SmålandsPosten > Nyheter

Sunday, 25 August, 13:51

SmålandsPosten - 14 aug 19 kl. 11:25

Trovärdigt om ung stockholmare som vill bli reklamens Gordon GekkoRomanen ”Lögnen” är en initierad roman om den unge stockholmaren Herman Hell, som vill bli reklamens svar på Gordon Gekko. Det går inte enligt plan – men recensenten Per-Axel Svensson trivs i Hermans sällskap..
Läs mer på SmålandsPosten
Läs mer om:
Gordon Gekko, Lögnen, Herman Hell, Per-Axel Svensson, Hermans

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Trovärdigtom , ung, stockholmaresom vill bli , reklamens, Gordon, Gekko
Sydsvenskan - 15 apr 16 kl. 14:51

Trovärdigt och djupt tragiskt

I en notis i tidningen läser jag att en elev på en Malmöskola hotat sina klasskamrater med ”att göra en Trollhättan”. Längre ner i texten ger han förklaringen: ”Jag har hela livet blivit nedtryckt av andra människor och det har fortsatt här på skolan. Jag funderar på en skolskjutning”.

Newsmill - 05 nov 12 kl. 21:54

Hög tid för ett trovärdigt försvar av Gotland

http://www.newsmill.se/trackback/47649Centerpartist och ledamot av Svenska FN-förbundets styrelse: Att satsa på ett trovärdigt luftvärn och en trovärdig förmåga att försvara Gotland kan vara en billig försäkring om långsiktig fred och stabilitet i norra Europa, när ekonomisk turbulens skakar EU..

Helsingborgs Dagblad - 31 jul 15 kl. 04:00

Trovärdigt om vänskap

Vänskap kvinnor emellan är en relationsform som har anklagats för alla möjliga sattyg: "Kvinnor hugger varandra i ryggen", "kvinnor sviker och snackar skit", "kvinnor kan inte umgås i grupp", "kvinnor pratar bara om män", för att nämna några. Kanske för att kvinnlig vänskap hotar den heterosexuella relationen, kärnfamiljen eller någon annan rådande norm. Kanske för att killar blir sura när de inte får vara med, vad vet jag.

Sydsvenskan - 31 jul 15 kl. 04:00

Trovärdigt om vänskap

Vänskap kvinnor emellan är en relationsform som har anklagats för alla möjliga sattyg: "Kvinnor hugger varandra i ryggen", "kvinnor sviker och snackar skit", "kvinnor kan inte umgås i grupp", "kvinnor pratar bara om män", för att nämna några. Kanske för att kvinnlig vänskap hotar den heterosexuella relationen, kärnfamiljen eller någon annan rådande norm. Kanske för att killar blir sura när de inte får vara med, vad vet jag.

Världen Idag - 24 okt 16 kl. 12:59

Är Jesus trovärdigt skildrad?

Kan vi lita på evangelisternas skildringar? Även om vi kan vara säkra på att texterna i de fyra evangelierna överensstämmer med författarnas ursprungstext, själva autografen, kvarstår frågan om dess innehåll verkligen är pålitligt och trovärdigt. I denna artikel argumenterar Boris Salo för trovärdigheten i Markusevangeliets berättartext om Jesus..

Expressen - 06 mar 13 kl. 08:30

Bildt: Venezuela måste få ett trovärdigt styre

Sveriges utrikesminister Carl Bildt kallar Chávez för en karismatisk ledare. Samtidigt måste Venezuela nu få ett trovärdigt styre, menar han. "Hugo Chávez var utan tvekan en karismatisk och stark ledare, men hans politik förde hans land på avvägar med svåra ekonomiska konsekvenser", skriver Bildt på Twitter..

Affärsvärlden - 04 apr 13 kl. 12:46

Borg: S nya arbetslöshetsmål inte trovärdigt

Socialdemokraternas nya mål, att arbetslösheten i Sverige ska vara lägst i EU inom sex år, är inte trovärdigt och för att nå målet kan Socialdemokraterna tvingas driva ut människor från arbetsmarknaden. Det sade finansminister Anders Borg vid en pressträff på torsdagen..

