YLE > Finland

Saturday, 17 August, 14:40

YLE - 14 aug 19 kl. 11:33

Facebook anställde folk som avlyssnade och skrev ut användares samtal via MessengerFacebook har avlyssnat och skrivit ner sina användares samtal på tjänsten Messenger, rapporterar nyhetsbyrån Bloomberg..
Läs mer på YLE
Läs mer om:
Messenger, Bloomberg

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Facebook, anställde, folksom , avlyssnadeoch , skrevut , användares, samtal via Messenger
Nyheter 24 - 24 sep 15 kl. 08:13

Vad den McDonalds-anställde gör för den gamle mannen är bara helt fantastiskt

Det här är vad man kallar för supermegaviralt. I onsdags förra veckan klev Destiny Carreno in på en McDonalds i amerikanska Chicago – och tog en bild som rör nästan alla.Den visar hur en anställd på McDonalds hjälper en äldre, handikappad man att äta.

YLE - 20 nov 12 kl. 05:53

Hälften av metallföretagen anställde under hösten

Nästan hälften av företagen inom metallbranschen har anställt folk under hösten, skriver Turun Sanomat. Bara en femtedel av metallföretagen har sagt upp arbetstagare. Det framgår ur en gallup bland över 100 förtroendemän vid olika metallföretag.

Kristianstadsbladet - 10 jul 13 kl. 10:07

Domare anställde sin egen dotter


En domare vid Mora tingsrätt har anställt sin egen dotter som vikarierande domstolssekreterare. Jäv, tycker experten som Sveriges radio i Dalarna talat med.Den tillförordnade lagmannen vid Mora tingsrätt anställde 2011 sin egen dotter som vikarierande domstolssekreterare.

Helsingborgs Dagblad - 10 jul 13 kl. 10:10

Domare anställde sin egen dotter

En domare vid Mora tingsrätt har anställt sin egen dotter som vikarierande domstolssekreterare. Jäv, tycker experten som Sveriges radio i Dalarna talat med. Den tillförordnade lagmannen vid Mora tingsrätt anställde 2011 sin egen dotter som vikarierande domstolssekreterare.

BT - 10 jul 13 kl. 10:09

Domare anställde sin egen dotter

En domare vid Mora tingsrätt har anställt sin egen dotter som vikarierande domstolssekreterare. Jäv, tycker experten som Sveriges radio i Dalarna talat med. Den tillförordnade lagmannen vid Mora tingsrätt anställde 2011 sin egen dotter som vikarierande domstolssekreterare.

SvD - 11 maj 16 kl. 19:30

Bah Kuhnke anställde Sahlins ”livvakt”

Mona Sahlin hade själv ansvaret för anställningar inom den Nationella samordnaren mot våldsbejakande extremism, har kulturminister Alice Bah Kuhnke (MP) sagt om den så kallade livvaktsaffären. Men det var kulturministern själv som direkt anställde mannen, visar dokument som SvD granskat..

Expressen - 11 maj 16 kl. 22:10

Bah Kuhnke anställde Mona Sahlins livvakt

Kulturminister Alice Bah Kuhnke, MP, har tidigare sagt att det var Mona Sahlin som själv hade ansvar för alla anställningarna inom den grupp som arbetade mot våldsbejakande extremism. Men SvD har tagit del av dokument som visar att det var kulturministern som anställde Sahlins livvakt. – Så är det rent formellt.

Cornucopia - 23 sep 16 kl. 09:17

SR: Sverigedemokraterna anställde rysk säkerhetsrisk som politisk sekreterare - fick sex miljoner av rysk affärsman

"Sverigevännerna", dvs Putins kuddbitarparti i riksdagen, Sverigedemokraterna, anställde en rysk säkerhetsrisk som politisk sekreterare i riksdagen. Det handlar om den sk Egor Putilov, som enligt Public Service/SR uppträder under minst fem olika namn. Mannen fick sex miljoner av en rysk affärsman dolt som en husaffär.

YLE - 28 feb 17 kl. 21:58

Hangö anställde projektchef för Koverhar

Det är Ekenäsbon Agneta Evers som i åtminstone sex månaders tid ska hjälpa Hangö stad med att saluföra och utveckla Koverharområdet. Stadsdirektör Denis Strandell anställde Evers på måndagen (27.2) och hon börjar jobba på torsdag (2.

