SmålandsPosten > Nyheter

Wednesday, 21 August, 18:17

SmålandsPosten - 14 aug 19 kl. 11:17

Mordet på 70-åringen: Polisen pekar ut två misstänkta mänTvå 48-åriga män misstänks för mordet på 70-åringen som hittades död i Markaryd i helgen..
Läs mer på SmålandsPosten
Läs mer om:
Markaryd

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Mordet, 70-åringen, Polisen, pekarut , två, misstänkta, män
Expressen - 07 aug 18 kl. 21:44

Mördarens brev om mordet – till polisen

"Why so serious" stod det i blod på spegeln inne på den offentliga toaletten vid Järntorget i Örebro. Nedanför på golvet låg en livlös man, dödad med flera knivhugg. Innan den numera dömda mördaren greps skrev han anonyma brev adresserat till polisen med ledtrådar om mordet.

Expressen - 07 jun 11 kl. 09:09

Mc-mordet förbryllar polisen

40-åringen angreps av flera personer samtidigt på High Chaparall. Men polisen har ingen som kan ställas till svars för hans död. .

Skånskan - 31 mar 17 kl. 11:29

Sju anhålla för mordet på 23-åringen

Malmö 23-åringen sköts ihjäl med flera skott på en innergård på Ramels väg under torsdagskvällen. Den avlidne ska tidigare ha erbjudits skydd av polisen. Nu sitter sju personer anhållna, samtliga misstänkta för kopplingar till mordet.

Skånskan - 02 feb 17 kl. 12:20

Kulorna som dödade 16-åringen hittade

MALMÖ Sex kulor har nu hittats på platsen där 16-årige Ahmed Obaid mördades i Rosengård.
Samtliga kulor fanns 20 - 25 centimeter ner i jorden.
Och polisen utesluter inte att tonåringen redan låg ner på marken när han träffades av skotten.

YLE - 18 okt 14 kl. 15:03

Ungdomspolitiker gripen för mordet på Degerö

Samlingspartiets partisekreterare Minna Arve säger att partiledningen är medveten om att en av partiets ungdomspolitiker har erkänt mordet på en kvinna i Helsingfors. Tidningen Iltasanomat skrev i dag att den 28-åring som kommer att begäras häktad för mordet har en ledande ställning inom Samlingspartiets ungdomsförbund. Det var i söndags som kroppen efter en 58-årig kvinna hittades i Degerö oljehamn.

YLE - 29 jun 17 kl. 12:34

Polisen: Vi informerade om mordet i Ekenäs på ett bra sätt

Polisen är nöjd med hur de informerade allmänheten om händelserna i samband med att en kvinna mördades i Ekenäs i förra veckan. Kriminalkommissarie Mats Sjöholm säger att polisen inte skulle ha gjort på något annat sätt om det hände på nytt. På kvällen tisdagen den 20 juni ryckte polisen ut till en lägenhet i Ekenäs "på basis av vissa omständigheter" - polisen vill med andra ord inte kommentera omständigheterna.

Sydsvenskan - 12 maj 11 kl. 11:20

Polisen: "Ännu ingen misstänkt för mordet"

Polisen har ännu ingen misstänkt i utredningen kring mordet vid Sibbarps kallbadhus i går. Kriminalkommissarie J-B Cederholm drog på torsdagsförmiddagen utredningsläget. - Vi har hittat en del spår som vi jobbar med, men jag vill inte berätta vilka, säger han.

Sydsvenskan - 17 aug 12 kl. 10:33

Tre åtalas för mordet

En 21-årig man åtalas för mordet på 48-åringen, och ytterligare två personer åtalas för inblandning i mordet. Enligt polisen jobbade offret som svarttaxiförare..

Polisen - 13 nov 13 kl. 10:01

Mordet på Fjällbinkan 7 i Rannebergen den 7 oktober 2013

Utredningen har nu bedrivits i en månads tid och mycket viktig fakta och uppgifter har kunnat säkras i ärendet men polisen önskar fortsatt mer information från allmänheten om mordet på 32-åringen i Rannebergen natten till måndagen den 7 oktober 2013..

Expressen - 18 aug 15 kl. 17:23

Polisen: Ett givande förhör med 35-åringen

Den 35-årige man som misstänks för mordet på Lisa Holm förhördes under tisdagen. Mannen nekar fortfarande till mordet men polisen anser att utredningsläget har klarnat. – Vi har fått ut uppgifter ur förhöret som vi tycker är intressanta, säger utredningsledaren Lars Johansson..

Fler nyheter från SmålandsPosten

SmålandsPosten - 15 minuter sedan

Tre skadade i trafikolycka i Falkenberg

SmålandsPosten - 10 minuter sedan

Rekordfå på norska asylboenden

SmålandsPosten - 1 timme sedan

Tandläkare tappade silikon i halsen – tolkades som KOL

En patient fick ner avtrycksmassa i halsen vid ett tandläkarbesök och började hosta. När patienten sökte vård för sin hosta blev fick hen höra att det troligtvis var KOL..

SmålandsPosten - 1 timme sedan

Danske golfstjärnan nekar till brott

SmålandsPosten - 1 timme sedan

Stena Bulk i möte med Irans utrikesminister

Stena Bulks vd har haft ett möte med Irans utrikesminister Javad Zarif under hans Sverigebesök med anledning av den beslagtagna oljetankern Stena Impero. Om det kommer att ta processen framåt är dock oklart. Samtidigt säger Iran att landet hoppas på en snabb lösning..

SmålandsPosten - 1 timme sedan

Skjuts för amerikansk bostadsförsäljning

SmålandsPosten - 1 timme sedan

Tågstoppet har kostat miljoner

SmålandsPosten - 45 minuter sedan

Växjö: Polisen vill ha tips om försvunnen man

Polisen gick sent på onsdagseftermiddagen ut med att man letar efter en försvunnen 30-åring i Växjö. Polisen vill ha tips från allmänheten. .

SmålandsPosten - 30 minuter sedan

Italien: Socialdemokrater öppnar för regering

Socialdemokratiska Demokratiska partiet öppnar för att bilda en ny italiensk regering med Femstjärnerörelsen. När presidenten nu börjar sondera läget tycks en oväntad allians partierna emellan vara det enda alternativet till ett nyval..

SmålandsPosten - 1 timme sedan

Nytt pris ska uppmärksamma litteraturkritikerOm oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.