YLE - 26 sep 13 kl. 19:12

"Nokia har inte kunnat förklara sig på ett trovärdigt sätt"

Nokias förre vd Stephen Elops stora avgångsvederlag har upprört många finländare. Och orsaken till den stora uppståndelsen är inte bara miljonbonusen utan också Nokialedningens bristfälliga kommunikation kring fallet Elop. Nokialedningen anses inte på ett trovärdigt sätt ha kunnat förklara vad kontrakten med Steven Elop handlat om.

GöteborgsPosten - 13 mar 14 kl. 05:00

Alliansens skollyft trovärdigt

Socialdemokraternas budget är underfinansierad med över tio miljarder. Dessutom saknar de ett trovärdigt regeringsalternativ för mer kunskap i skolan, skriver Alliansen..

DI - 10 jul 15 kl. 11:18

Hollande: Reformpaketet "seriöst och trovärdigt "

Frankrikes president Francois Hollande bedömer att Greklands senaste reformpaket är "seriöst och trovärdigt". Det skriver Financial Times..

SvD - 27 okt 15 kl. 14:23

Expert: "Trovärdigt vittne om periskopet"

Vittnesmålet om ett periskop på ubåt i Kanholmsfjärden, som SvD berättat om, ”låter väldigt trovärdigt”, menar försvarsexperten Stefan Ring. – Vi pratar inte om en person som har stått och sett något med en kikare på en kilometers håll, utan här är det någon som har varit väldigt nära, säger Ring till SvD..

Fler nyheter från SmålandsPosten

SmålandsPosten - 15 minuter sedan

"Svårt att se någon djurgårdare platsa här"

SmålandsPosten - 15 minuter sedan

Misstänkt för universitetshot på fri fot

SmålandsPosten - 1 timme sedan

Svensktoppen: Årets sommarhit tar täten

Sommaren dröjer sig kvar ett tag till då Uppsalabandet Mares och sommarhitten "Sunnanvind" tar sig tillbaka till förstaplatsen. Sandro Cavazza och Lena Philipsson delar på sjätteplatsen med lika många poäng och veckor på listan..

SmålandsPosten - 1 timme sedan

Nytt samarbete bakom Petersons succé

Hon har slagit flera toppspelare den senaste månaden och är det stora svenskhoppet i US Open. Samarbetet med nya tränaren Thomas Högstedt har lyft Rebecca Peterson..

SmålandsPosten - 1 timme sedan

Arkitektur: De tävlar om Växjö kommuns träbyggnadspris

Ett kvarter med hus, en arkitektbyrå och ett forskningsprojekt. De nominerade till Växjö kommuns träbyggnadspris är en brokig skara..

SmålandsPosten - 1 timme sedan

APP kan växa snabbare med Växjöbors kapital

APP-koncernen har sålt sin första obligation för 600 miljoner kronor till en pensionsstiftelse. Samtidigt har en grupp investerare tillsammans satsat 70 miljoner kronor i APP:s fastighetskonton. – Den stora vinningen med detta är att vi kan växa snabbare.

SmålandsPosten - 1 timme sedan

Stensils missade säkra svensk OS-plats

SmålandsPosten - 2 timmar sedan

M kräver svar om svenska barn i IS-lägren

Moderaterna kräver besked från statsminister Stefan Löfven (S) om vilka planer regeringen har för de barn till svenska misstänkta IS-anhängare som finns i bland annat al-Hol-lägret i norra Syrien..

SmålandsPosten - 1 timme sedan

Rörelseglädje även… utan Väckelsångsloppet

Väckelsångsloppet blev inställt. Ändå fanns möjlighet till gemensam fysisk aktivitet på Väckelsångsdagen när Väckelsångs IK arrangerade träningsdag tillsammans med Nätverk Motion Syd..

SmålandsPosten - 1 timme sedan

Flera nyheter till Barnens egna dag

Barnens egna dag i Bråthult bara växer och växer och på lördag kommer flera nyheter till bygdegården. Bland annat kan barn nu leka i en stor uppblåsbar hinderbana..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.