Expressen > Nyheter

Thursday, 22 August, 03:19

Expressen - 14 aug 19 kl. 11:54

Lisebergs plan för att undvika nytt kaosNär John Fogerty spelade tvingades Liseberg stänga grindarna. Snart kommer syntgiganterna Kraftwerk på besök – och nöjesparken har en plan för att undvika nytt kaos. – Vi väntar oss en stor anstormning, säger underhållningschefen Per Alexanderson. .
Läs mer på Expressen
Läs mer om:
John Fogerty, Liseberg, Kraftwerk, Per Alexanderson

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Lisebergs, planför att , undvika, nytt, kaos
GT - 14 aug 19 kl. 11:54

Lisebergs plan för att undvika nytt kaos

När John Fogerty spelade tvingades Liseberg stänga grindarna. Snart kommer syntgiganterna Kraftwerk på besök – och nöjesparken har en plan för att undvika nytt kaos. – Vi väntar oss en stor anstormning, säger underhållningschefen Per Alexanderson.

Expressen - 17 mar 19 kl. 12:21

Panikdraget för att undvika nytt kaos

ÖSTERSUND. Hanna Öbergs problem på skjutvallen kostade Sverige ett guld i stafetten. Och sent i går kväll undersöktes hennes gevär för att undvika nytt strul.

Dagens PS - 01 jul 19 kl. 16:05

Tele2 vill undvika nytt haveri – ska se över nätet

Teleoperatören Tele2 ser allvarligt på de driftstörningar som påverkat mobilnätet de senare tolv månaderna. Bolaget initierar som en följd av problemen nu en omfattande nätöversyn med högsta prioritet. Detta innebär en detaljgranskning av nätverkskomponenter och infrastruktur för att minimera antalet potentiella avvikelser och säkerställa att Tele2 har det mest pålitliga mobilnätet.

Expressen - 08 nov 13 kl. 14:44

Stefan Löfvens plan: Undvika Sahlin-fällan

Stefan Löfven vill undvika att hamna i samma fälla som Mona Sahlin och tvingas in i ett rödgrönt block före valet. Därför har dagens utspel förankrats på alla nivåer inom partiet och inom LO. Strategin välkomnas bland annat av S-riksdagsledamoten Bo Bernhardsson: – Det är klokt att även sikta över blockgränsen i det här parlamentariska läget, säger riksdagsledamoten Bo Bernhardsson..

SVT - 12 maj 14 kl. 11:43

Vill undvika nytt Tyresö – planerar kontroversiell åtgärd

För att undvika ett nytt ”Tyresö” överväger Elitfotboll Dam (EFD) en kontroversiell åtgärd: Att minska det centrala stödet till klubbar med svag ekonomi och dålig talangutveckling. Samtidigt framförs krav på lönesänkningar i damallsvenskan..

DI - 19 apr 16 kl. 05:54

EU vill undvika nytt grekiskt drama

EU-kommissionen är fast besluten att undvika ett nytt grekiskt drama. Det sade Pierre Moscovici, EU:s ekonomikommissionär, vid en tillställning vid Federal Reserve i New York på måndagskvällen, rapporterar Bloomberg News..

Expressen - 05 dec 18 kl. 23:26

Regeringens plan: Undvika rättegång efter IT-skandalen

Två högt uppsatta tjänstemän på näringsdepartementet ville att Transportstyrelsens dåvarande generaldirektör Maria Ågren skulle skriva på ett strafföreläggande i januari 2017, skriver DN.Syftet var att undvika en rättegång, berättar Maria Ågren i ett förhör i Arbetsdomstolen som tidningen har tagit del av..

Skånskan - 31 maj 18 kl. 20:29

Bakslag för plan på nytt ridhus

LUND I många år har politikerna diskuterat frågan om ett nytt ridhus på Ladugårdsmarken. Under torsdagskvällen var kommunfullmäktige nära att till slut fatta ett beslut i frågan.
Men det gick inte den här gången heller.

Magazin24 - 03 mar 11 kl. 16:02

Plan sätter nytt ljus i centrala Köping

Ett belysningprogram för Köpings centrum har tagits fram av kommunen, tillsammans med KBAB och ljusplanerare på företaget Energoretea. Tanken med ljusprogrammet är att ge kommunen en långsiktig plan över belysningen i det offentliga rummet.
Programmet innehåller en mängd olika förbättringar av belysningen i Köpings centrum och redan i år genomför kommunen förbättringar av ljusmiljön från Stora torget ned till Nygård.

