskatta den svenska yttrandefriheten..

Expressen - I förrgår: 07:00

Ge gangsters en chans att lämna gängen

Ett nationellt exitprogram för gängkriminella låter som en bra idé. Men det krävs mer än en stödtelefon och en samordnare.  .

Expressen - 20 sep 19 kl. 04:30

6 politiska trender att hålla ögonen på i höst

Arga kommuner sätter sig upp mot staten. Socialdemokraterna tappar och Sverigedemokraterna växer när pessimismen slår klorna i väljarna. S svänger om asylpolitiken medan Moderaterna tvingas tänka om kring migrationspolitiken på ett annat sätt.

Expressen - 19 sep 19 kl. 17:50

Dina dyra airpods är pinsamma klimatbovar

Varje svensk har sju kilo elektronikskrot hemma. Politikerna måste sätta stopp för produkter som är designade för att gå sönder – och som knappt går att återvinna..

Expressen - 18 sep 19 kl. 17:50

Nej, kritiken mot friåret är inget slappt högergnäll

Miljöpartisterna har rätt i att den nya utvecklingstiden är något annat än det gamla friåret. Tyvärr blir reformen inte bättre av det..

Expressen - 18 sep 19 kl. 15:56

Så trixar finansminister Andersson med siffrorna

I budgeten förvandlas sänkta ambitioner till satsningar och siffror trollas bort. Budgetcirkusen påminner alltmer om ett illusionsnummer..

Expressen - 18 sep 19 kl. 07:00

Tondöv regering när det mullrar i landet

Sverige behöver en regering som tänker på landet, inte fyra Januaripartier som främst vill profilera sig i budgeten..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.