Dagens PS > Ekonomi

Sunday, 31 May, 18:47

Dagens PS - 20 aug 19 kl. 07:10

Carnegies aktiechef varnar för ”stora konsekvenser”Börsen rör sig upp och ned men kortsiktigt är den översåld. Den bedömningen gör Carnegie Private Banks aktiechef David Karlsson. ”Det är en svårhandlad börs utan tydlig trend, men där börsen kortsiktigt är översåld. Vi börjar återbesöka vissa sektorer där vi tidigare har haft undervikt”, skriver han i en kommentar till sina kunder. Vägs rapportsäsongen och makrostatistiken ihop anser han att det är läge att vara försiktig.
Läs mer på Dagens PS
Läs mer om:
Carnegie Private Banks, David Karlsson, Sverige, Europa, Karlsson, Carnegies, Dagens PS

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Carnegies, aktiechef, varnarför stora , konsekvenser
Affärsvärlden - 18 aug 11 kl. 08:15

Aktiechef räknar med ny börsturbulens

Fidelity med sin fondportfölj på 1650 miljarder kronor varnar för nya kursras. Fondjättens aktiechef tror inte priserna når tillbaka till de nivåer som infanns innan raset. Men han ser ljusglimtar.

Nyan - 28 apr 16 kl. 05:45

Ålandsbanken varnar: Risk för ras på börsen

Köp inte aktier nu, vänta på bättre läge.

Det rådet ger Ålandsbanken som tror att kurserna snart faller.

Efter 6-7 år med stigande aktiekurser finns det tecken på att utvecklingen vänt.

DI - 06 apr 19 kl. 12:53

Efter rallyt: Nu varnar aktiechefen för börsbjässen – ”jag är skeptisk”

Börsjätten har vänt och rusat över 70 procent det senaste året.  Men Ålandsbankens aktiechef ser ett slut och målar upp en dyster framtidsbild inom industrin. ”Det finns få bevis på att tillväxten är på väg att ta fart”..

Aftonbladet - 8 timmar sedan

Varnar för coronaspridning i demonstrationerna

▸ Demonstranterna samlas i stora klungor över hela USA. I Minnesota varnar myndigheterna för ökad spridning av corona i….

Kristianstadsbladet - 05 maj 14 kl. 15:30

Kerry varnar Sydsudans parter

USA:s utrikesminister John Kerry varnar Sydsudans olika krigande grupper för allvarliga konsekvenser om de inte skulle hålla sig till vad parterna enades om sent i förra veckan.
- Inte bara sanktioner kan bli aktuella, utan det finns andra allvarliga och möjliga konsekvenser, sade Kerry under ett besök i Angola, enligt AFP.Beskedet om fredsförhandlingar kom efter i möte mellan John Kerry och Sydsudans president Salva Kiir i fredags då presidenten sade att han var villig att möta rebelledaren Riek Machar.

BT - 05 maj 14 kl. 15:33

Kerry varnar Sydsudans parter

USA:s utrikesminister John Kerry varnar Sydsudans olika krigande grupper för allvarliga konsekvenser om de inte skulle hålla sig till vad parterna enades om sent i förra veckan. - Inte bara sanktioner kan bli aktuella, utan det finns andra allvarliga och möjliga konsekvenser, sade Kerry under ett besök i Angola, enligt AFP.Beskedet om fredsförhandlingar kom efter i möte mellan John Kerry och Sydsudans president Salva Kiir i fredags då presidenten sade att han var villig att möta rebelledaren Riek Machar.

Kristianstadsbladet - 15 jun 14 kl. 12:25

Varnar för "allvarliga konsekvenser"

Israel har gripit över 80 palestinier på den ockuperade Västbanken i jakten på tre försvunna israeliska tonåringar. Israel anklagar Hamasrörelsen för att ha fört bort ungdomarna och varnar för "allvarliga konsekvenser" om de inte kommer till rätta.
Massgripandet utgör den mest omfattande säkerhetsinsatsen på flera år på Västbanken.

BT - 15 jun 14 kl. 12:25

Varnar för "allvarliga konsekvenser"

Israel har gripit över 80 palestinier på den ockuperade Västbanken i jakten på tre försvunna israeliska tonåringar. Israel anklagar Hamasrörelsen för att ha fört bort ungdomarna och varnar för "allvarliga konsekvenser" om de inte kommer till rätta. Massgripandet utgör den mest omfattande säkerhetsinsatsen på flera år på Västbanken.

SvD - 15 jun 14 kl. 12:25

Varnar för ”allvarliga konsekvenser”

Israel har gripit över 80 palestinier på den ockuperade Västbanken i jakten på tre försvunna israeliska tonåringar. Israel anklagar Hamasrörelsen för att ha fört bort ungdomarna och varnar för ”allvarliga konsekvenser” om de inte kommer till rätta..

SR - 15 jun 14 kl. 13:27

Israel varnar för "allvarliga konsekvenser"

Israel har gripit över 80 palestinier på den ockuperade Västbanken i jakten på tre försvunna israeliska tonåringar. Israel anklagar Hamasrörelsen för att ha fört bort ungdomarna och varnar för "allvarliga konsekvenser" om de inte kommer till rätta..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.