BT > Nyheter

Wednesday, 21 August, 22:15

BT - 14 aug 19 kl. 11:25

Trovärdigt om ung stockholmare som vill bli reklamens Gordon GekkoRomanen ”Lögnen” är en initierad roman om den unge stockholmaren Herman Hell, som vill bli reklamens svar på Gordon Gekko. Det går inte enligt plan – men recensenten Per-Axel Svensson trivs i Hermans sällskap..
Läs mer på BT
Läs mer om:
Gordon Gekko, Lögnen, Herman Hell, Per-Axel Svensson, Hermans

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Trovärdigtom , ung, stockholmaresom vill bli , reklamens, Gordon, Gekko
Sydsvenskan - 15 apr 16 kl. 14:51

Trovärdigt och djupt tragiskt

I en notis i tidningen läser jag att en elev på en Malmöskola hotat sina klasskamrater med ”att göra en Trollhättan”. Längre ner i texten ger han förklaringen: ”Jag har hela livet blivit nedtryckt av andra människor och det har fortsatt här på skolan. Jag funderar på en skolskjutning”.

Newsmill - 05 nov 12 kl. 21:54

Hög tid för ett trovärdigt försvar av Gotland

http://www.newsmill.se/trackback/47649Centerpartist och ledamot av Svenska FN-förbundets styrelse: Att satsa på ett trovärdigt luftvärn och en trovärdig förmåga att försvara Gotland kan vara en billig försäkring om långsiktig fred och stabilitet i norra Europa, när ekonomisk turbulens skakar EU..

Helsingborgs Dagblad - 31 jul 15 kl. 04:00

Trovärdigt om vänskap

Vänskap kvinnor emellan är en relationsform som har anklagats för alla möjliga sattyg: "Kvinnor hugger varandra i ryggen", "kvinnor sviker och snackar skit", "kvinnor kan inte umgås i grupp", "kvinnor pratar bara om män", för att nämna några. Kanske för att kvinnlig vänskap hotar den heterosexuella relationen, kärnfamiljen eller någon annan rådande norm. Kanske för att killar blir sura när de inte får vara med, vad vet jag.

Sydsvenskan - 31 jul 15 kl. 04:00

Trovärdigt om vänskap

Vänskap kvinnor emellan är en relationsform som har anklagats för alla möjliga sattyg: "Kvinnor hugger varandra i ryggen", "kvinnor sviker och snackar skit", "kvinnor kan inte umgås i grupp", "kvinnor pratar bara om män", för att nämna några. Kanske för att kvinnlig vänskap hotar den heterosexuella relationen, kärnfamiljen eller någon annan rådande norm. Kanske för att killar blir sura när de inte får vara med, vad vet jag.

Världen Idag - 24 okt 16 kl. 12:59

Är Jesus trovärdigt skildrad?

Kan vi lita på evangelisternas skildringar? Även om vi kan vara säkra på att texterna i de fyra evangelierna överensstämmer med författarnas ursprungstext, själva autografen, kvarstår frågan om dess innehåll verkligen är pålitligt och trovärdigt. I denna artikel argumenterar Boris Salo för trovärdigheten i Markusevangeliets berättartext om Jesus..

Expressen - 06 mar 13 kl. 08:30

Bildt: Venezuela måste få ett trovärdigt styre

Sveriges utrikesminister Carl Bildt kallar Chávez för en karismatisk ledare. Samtidigt måste Venezuela nu få ett trovärdigt styre, menar han. "Hugo Chávez var utan tvekan en karismatisk och stark ledare, men hans politik förde hans land på avvägar med svåra ekonomiska konsekvenser", skriver Bildt på Twitter..

Affärsvärlden - 04 apr 13 kl. 12:46

Borg: S nya arbetslöshetsmål inte trovärdigt

Socialdemokraternas nya mål, att arbetslösheten i Sverige ska vara lägst i EU inom sex år, är inte trovärdigt och för att nå målet kan Socialdemokraterna tvingas driva ut människor från arbetsmarknaden. Det sade finansminister Anders Borg vid en pressträff på torsdagen..

YLE - 26 sep 13 kl. 19:12

"Nokia har inte kunnat förklara sig på ett trovärdigt sätt"

Nokias förre vd Stephen Elops stora avgångsvederlag har upprört många finländare. Och orsaken till den stora uppståndelsen är inte bara miljonbonusen utan också Nokialedningens bristfälliga kommunikation kring fallet Elop. Nokialedningen anses inte på ett trovärdigt sätt ha kunnat förklara vad kontrakten med Steven Elop handlat om.

GöteborgsPosten - 13 mar 14 kl. 05:00

Alliansens skollyft trovärdigt

Socialdemokraternas budget är underfinansierad med över tio miljarder. Dessutom saknar de ett trovärdigt regeringsalternativ för mer kunskap i skolan, skriver Alliansen..

DI - 10 jul 15 kl. 11:18

Hollande: Reformpaketet "seriöst och trovärdigt "

Frankrikes president Francois Hollande bedömer att Greklands senaste reformpaket är "seriöst och trovärdigt". Det skriver Financial Times..

SvD - 27 okt 15 kl. 14:23

Expert: "Trovärdigt vittne om periskopet"

Vittnesmålet om ett periskop på ubåt i Kanholmsfjärden, som SvD berättat om, ”låter väldigt trovärdigt”, menar försvarsexperten Stefan Ring. – Vi pratar inte om en person som har stått och sett något med en kikare på en kilometers håll, utan här är det någon som har varit väldigt nära, säger Ring till SvD..

Fler nyheter från BT

BT - 30 minuter sedan

Cupfiasko för nollat Norrby: ”Vi var bedrövliga”

Ett tafatt Norrby kunde inte stå emot ett hungrigt hemmalag. Därmed är Boråslaget utslaget ur svenska cupen. – En klassisk cupskräll.

BT - 1 timme sedan

Dackarna till semifinal

BT - 1 timme sedan

Ny smäll för Djurgården – föll i sjätte raka

Sex raka förluster. Krisen fortsätter för Djurgården. Stockholmslaget föll med 1–4 hemma mot Örebro i den damallsvenska fotbollen och är fortsatt fast i bottenstriden..

BT - 1 timme sedan

Ganska beskedligt när männen kärleksstrejkar i framtidens Borås

Författaren har en sympatisk ambition med sin berättelse om en framtida kvinnodominans med åtföljande kärleksstrejk. Men romanen hade tjänat på mer dynamiska inslag i innehållet..

BT - 1 timme sedan

Variation och hantverksskicklighet hos Boråsbygdslyriker

Föreningen Boråsbygdslyriker har gjort det igen. Ännu en antologi med medlemmarnas dikter har sett dagens ljus. Recensenten Peter Grönborg har läst..

BT - 1 timme sedan

Ymer närmar sig US Open

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.