VA > Ekonomi

Saturday, 24 August, 13:11

VA - 14 aug 19 kl. 11:27

Konflikten över Siri är nästan löstApple och Spotify är nära överenskommelse.  .
Läs mer på VA
Läs mer om:
Siri, Spotify

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Konfliktenöver , Siriär nästan , löst
Kristianstadsbladet - 31 jul 14 kl. 12:03

Förening vill vräka Siri, 84

Foto: Bosse Nilsson
I dag skulle 84-åriga Siri Nilsson mött sina grannar i tingsrätten i Hässleholm. Hon har bott i bostadsrättsföreningen Centrum i Hästveda sedan 1966 men nu sagts upp på grund av störningar.
I går kom parterna in med begäran om att förhandlingarna skulle ställas in.

Cornucopia - 11 apr 16 kl. 11:00

Hej Siri! Avlyssnar Apple Siri allt du säger?

Två gånger, bägge rätt obehagliga, har min iPhone 5S spontant frågat mig vad det var jag sade. Det handlar om Apples röststyrnings- och dikteringsfunktion Siri, som trots att "hon" inte ska fungera röstaktiverat på en iPhone 5S gått in i privata konversationer och bett om förtydliganden.
Apples Siri kan på nyare telefoner och paddor än iPhone 5S aktiveras genom att man säger "Hej Siri.

YLE - 06 aug 16 kl. 14:04

Drömmen går i uppfyllelse för Siri från Vasa

Av cirka 1200 sökande kom 12 in till Teaterhögskolan i Stockholm, en av dessa var Siri Fagerudd. Det är en dröm som går i uppfyllelse för Vasabon. Siri Fagerudd bor i Stockholm men är ursprungligen från Vasa.

Nyheter 24 - 02 dec 11 kl. 21:51

Apples Siri vägrar visa vägen till abortkliniker


Tjänsten Siri var den största nyheten när Apple presenterade sin nya iPhone 4S. Men efter att det uppdagats att Siri inte visar vägen till abortkliniker har företaget hamnat i blåsväder i USA. Siri är en slags virtuell personlig assistent som kan göra allt från att hitta en restaurang till mer ovanliga uppdrag som att hitta en eskortfirma eller ge råd om var man ska dumpa en kropp.

Entreprenör24 - 14 okt 13 kl. 10:48

Här är iPhones Siri

Hon är en av de mest lyssnade rösterna på i världen men hittills har ingen vetat vem hon är. Nu kliver rösten bakom Apples röststyrda assistent Siri fram.  Alla som har en iPhone har hört henne, och har du inte det så har du hört talas om henne.

Nyheter 24 - 30 nov 99 kl. 00:00

Snart kan du låta Siri svara i telefonen

Apple testar just nu en tjänst där Siri blir som din personliga assistent.LÄS MER: Fråga Siri vad 0 delat med 0 är – hon är brutalt ärligNya tjänsten iCloud Voicemail är tänkt att fungera så att Siri svarar i telefon och tar emot ett meddelande och gör om det till text. Sedan skickar Apples molntjänst det nedskrivna meddelandet så att du aldrig någonsin behöver lyssna på din röstbrevlåda igen.

Sydsvenskan - 22 jan 12 kl. 06:30

Harriet Bosse Siri von Essen Frida Uhl August Strindberg

August Strindberg gifte sig tre gånger och fick nobben den fjärde. I en unik intervju med Sydsvenskan talar han ut om hur det kändes att skilja sig. Och varför det blev som det blev.

YLE - 02 jan 16 kl. 10:00

Fanny och Siri från Vasa studerar teater i Stockholm

Trots en osäker bransch med osäker framtid har Fanny och Siri bestämt sig: Teater är det som gäller. Just nu i alla fall. De 20-åriga vasatjejerna studerar det som känns bra för stunden och tar dagen som den kommer.

Skånskan - 16 jun 18 kl. 14:00

Siri Aurdals konst ur två olika perspektiv

Konst/recension KONST
Siri Aurdal. Continuum
Malmö Konsthall
Till och med 26 augusti
Siri Aurdal/Eline Mugaas
Skissernas Museum
Till och med 26 augusti
Bigert & Bergström – The Weather War
Till och med den 9 septemberHavsvågor fyller Malmö Konsthall i sommarens utställning Continuum. Enorma, stiliserade, men ändå oregerliga havsvågor som skapats av den norska konstnären Siri Aurdal.

