YA > Nyheter

Saturday, 24 August, 08:55

YA - 14 aug 19 kl. 11:44

Skadegörelse: Bil repades runt omTvå bilar har drabbats av skadegörelse de gångna nätterna. I ett av fallen hade någon gjort repor runt om hela bilen..
Läs mer på YA

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Skadegörelse, Bil, repades, runtom
Kristianstadsbladet - 11 okt 18 kl. 15:00

Skadegörelse: Bil repades hela vägen runt

En bil, som hade parkerats på Fäladsvägen, fick stora lackskador på onsdagen..

YA - 15 jan 19 kl. 10:01

Skadegörelse: Bil fick däck sönderskuret

En bil som stod parkerad i Hammenhög har utsatts för skadegörelse..

YA - 28 sep 18 kl. 12:48

Skadegörelse: Bil vandaliserad i centrala Ystad

Bilen var i ett bedrövligt skick när den 30-årige mannen skulle ut och köra. Nu har han polisanmält omfattande skadegörelse..

YA - 05 jul 18 kl. 13:56

Skadegörelse: Bil vandaliserad på Tosselillas parkering – 60 liter bensin stals

En bil blev under tisdagen vandaliserad på Tosselillas parkering. En okänd gärningsman slog hål i bensintanken och stal bensin. .

YA - 17 sep 18 kl. 09:52

SKADEGÖRELSE: Bil sönderslagen på garageuppfart

Kvinnan parkerade sin bil på den egna garageuppfarten i centrala Simrishamn. Morgonen därpå fann hon den i ett bedrövligt skick..

Skånskan - 06 feb 17 kl. 10:41

Bilar drabbade av skadegörelse

Ystad Under helgen har minst sex bilar repats eller fått däcken sönderskurna. Händelserna har framförallt skett i centrum och i Backaområdet, områden som även tidigare drabbats av liknande skadegörelse. ERWP.

Magazin24 - 20 feb 13 kl. 19:50

Bil repades på parkering

En bil som stod parkerad på Jägargatan i Virsbo repades under helgen som gick. Någon gång mellan lördagen och söndagen skedde en skadegörelse mot en bil som stod parkerad på en parkeringsplats på Jägargatan i Virsbo. Någon eller några hade brutit bort bilens backspegel och repat lacken..

Trelleborgs Allehanda - 02 okt 12 kl. 19:15

Skadegörelse på parkerad bil

Natten mellan söndag och måndag repades lacken på en bil som var parkerad på Kontinentgatan.
Händelsen är polisanmäld som skadegörelse..

YA - 02 okt 18 kl. 15:05

Bil repades på Lillevångsgatan

En bilägare har drabbats av skadegörelse sedan hans bil repats när den stod parkerad i centrala Simrishamn..

YLE - 05 sep 14 kl. 05:00

Hur mycket kostar skadegörelse i din kommun?

Skadegörelse kan bli en mycket dyr affär. För kommunerna är det ett slitsamt och otacksamt jobb att reparera samma saker om och om igen. Radar har utrett hur mycket de finlandssvenska kommunerna lägger på reparation av skadegörelse av allmän egendom.

Fler nyheter från YA

YA - 1 timme sedan

Turister varnas för rånvåg i Barcelona

En våg av personrån och stölder, mestadels riktad mot turister och turisttäta områden, skakar Spaniens näst största stad Barcelona. Hotellföreningen varnar för att stadens rykte kan bli "allvarligt skadat".

YA - 1 timme sedan

Nya avgifter och höjd maxtaxa ska stärka ekonomin

Nya avgifter på hjälpmedel, trygghetslarm och avlösarservice samt höjd maxtaxa. Så vill socialnämnden öka intäkterna med 2,2 miljoner kronor om året. Ordförande Jan Erlandsson (-) anser inte att man har råd att låta bli.

YA - 2 timmar sedan

Psykolog: Tvinga inte barn till aktiviteter

Fotboll, scouter eller teater. Vissa barn vill prova allt – men vad gör du som förälder om barnet inte vill någonting? Och är aktiviteterna alltid till för barnen eller för att föräldrar ska känna sig duktiga?.

YA - 2 timmar sedan

78 grannar kräver åtgärder på Smedgatan

Kraftigt ökad trafik, bilar som kör för fort och en alltför smal körbana. Yvonne Löfvall och Eva Larsson anser att trafiksituationen längs Smedgatan är ohållbar. I ett medborgarförslag, som undertecknats av totalt 78 boende i området, kräver de nu att kommunen gör något åt saken..

YA - 2 timmar sedan

”Var aldrig tänkt att bli en genomfartsväg”

Enligt Peter Dahl, kommunteknikchef i Skurup, finns det planer på att stänga av Smedgatan för trafik. – Det var ju aldrig tanken att det skulle bli en genomfartsväg, säger han..

YA - 2 timmar sedan

Nytt läsår: God tillgång på behöriga lärare

När det nya läsåret nu drar igång kan kommunens skolor konstatera att de ligger klart över rikssnittet vad gäller andelen behöriga lärare som undervisar..

YA - 2 timmar sedan

Rampen i Gladsax: Beslut väntas inom kort

Nu tycks en ombyggnad av den ökända handikapprampen vid Gladsax kyrka snart vara på gång. Två förslag har tagits fram och nu väntar pastoratet på länsstyrelsens utlåtande..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.