SVT - 30 jul 15 kl. 18:19

Universitetet invaderades av fiskmåsar – då anställde de ugglan Yoda

Universitetet i Bath i England började uppleva att fiskmåsarna på campus blev både fler och aggressivare. Därför anställde de berguven Yoda för att skrämma bort de besvärliga fåglarna – och gav honom ett alldeles eget ID-kort..

Fler nyheter från YLE

YLE - 1 timme sedan

Joel Rappe har snart ett år som bonde på heltid bakom sig: "En stor omställning från lönearbete"

30-åriga Joel Rappe är bonde på heltid efter att han vid årsskiftet tog över sina föräldrars gård i Olsböle i Tenala. Politiken har alltid intresserat och nu reser han runt i Europa för att göra jordbruket mera attraktivt för unga..

YLE - 1 timme sedan

Sälgrunds fyr i Kaskö lockar besökare från hela landet

Det är inte långt från Kaskö stad ut till Sälgrund, sjövägen är sträckan från fiskehamnen till fyrön under en kilometer. Också i sommar har Sälgrund lockat många besökare. Nu, under den Internationella fyrhelgen, går båt i skytteltrafik ut till den ställvis orörda naturen på ön..

YLE - 2 timmar sedan

Hemvårdare: Mobilen är mitt viktigaste redskap, men om de tekniska hjälpmedlen blir mycket fler minskar tiden hos klienten

Ta med de äldre och vårdarna i planeringen av ny teknik inom äldreomsorgen, säger lektor Beata Segercrantz som forskat i ny teknik och hur den tas i bruk på jobbet med de äldre..

YLE - 4 timmar sedan

Finska barn får högst månadspeng i Norden - finska föräldrar betonar vikten av arbete

Finska barn har högst månadspeng i Norden. I genomsnitt får finska barn i åldern 8-14 en veckopeng på 6,35 euro - alltså ungefär 27,60 euro i månaden. Veckopengen är lägst i Sverige..

YLE - 6 timmar sedan

Polisen redo för demonstrationerna på årsdagen för Åbo knivdåd

Högextrema krafter och en motdemonstration hålls samtidigt i Åbo centrum. Polisen är förberedd ungefär på samma vis som för ett år sedan, men säger att man förstås ska iaktta försiktighet och som åskådare dra sig tillbaka från händelserna, om det blir oroligheter eller upplopp..

YLE - 7 timmar sedan

Gör som skolbarnen och sätt din kunskap på prov - hur bra klarar du Västnylands nyhetstest?

Djur och festivaler figurerar i veckans test. Tag en nybliven skolelev till hjälp om det känns knepigt!.

YLE - 20 timmar sedan

Raseborgs stadsdirektör: Små kommuner får inte sin röst hörd då vårdlösningen för Nylands planeras

Raseborgs stadsdirektör är orolig för att de mindre kommunerna i Västnyland inte får sin röst hörd då en särlösning för vården i Nyland utreds..

YLE - 20 timmar sedan

Polisen utredde omfattande misstänkt penningtvätt – ryska brottslingar tvättade över hundra miljoner euro genom finländskt företag

Två estniska män är misstänkta för grov penningtvätt. Enligt Centralkriminalpolisen (CKP) var det den organiserade brottsligheten i Ryssland som låg bakom arrangemangen för penningtvätten..

YLE - Igår: 11:12

Hussein al-Taee: Jag lyckades övertyga partiet om att jag inte längre tänker som jag skrev

Socialdemokraternas riksdagsgrupp bestraffar inte sin riksdagsledamot Hussein al-Taee för de hatiska skriverier som han kopplas till. Däremot får han direktiv om hur riksdagsledamöter ska uppföra sig..

YLE - Igår: 14:13

Raseborg vill ha kultur och bostäder i centrum av Karis - nu framskrider planerna för Fokuskvarteret

Raseborgs stads arbete med detaljplanen för Fokuskvarteret i Karis framskrider. Nu finns planutkastet till påseende..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder


Prenumerera på nyheter (RSS)

RSS är ett enklare sätt att följa nyheterna. Nyheterna laddas automatiskt ner till din nyhetsläsare och du behöver inte gå in på Pressen.se.

Du får gärna publicera eller länka till RSS-flödet på din blogg eller hemsida.

Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.