Nyheter 24 - 04 okt 13 kl. 17:43

Hon är rösten bakom "Siri"Kontroversiell

SANDY SPRINGS. Den röststyrda tjänsten "Siri" dök upp när iPhone 4s presenterades för knappt två år sedan och är en slags virtuell personlig assistent som kan hjälpa användaren med det mesta. Något som vidareutvecklats och nu kan även Siri skriva tweets åt personen som använder telefonen.

Nyheter 24 - 30 nov 99 kl. 00:00

Fråga Siri vad 0 delat med 0 är – hon är brutalt ärlig

Om du frågar iPhones röststyrningsfunktion, Siri, vad 0 delat med 0 är kommer hon ge dig ett ärligt svar.Det var en Twitteranvändare som kom på att ställa den geniala frågan, skriver Buzzfeed.LÄS MER: Rysktalande Siri anklagas för homofobiSiri just came 4 my lyf pic.

Fler nyheter från VA

VA - 21 timmar sedan

Från ogräs till vinstmaskin – Supertalangen Eslam Salah vill lösa våra proteinproblem med lupin

Supertalangen Eslam Salah har siktet inställt på vända upp och ned på europeiska matindustrin genom att ersätta importerad soja med bönorna från den inhemska lupinen. .

VA - 21 timmar sedan

Går mot strömmen: Adidas storsatsar på landsbygden för att stärka sin kultur och identitet

Medan svenska storföretag som Nordea och ABB har lämnat Sverige och Sandvik har övergett landsbygden för Stockholm har den globala jätten Adidas gått rakt motsatt väg och satsat stora pengar på att bygga om huvudkontoret vid den lilla tyska orten Herzogenaurach där framgångssagan en gång tog sin form. Målet är att ytterligare stärka den kultur och identitet som har banat väg för sportjättens....

VA - 21 timmar sedan

Wall Street: Nya tullar från Kina tyngar börsen

Terminerna för de ledande USA-börserna handlades inledningsvis upp på fredagen, men vände snabbt.  .

VA - 21 timmar sedan

Cannabusiness: Det nya gröna guldet

I den ena amerikanska staten efter den andra blir cannabis för medicinskt bruk lagligt. När trenden kommer till Europa öppnar sig en enorm marknad. Läkemedel, snacks, öl, hundgodis, kosmetika – allt blir bättre med cannabis menar förespråkarna.

VA - 22 timmar sedan

”Näringslivet behöver fler förebilder som visar hur makt kan användas ansvarsfullt”

Makt är synonymt med auktoritet och kraft, men tyvärr förknippas det ofta med maktmissbruk, hierarkier och härskartekniker. .

VA - 22 timmar sedan

Vändning i handelskriget: Kina inför hämndtullar på USA för 75 miljarder dollar

Tullarna är en åtgärd mot USA:s "unilateralism och protektionism", menar Peking. .

VA - 22 timmar sedan

Veckans vinnare och förlorare på Stockholmsbörsen

Här får du en snabbkoll på börsveckan, som rullat på bra efter rapporter som slagit förväntningarna. Nästa vecka riktas blickarna mot rapporter från Balco, SAS och Lundberg. .

VA - Igår: 12:27

Färsk rankning: Ta rygg på vinnaraktierna med starkast köpsignaler just nu

Fyra svenska aktier toppar listan! Här är hetaste aktierna att köpa på Nordens börser, enligt teknisk analys. .

VA - Igår: 12:04

Ta en titt på Apples nya kollektion - så blir uppdateringarna

Funderar du på att köpa en ny mobil? Läs om de kommande uppdateringarna till iPhone! .

VA - Igår: 11:50

Regeringen beslutar att Preems raffinaderi ska prövas igen – utsläpp som 1,5 miljoner New York-resor tur och retur varje år

Preems raffinaderi norr om Lysekil kommer att öka sina koldioxidutsläpp från 1,7 till 3,4 miljoner ton per år när det byggs om och byggs till .Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.