Helsingborgs Dagblad > Nyheter

Monday, 23 September, 05:07

Helsingborgs Dagblad - 22 aug 19 kl. 01:07

Larm om explosion tros vara smällareVid 22.30-tiden larmades det om kraftiga smällar i området Skäggetorp i Linköping. Polisen har inte kunnat hitta några spår efter en explosion. – Vi bedömer att det var en kraftig smällare, säger Torbjörn Lindqvist vid polisen i region Öst, till Dagens.
Läs mer på Helsingborgs Dagblad
Läs mer om:
Skäggetorp, Linköping, Torbjörn Lindqvist, Öst, Dagens

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Larmom , explosion, trosvara , smällare
Expressen - 24 apr 13 kl. 13:01

Larm om stor smällare på lekplats i Klippan

Polisens tekniker skickades på onsdagsförmiddagen till en lekplats i Klippan efter ett larm om upphittad smällare av större modell..

Sydsvenskan - 22 aug 19 kl. 01:07

Larm om explosion tros vara smällare

Vid 22.30-tiden larmades det om kraftiga smällar i området Skäggetorp i Linköping. Polisen har inte kunnat hitta några spår efter en explosion.

GöteborgsPosten - 22 aug 19 kl. 01:07

Larm om explosion tros vara smällare

Vid 22.30-tiden larmades det om kraftiga smällar i området Skäggetorp i Linköping. Polisen har inte kunnat hitta några spår efter en explosion..

GöteborgsPosten - 28 jan 17 kl. 09:45

Larm om explosion var smällare

Ett larm om en explosion i en lägenheten på Hisingen larmade ut polis, ambulans och räddningstjänst under lördagsmorgonen. Men explosionen visade sig vara smällare..

GöteborgsPosten - 31 jan 17 kl. 10:31

Larm om explosion var smällare

Ett larm om en explosion i en lägenheten på Hisingen larmade ut polis, ambulans och räddningstjänst under lördagsmorgonen. Men explosionen visade sig vara smällare..

Expressen - 28 jan 17 kl. 09:26

Larm om explosion var smällare

Ett larm om en explosion i en lägenhet har kommit in till polis och räddningstjänst. – Det ska ha inträffat i Backa, man ser rök från lägenheten säger Christer Fuxborg. Väl på plats kan det konstateras att det handlar om raketer som smällt av i eller i närheten av lägenheten.

Helsingborgs Dagblad - 02 sep 16 kl. 21:44

Larm om explosion var smällare i ljuslykta

Räddningstjänsten har larmats till Södra Stenbocksgatan i Helsingborg efter uppgifter om en explosion..

Kristianstadsbladet - 28 maj 17 kl. 20:00

Explosion var smällare

Polispatruller larmades till Månsagårdens förskola i Hammar på söndagskvällen efter uppgifter om en explosion. Det visade sig vara några barn som hade smällt smällare i en kruka så att en ruta gick sönder..

Skånskan - 22 nov 14 kl. 12:37

Explosion var smällare på Svalegatan

Under fredagskvällen ryckte polisen ut till Svalöv sedan det larmats om en explosion vid boendet för ensamkommande flyktingbarn..

Nerikes Allehanda - 24 maj 17 kl. 21:15

Larm om brinnande gasolbehållare

Räddningstjänsten har larmats till en adress i Karlskoga där det ska brinna i en gasolbehållare..

Fler nyheter från Helsingborgs Dagblad

Helsingborgs Dagblad - 1 timme sedan

Krockade med älg på E6

Vägen fick stängas av under räddningsarbetet. "Ingen till sjukhus.".

Helsingborgs Dagblad - 1 timme sedan

Resejätten Thomas Cook i konkurs

Den brittiska resejätten Thomas Cook, som äger Ving, försätts i konkurs, uppger företaget i ett pressutskick. – Det är en fråga om djup ånger för mig och resten av styrelsen över att vi inte har lyckats, säger vd Peter Fankhauser. – Detta är en djupt so.

Helsingborgs Dagblad - 2 timmar sedan

Sverige manas ge mer klimatbistånd

Människor i världens fattigaste länder får mindre än 10 öre per person och dag i klimatbistånd, visar en undersökning från Oxfam. Rika länder som Sverige uppmanas att göra mer för att ge stöd till människor i länder där klimatförändringar slår hårdast..

Helsingborgs Dagblad - 2 timmar sedan

”Visioner och verklighet i bräckliga förbindelser.”

Det finns inte så lite nationalism i de dansk-svenska tågförbindelserna..

Helsingborgs Dagblad - 2 timmar sedan

”Vi måste tala om tystnaden.”

Lojaliteten riktas mot varumärket i offentlig sektor, snarare än mot verksamheten..

Helsingborgs Dagblad - 2 timmar sedan

Äventyrare flög jorden runt i gyrokopter

Brittiske James Ketchell är först i världen med att flyga solo jorden runt i en öppen gyrokopter. Sedan han startade resan i mars har det gått 175 dagar och han har tillryggalagt 37 000 kilometer. Under flygturen har han varit nära att träffas av blixte.

Helsingborgs Dagblad - 2 timmar sedan

Emmy öppnade med priser till ”Mrs Maisel”

Emmy-galan är i full gång i Los Angeles. Bland favoriterna finns "Game of thrones" och "Veep", som båda avslutats i år och hoppas bygga på sin redan ymniga prisskörd – tillsammans har de två serierna 74 Emmy från tidigare år. Stellan Skarsgård och Johan.

Helsingborgs Dagblad - 3 timmar sedan

Flera explosioner i Nicaragua

Flera explosioner inträffade i Nicaragua i helgen. En oppositionsgrupp säger sig ligga bakom. "Dessa handlingar utfördes och kommer att fortsätta att utföras under resten av september, oktober och kommande månader tills diktaturen bryts", säger regimkri.

Helsingborgs Dagblad - 3 timmar sedan

Astrid Lindgrens Världs webbplats kapad

Astrid Lindgrens Värld har fått sin webbplats kapad, skriver Vimmerby Tidning. I stället för information om sagoparken i Vimmerby möttes besökarna under söndagen av länkar till spel- och porrsajter. – Det är jättetråkigt hela grejen, och extra tråkigt f.

Helsingborgs Dagblad - 4 timmar sedan

Vräkt man misshandlade hyresvärd

En 39-årig man från Västervik ville ha tillbaka halva månadshyran efter att ha blivit vräkt. Han ringde på hos sin hyresvärd, som vägrade betala – då tog 39-åringen nacksving på hyresvärden och fällde honom till golvet. Nu dömer Kalmar tingsrätt mannen.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.