DI > Ekonomi

Saturday, 24 August, 13:14

DI - 14 aug 19 kl. 10:54

Ännu en toppförvaltare lämnar Didner och GergeGustaf Setterblad som är en av de två huvudansvariga förvaltarna i Didner och Gerges stora Aktiefond lämnar sin roll, detta bara månader efter att parhästen Adam Nyström valt att lämna. Förra året backade fonden med över 16 procent.   ”De senaste åren har varit tuffa”, säger ordförande Adam Gerge..
Läs mer på DI
Läs mer om:
Didner, Gerge, Setterblad, Gerges, Aktiefond, Adam Nyström, Adam Gerge

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Ännuen , toppförvaltare, lämnar, Didneroch , Gerge
PrivataAffärer - 25 mar 19 kl. 10:29

Framgångsrikt förvaltarteam splittras

Carl Bertilsson har sedan starten för tre år sedan varit en av två förvaltare av Didner & Gerge US Small and Microcap. – Det är en mycket bra lösning att Carl Bertilsson tillsammans med Gustaf Setterblad bildar den nya förvaltarduon på vår största fond. På det här sättet får vi både kontinuitet och erfarenhet, samtidigt som Carl kan bidra med sina perspektiv på investeringarna, säger Helena Hillström, vd i Didner & Gerge.

PrivataAffärer - 21 aug 19 kl. 10:04

Fonderna som är överviktade i Storbritannien inför brexit

Följetongen brexit kan vara på väg mot sin upplösning, då Storbritannien av allt att döma ser ut att lämna EU den 31 oktober. Den stora knäckfrågan är huruvida det sker med eller utan ett avtal med EU, och tonläget är uppskruvat från flera håll. Den brittiske premiärministern och Toryledaren Boris Johnson har uppmanat de regeringsanställda att förbereda sig på ett avtalslöst utträde (en hård brexit), då han bland annat ser den så kallade ”backstoplösningen” för Nordirland som odemokratisk.

YLE - 12 feb 13 kl. 11:30

RG 1 såld - miljöcentralen stoppar försäljning

Färjan RG 1 har sålts till Fornaes shipbreaking i Danmark. När affären genomförs är ännu inte klart. Den danska köparen bekräftar affären för YLE Nyheter Österbotten och lovar återkomma med detaljer i eftermiddag.

YLE - 12 feb 13 kl. 13:21

Miljöcentralen stoppar försäljningen av RG1

Färjan RG 1 har sålts till Fornaes shipbreaking i Danmark. När affären genomförs är ännu inte klart. Den danska köparen bekräftar affären för YLE Nyheter Österbotten och lovar återkomma med detaljer i eftermiddag.

YLE - 12 feb 13 kl. 16:32

RG 1 såld - miljöcentralen släpper iväg fartyget

Färjan RG 1 har sålts till Fornaes shipbreaking i Danmark. När affären genomförs är ännu inte klart. Den danska köparen bekräftar affären för YLE Nyheter Österbotten.

Skånskan - 06 apr 16 kl. 06:00

Flensburgska huset måste få ny kostym

CENTRUM En av Malmös äldsta byggnader är i dåligt skick på utsidan och måste rustas upp
Tegel, puts, fogar med mera måste bytas ut på Malmös första byggnadsminne, Flensburgska huset.Det handlar inte om några större och allvarligare skador på byggnaden. Men jobbet kommer ändå att ta minst sex månader och kostar runt 2,5 miljoner kronor, berättar Magnus Gustlin, förvaltare på stadsfastigheter.

Helsingborgs Dagblad - 25 feb 15 kl. 04:00

Smekmånaden är över, HIF

I dag lämnar HIF Portugal. Jag tar med mig positiva bilder därifrån. Det tror jag även att HIF gör.

Sydsvenskan - 14 sep 15 kl. 04:00

Den visionära gåtan. Vilket samhälle var det egentligen Reinfeldt ville förvalta?

Som barn bor Fredrik Reinfeldt i ett färgkodat hem. Fredrik bor i det röda rummet. Hans två bröder i det gröna och det blå.

Dagens PS - 10 dec 18 kl. 11:56

Rädda dina sparpengar när börsen skakar

Sök dig till trygga hamnar när aktiemarknaden sviker. Här är fem tips på sparprodukter som håller dig flytande i turbulensen. När börsen svajar ser många sig om efter alternativa sparformer.

Fler nyheter från DI

DI - 15 minuter sedan

Toppekonomen varnar för valutakrig: ”En atombomb för världsekonomin”

Risken för en mycket turbulent börsutveckling och en häftigare inbromsning i världsekonomin ökar. Nästa steg kan bli ett valutakrig vilket kan utlösa en ”atombomb” för….

DI - 1 timme sedan

Carnegie: Aktierna du ska våga köpa – ”det sprutar in pengar”

Våga köpa cykliskt, råder Carnegies analytiker. Det går att hitta underskattad kvalitet bland börsens verkstadsjättar, men se upp för övervärderade gullgrisar..

DI - 1 timme sedan

Iransk tanker på väg mot Turkiet

Den omstridda iranska tanker som släpptes från Gibraltar i söndags är på väg mot Turkiet i stället för södra Grekland, visar sjödatatjänsten Marine Traffic..

DI - 2 timmar sedan

Rysslan provskjuter från atomubåtar

Ballistiska robotar har avfyrats från ryska atomubåtar i polarregionen i Arktiska havet och från Barents hav under en militärövning, meddelar landets försvarsdepartement..

DI - 2 timmar sedan

Affärsängeln om sin första fullträff: ”Ångrar att jag sålde för tidigt”

Affärsängeln Eva Redhe har suttit i 25 styrelser och ett av de längsta uppdragen är Första AP-fonden..

DI - 3 timmar sedan

Överfulla lager oroar diamantbranschen

Kan man någonsin få för mycket diamanter? Ja, det tycker i alla fall diamantbranschen som nu tampas med överskott på rådiamanter och en ökad produktion av syntetiska stenar..

DI - 4 timmar sedan

Spelplanen ändrad: Så ska du göra med ditt bolån nu

Bolånetagare står plötsligt inför en annan verklighet än för några månader sedan. Sjunkande marknadsräntor och konjunkturoro har tippat förutsättningarna åt ett nytt håll..

DI - 4 timmar sedan

Regeringskris avvärjd i Norge

Bokstavligen i elfte timmen har Norges statsminister Erna Solberg (Høyre) lyckats undvika en regeringskris..

DI - 4 timmar sedan

Bränderna i Amazonas pressar Bolsonaro – bildar ”kriskabinett”

De omfattande skogsbränderna i Amazonas kan skapa ekonomiska problem för Brasilien och även skada affärer för svenska och andra företag inom EU. .

DI - 5 timmar sedan

Ishockeylegendaren köper techbolag – ska nyttja rutavdrag

Ishockeylegendaren Mats Sundins bolag BBG, Bredbandsgruppen, köper Tech Troopers och skapar Smartify by BBG. .

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.