BT > Nyheter

Monday, 23 September, 05:09

BT - 20 aug 19 kl. 04:18

Frias för mord efter att ha fött dött barnEn ung kvinna i El Salvador, mordåtalad sedan hon hade fött ett dödfött barn, har friats av en appellationsdomstol..
Läs mer på BT
Läs mer om:
El Salvador

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Friasför , mordefter att ha , fött, dött, barn
BT - 08 mar 13 kl. 11:28

Stadsdelsvärd frias för skott i Karlstad

I förmiddags föll domen mot de tre boråsare som var delaktiga i skottlossningen i Karlstad förra året. Två av dem fälldes för grovt vapenbrott. 25-åringen som arbetat för Borås stad friades på alla punkter.

BT - 08 mar 13 kl. 11:28

Stadsdelsvärd frias för skottlossning i Karlstad

I förmiddags föll domen mot de tre boråsare som var delaktiga i skottlossningen i Karlstad förra året. Två fälldes för grovt vapenbrott. 25-åringen som arbetat för Borås stad friades på alla punkter.

Alingsås tidning - 11 jan 18 kl. 11:32

34-åring frias från mordförsök

Den 34-årige man som misstänkts för sommarens skjutning i Herrljunga frias nu från misstankar om försök till mord. Han döms dock till 16 års fängelse för annan grov brottslighet.
Det är enligt tingsrätten klarlagt att 34-åringen under slutet av augusti avlossade ett skott i en bostad i Herrljunga, och att skottet gick igenom offrets sko.

BT - 18 jun 12 kl. 13:21

28-åring frias för mord

Den 28-årig mannen dömdes av Blekinge tingsrätt dömts till tolv års fängelse för mord. Nu frias han av hovrätten i Malmö. Mannen försattes på fri fot när rättegången i hovrätten avslutades den 5 juni.

Skånskan - 07 jul 16 kl. 16:05

54-åringen frias för 18 år gammalt mord

MALMÖ Den 54-årige man som varit misstänkt för mord efter en brand på Docentgatan 1998 frias nu av Malmö tingsrätt.
En 38-årig kvinna dog i branden. Och misstankarna riktades snabbt mot den tidigare pojkvännen.

BT - 08 dec 14 kl. 11:58

Frias för mord på svenska frun

Mordåtalet mot brittiske affärsmannen Shrien Dewani, 34, läggs ner. Han anklagades för att ha beställt mord på sin svenska fru Anni Hindocha. Domaren Jeanette Traverso säger att åklagarens argumentation ligger "långt under" den nivå som krävs för en fällande dom.

Kristianstadsbladet - 27 mar 14 kl. 11:30

Frias från misstänkt gängmord


En 26-årig man frias av domstolen från misstankar om att ha skjutit ihjäl en man i Östberga i södra Stockholm i höstas.Offret sköts ihjäl med fem skott, enligt åtalet. Södertörns tingsrätt konstaterar att det inte går att slå fast varför offret sköts, och att det inte finns något som binder den mordåtalade till platsen.

Helsingborgs Dagblad - 27 mar 14 kl. 11:32

Frias från misstänkt gängmord

En 26-årig man frias av domstolen från misstankar om att ha skjutit ihjäl en man i Östberga i södra Stockholm i höstas. Offret sköts ihjäl med fem skott, enligt åtalet. Södertörns tingsrätt konstaterar att det inte går att slå fast varför offret sköts, och att det inte finns något som binder den mordåtalade till platsen.

BT - 27 mar 14 kl. 11:30

Frias från misstänkt gängmord

En 26-årig man frias av domstolen från misstankar om att ha skjutit ihjäl en man i Östberga i södra Stockholm i höstas. Offret sköts ihjäl med fem skott, enligt åtalet. Södertörns tingsrätt konstaterar att det inte går att slå fast varför offret sköts, och att det inte finns något som binder den mordåtalade till platsen.

Sydsvenskan - 11 feb 11 kl. 08:13

68-åring frias för äldsta mordet

En 68-årig man frias av hovrätten i Malmö i fallet med det snart 25 år gamla mordet på 79-årige Gösta Fessé i Eslöv 1986. I tingsrätten fick mannen tio års fängelse för mord.
I tingsrätten fick mannen tio års fängelse för mord.

GT - 12 mar 14 kl. 09:08

Änkan frias från mord på make med elpistol

Den 72-åriga änkan har misstänkts för att ha mördat sin make med en elpistol i Strömstadstrakten 1995. Kvinnan har hela tiden nekat till anklagelserna och släpptes på fri fot efter rättegången i väntan på dom. På onsdagen kom Uddevalla tingsrätts beslut.

Fler nyheter från BT

BT - 1 timme sedan

Emma Hambergs sms-trådar tråkar ut i längden

Inget är för privat i Emma Hambergs självbiografiska ”Resten av allt är vårt”. Men är det verkligen roligt att läsa autentiska sms-konversationer sida upp och ner? Recensenten Annika Wall är tveksam..

BT - 1 timme sedan

Kvinnor hamnar i kylan – bastugrabbarna i värmen

Socialdemokraterna i Borås har inte råd med att två kvinnliga kommunalråd på raken avgår av samma anledning, anser skribenterna..

BT - 1 timme sedan

Stora utmaningar för Säs på sommaren

Svar till Medborgare, skattebetalare, vårdtagare, BT 17/9..

BT - 1 timme sedan

Pojkar kastade sten mot asylsökande

Hon tar nu en buss tidigare till skolan och undkommer på så sätt de stenkastande pojkarna, skriver Eva Linde..

BT - 1 timme sedan

Broberg: Skärma av skolan

Att datorernas, surfplattornas och telefonernas skärmar är ett återkommande inslag i vardagen för de flesta barn och unga är ingen nyhet. I skolan bör däremot användningen begränsas..

BT - 1 timme sedan

Avveckla ojämlika friåret 2.0

Tidigast i oktober nästa år ska 5000 personer kunna lämna vardagens ekorrhjul ett år – och få betalt. Reformen är en omstöpning av det kritiserade friåret, nu under det nya namnet utvecklingstid. I själva verket leder det bara till ökad ojämlikhet..

BT - 1 timme sedan

När ska Borås börja klimatanpassa?

Det finns en växande medvetenhet på alla nivåer runt om i världen som talar för att den globala klimatomställningsrörelsen har fått upp farten. Så varför går det då så långsamt för Borås stad att göra nödvändiga klimatanpassningar?.

BT - 1 timme sedan

TT-FLASH: Thomas Cook går i konkurs

Den brittiska resejätten Thomas Cook, som äger Ving, försätts i konkurs, uppger företaget i ett pressutskick..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.