Sydöstran > Nyheter

Thursday, 22 August, 12:05

Sydöstran - 14 aug 19 kl. 11:30

Ägaren om konkursen: ”Ska vara kvar”Det kända konditoriet som grundades 1862 har gått i konkurs. Ägaren säger nu till Sydöstran att han är villig att köpa konkursboet. .
Läs mer på Sydöstran
Läs mer om:
Sydöstran

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Ägarenom , konkursenSka vara , kvar
Västerbottens Folkblad - 08 dec 18 kl. 07:19

Lägenhet fylldes av rök – ägaren var kvar i bostaden

Under lördagsmorgonen ryckte räddningstjänsten ut till en rökfylld lägenhet på Ålidhem i Umeå. Ägaren var kvar i bostaden, men klarade sig utan skador. Vid 05:40 larmades SOS om händelsen.

YLE - 11 jul 17 kl. 09:14

Hangöföretag gick i konkurs - största fordringsägaren är ägaren själv

Fiskföretaget Viking Seafood i Hangö har mest skulder till samma ägares andra företag Ekströms fiskebod. Det visar i alla fall företagets egen anmälan. Viking Seafood lämnade för några veckor in en konkursansökan hos tingsrätten.

SmålandsPosten - 26 sep 13 kl. 06:16

Miljonutdelning till ägarna månader innan konkursen

Några månader ­innan Lenhovdaföretaget Mark Grund Bygg i Småland AB kursade beslutade aktieägarna att plocka ut en miljon kronor från bolaget. Nu visar konkursbouppteckningen att bristen i bolaget är närmare 20 miljoner kronor. -?

Skånskan - 24 nov 15 kl. 06:00

Godsägaren strider för sina spionpengar

Stockholm/Skåne När Sovjet föll samman såg svenska försvarsmakten en möjlighet att införskaffa fiendens flygradar. En skånsk godsägare agerade bulvan och skaffade mer än så. Den 24 november inleds förhandlingarna om de 50 miljoner som han menar att staten är skyldig honom.

Skånskan - 30 minuter sedan

Populära foton får hänga kvar

Malmö En väldig lättnad, och dessutom ett slags demokratisk seger. Så beskriver konstnärerna bakom de gamla bilderna på S:t Knuts väg beskedet om att de får hänga kvar.Som Skånskan berättade tidigare i veckan hade initiativtagarna bakom projektet Konstkiosk, Christel Lundberg och Peter Dacke, fått respit fram till den 31 augusti för sina bilder från ett svunnet Malmö som hela sommaren har prytt lyktstolparna utmed S:t Knuts väg.

Skånskan - 10 jan 16 kl. 06:00

Saknade intyg – nu döms butiksägaren

MALMÖ Ägaren till butiken i centrala Malmö lät en större mängd kött ligga framme till försäljning trots att det saknades intyg om salmonellakontroll.I stället för att följa uppmaningen att kassera köttet fanns det kvar i disken när livsmedelsinspektörerna kom på nytt besök.
Nu har mannen dömts till dagsböter för brott mot livsmedelslagen.

YLE - 20 jul 17 kl. 05:03

Skrotpråmen fortfarande kvar vid Åbo stads representationsvilla

I över två års tid har en övergiven pråm legat intill ett naturskyddsområde i Åbo. Ägaren har inte flyttat pråmen trots flera uppmaningar och viteskrav. Några dörrar, en livboj och annat bråte ligger i vattnet mellan pråmen och stranden.

SN - 13 jan 16 kl. 09:20

Hyreschock drev fram konkursen

Fastighetsägaren chockhöjde hyran med 70 procent. Marknadsmässig hyra, hävdar fastighetsägaren. Nu tvingas restaurang Ambrosia i konkurs och fem jobb försvinner..

YLE - 12 apr 17 kl. 19:46

Hangö: Koverhars underjordiska konstruktioner kan bli kvar

Det är fem år sedan stålverket i Koverhar gick i konkurs. Stålverkets byggnader rivs som bäst. Men konkursboet vill lämna kvar de konstruktioner som finns under markytan.

Skånskan - 07 apr 19 kl. 18:49

Vägglöss kvar i lägenhet

MALMÖ Vägglössen är många i lägenheten men när saneringsfirman vill komma in öppnar oftast inte hyresgästen. Nu vill fastighetsägaren säga upp hyresgästen och parterna kommer att mötas i hyresnämnden i nästa månad.Hyresgästen har sagts upp och uppmanats att flytta men bor fortfarande kvar.

Fler nyheter från Sydöstran

Sydöstran - 15 minuter sedan

Kosovos parlament upplöst

Sydöstran - 15 minuter sedan

300 Sölvesborgare får svara på trygghet

Personer mellan 16 och 85 år ska den närmaste tiden att få tillfälle att svara på en enkät gällande trygghet..

Sydöstran - 45 minuter sedan

Återförenat Bad Cash Quartet turnerar

Sydöstran - 30 minuter sedan

Slipknot till Stockholm i februari

Sydöstran - 1 timme sedan

Hov1 drar på höstturné

Sydöstran - 1 timme sedan

1800-talslag ger djurägare rätt mot tåg

Sydöstran - 1 timme sedan

Dämpat efter krokodilolycka: Känns tungt

Stämningen är dämpad på Skansenakvariet två dagar efter olyckan då en man bets av en krokodil..

Sydöstran - 1 timme sedan

Brott: Våldtäktsmisstänkt släppt ur häkte

Den man i 30-årsåldern som suttit häktad, misstänkt för att ha våldtagit en kvinna i början av augusti, har släppts på fri fot. – Men misstankarna kvarstår, säger åklagare Charlotta Hellberg..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.