BT > Nyheter

Monday, 23 September, 05:35

BT - 18 aug 19 kl. 20:54

I dag har Löfven chans att svaraSåväl Norges statsminister Erna Solberg (H) som Danmarks statsminister Mette Fredriksen (S) pekade i förra veckan på Sverige som ett nordiskt problem vad avser högerextremistisk terror och organiserad brottslighet. Sveriges statsminister Stefan Löfven (S) är svaret skyldig..
Läs mer på BT
Läs mer om:
Löfven, Norges, Erna Solberg, Danmarks, Mette Fredriksen, Sverige, Stefan Löfven

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: I daghar , Löfven, chansatt , svara
BT - 10 dec 18 kl. 07:51

I dag: Löfven ger besked om regeringsfrågan

I dag väntas Stefan Löfven (S) träffa talmannen Andreas Norlén för att avrapportera läget i regeringsförhandlingarna. Därefter väntas talmannen kommentera nästa steg i regeringsbildningen – statsministeromröstningen om Löfven..

SVT - 03 okt 14 kl. 06:10

I dag: Löfven presenterar sin regering

Efter att Stefan Löfven igår valdes till Sveriges nye statsminister kommer han idag klockan 09.00 att i riksdagen avge sin regeringsförklaring. Där beskriver han vad Socialdemokraterna och Miljöpartiet enats om när det gäller politikens inriktning.

SVT - 15 okt 18 kl. 08:39

Nya talmanssamtal i dag – Löfven troligen den som får ta över

Moderatledaren Ulf Kristersson har kastat in handduken för tillfället. Näst på tur att sondera vidare blir troligen S-ledaren Stefan Löfven. Under måndagen kommer talmannen åter att samtala med partiledarna för att bestämma vem som ska få ett nytt sonderingsuppdrag..

Eurosport - 01 aug 12 kl. 07:19

Olympiska spelen - OS-guide dag 5: Liten chans för Larsson att försvara silvret - här är alla tider

En bom som föll gav ändå ett silver i går. Nu kan det bara bli bommar. Det finns inte så stort hopp om fler svenska OS-medaljer i dag, även om cyklisten Gustav Larsson ska försöka försvara sitt silver från Peking.

BT - 16 okt 14 kl. 10:42

Löfven börjar snickra på jobbgaranti

Regeringen gav i dag Arbetsförmedlingen i uppdrag att förbereda införandet av en 90-dagarsgaranti för ungdomar. Men hur förslaget ska få stöd i riksdagen kan statsminister Stefan Löfven inte svara på. - Regeringen kommer också att bjuda in kommunerna, som naturligtvis är viktiga i detta arbete.

Kristianstadsbladet - 28 mar 14 kl. 15:13

Stefan Löfven grillades av eleverna på Österänggymnasiet

Foto: Peter Åklundh
Socialdemokraternas partiordförande Stefan Löfven besökte i dag Kristianstad och Österänggymnasiet för att diskutera skolfrågor. Och frågorna var många och kloka från eleverna.
Skolan är en het fråga inför höstens val och de politiska debatterna om hur man ska få den svenska skolan på banan igen duggar tätt.

SvD - 16 okt 14 kl. 10:42

Löfven börjar snickra på jobbgaranti

Regeringen gav i dag Arbetsförmedlingen i uppdrag att förbereda införandet av en 90-dagarsgaranti för ungdomar. Men hur förslaget ska få stöd i riksdagen kan statsminister Stefan Löfven inte svara på..

GöteborgsPosten - 16 okt 14 kl. 10:17

Löfven börjar snickra på jobbgaranti

Regeringen gav i dag Arbetsförmedlingen i uppdrag att förbereda införandet av en 90-dagarsgaranti för ungdomar. Men hur förslaget ska få stöd i riksdagen kan statsminister Stefan Löfven inte svara på..

YLE - 26 mar 15 kl. 07:49

Lännen Media: Löfven stöder inte militärallians med Finland

Sveriges statsminister Stefan Löfven stöder inte en öppen militärallians mellan Sverige och Finland, eller att ländernas arméer slås ihop. Det här skriver Lännen Media i dag. Löfven säger ändå att det militära samarbetet med Finland är viktigt och något som han vill fortsätta utveckla.

BT - 08 okt 14 kl. 20:01

EU-debut för Löfven i Milano

Han missade Merkel, men knöt framtidskontakter till både Hollande och Renzi. Och om Palestina står Stefan Löfven (S) på sig, efter första utlandsresan som statsminister.- Vi tar vår position utifrån vad vi tror på.

Fler nyheter från BT

BT - 1 timme sedan

Uppåt på kinesiska börser

BT - 45 minuter sedan

Guide för att hantera övergrepp

BT - 45 minuter sedan

Resebolaget Vings ägare försätts i konkurs

Den brittiska resejätten Thomas Cook, som äger Ving, försätts i konkurs, meddelar företaget i ett pressutskick. Hundratusentals resenärer riskerar nu att bli strandade runt om i världen..

BT - 30 minuter sedan

Veterinärbrist drabbar Kind

Brist på veterinärer och djurskötare sätter stor press på djurklinikerna i Kind. Den ökade efterfrågan från husdjursägare med stor omsorg om sina djur leder till en tung arbetsbörda för verksamma veterinärer. – Det är svårt att locka personal till landsbygden..

BT - 1 timme sedan

Emma Hambergs sms-trådar tråkar ut i längden

Inget är för privat i Emma Hambergs självbiografiska ”Resten av allt är vårt”. Men är det verkligen roligt att läsa autentiska sms-konversationer sida upp och ner? Recensenten Annika Wall är tveksam..

BT - 1 timme sedan

Kvinnor hamnar i kylan – bastugrabbarna i värmen

Socialdemokraterna i Borås har inte råd med att två kvinnliga kommunalråd på raken avgår av samma anledning, anser skribenterna..

BT - 1 timme sedan

Stora utmaningar för Säs på sommaren

Svar till Medborgare, skattebetalare, vårdtagare, BT 17/9..

BT - 1 timme sedan

Pojkar kastade sten mot asylsökande

Hon tar nu en buss tidigare till skolan och undkommer på så sätt de stenkastande pojkarna, skriver Eva Linde..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.