Expressen - 08 nov 11 kl. 16:13

Victor Mullers plan: Ett nytt förslag till GM

Under tisdagen har Saabs Victor Muller diskuterat den uppkomna situationen med Pang Da och Youngman. Bolagen ska försöka övertyga GM genom att lägga fram ett nytt, gemensamt förslag. Men det är bråttom..

Dalarnas tidningar - 21 feb 17 kl. 17:50

Tony Nybergs nya plan – ett nytt lokalt parti i Borlänge

Nyligen uteslöts han ur Sverigedemokraterna. Nu planerar Tony Nyberg att starta ett nytt parti i Borlänge. – Många har stöttat mig och kontaktat mig om detta..

Fler nyheter från Expressen

Expressen - 30 minuter sedan

Studie: Fler barn överlever med tidigare förlossning

Gravida kvinnor har tidigare fått vänta två veckor för att få hjälp med en igångsättning när de gått över tiden. Nu börjar Dalarna med tidigare igångsättningar – efter att en studie visat att det ökar chanserna för barnets överlevnad skriver SVT.– Vi hade ett dödsfall här i Falun där patienten ingick i studien.

Expressen - 2 timmar sedan

Vladimir Putin efter explosionen: ”Vi döljer då inget”

Sju personer dog i samband med en explosion i den ryska staden Archangelsk.Efter explosionen uppmättes radioaktivitet kring området men senare slutade mätstationerna att sända ut data.– Vi döljer då inget, sa Vladimir Putin när han besökte Helsingfors under onsdagen, rapporterade Hufvudstadsbladet..

Expressen - 3 timmar sedan

Man skjuten med flera skott i Uppsala

En man har anträffats skottskadad i Gottsunda i Uppsala. Mannen, som är i 25-årsåldern, har förts till sjukhus med ambulans. Polisen har inlett en förundersökning om mord.

Expressen - 3 timmar sedan

Skarpt läge för januariavtalets miljardlöften

Januariavtalet innehåller reformer för nästan 19 miljarder kronor – bland annat slopad värnskatt och sänkt pensionärsskatt.Men regeringen vill inte låna och nu handlar budgetförhandlingarna om hur kalaset ska finansieras. Det rapporterar Dagens Nyheter..

Expressen - 3 timmar sedan

De tar över hos kungen och Victoria

Två lämnar hovet – och två andra tillkommer.Nu står det klart att Lena Bartholdson ska hålla ordning på Victorias verksamhet, och Göran Lithell ska sköta om kungens.– Jag ser mycket fram emot att stödja kronprinsessan i hennes viktiga roll som blivande statschef, säger Bartholdson..

Expressen - 3 timmar sedan

Straffet för dödsdömde Djalali kan skjutas upp

Den svenskiranske forskaren Ahmadreza Djalali fick efter anklagandet om spioneri en dödsdom.Men i dag gick den iranske utrikesministern Javad Zarif ut och sa att de ska se över fallet.– Utifrån humanitära skäl ska vi undersöka om straffet kan skjutas upp, sa Javad Zarif vid en frågestund, skriver Sveriges Radio..

Expressen - 4 timmar sedan

Samma lastbil körde in i två viadukter

En långtradare lastad med betongdelar, framförd av en man i 50-årsåldern, körde vid elvatiden på onsdagen in i en viadukt i Enköping då släpet var för högt..

Expressen - 4 timmar sedan

Spelet som ska få oss att förstå klimatförändringarna

Klimatet förändras – och nu kommer spelet som gör att vi bättre ska förstå vad som händer.SMHI lanserar nämligen Klimatanpassningsspelet..

Expressen - 5 timmar sedan

TV: Unga svenskarna som lever på miljardärernas lyxyachter

Lisa, 27: ”En helt ny värld man kliver in i”.

Expressen - 5 timmar sedan

Mås flög i väg med polisens knarkbevis

Polisen skulle göra ett narkotikatillslag under Gothenburg Culture Festival.Men en mås nappade åt sig polisens bevis – och flög i väg med det misstänkta knarket.– Det försvann upp i skyn med måsen, säger Camilla Fogelhamre, kommunikatör vid polisen i region väst..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.