Affärsvärlden > Ekonomi

Saturday, 24 August, 14:04

Affärsvärlden - 14 aug 19 kl. 11:02

Sysselsättningen i euroområdet stigerAntalet sysselsatta i euroområdet steg 0,2 procent under andra kvartalet jämfört med föregående kvartal. I hela EU-28-området steg sysselsättningen 0,2 procent..
Läs mer på Affärsvärlden
Läs mer om:
EU

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Sysselsättningeni , euroområdet, stiger
Affärsvärlden - 02 jul 14 kl. 14:42

Sysselsättningen i USA stiger

Sysselsättningen inom den privata sektorn i USA bedöms ha stigit med 281.000 arbetstillfällen under juni månad, enligt en undersökning utförd av ADP..

Affärsvärlden - 30 jul 14 kl. 14:37

Sysselsättningen i USA stiger mindre än väntat

Sysselsättningen inom den privata sektorn i USA bedöms ha stigit med 218.000 arbetstillfällen under juli månad, enligt en undersökning utförd av ADP..

Affärsvärlden - 04 sep 14 kl. 14:21

Sysselsättningen i USA stiger mindre än väntat

Sysselsättningen inom den privata sektorn i USA bedöms ha stigit med 204.000 arbetstillfällen under augusti månad, enligt en undersökning utförd av ADP..

Affärsvärlden - 01 okt 14 kl. 15:03

Sysselsättningen i USA stiger mer än väntat

Sysselsättningen inom den privata sektorn i USA bedöms ha stigit med 213.000 arbetstillfällen under september månad, enligt en undersökning utförd av ADP..

YLE - 11 aug 16 kl. 19:00

Budgetkommentar: Både FFC och EK vill satsa på sysselsättningen

Fackcentralen FFC hoppas på snabba beslut för att minska långtidsarbetslösheten. FFC hoppas på de egentliga budgetförhandlingarna och kräver utbildning och stöd för de långtidsarbetslösa. Regeringens ekonomiska politik får ändå beröm.

DI - 15 dec 15 kl. 11:05

Sysselsättningen stiger i euroområdet

Antalet sysselsatta i euroområdet steg 0,3 procent under tredje kvartalet jämfört med föregående kvartal. I hela EU-28-området steg sysselsättningen 0,4 procent. Det visar säsongsjusterad statistik från Eurostat..

DI - 15 maj 19 kl. 11:05

Sysselsättningen stiger i euroområdet

Antalet sysselsatta i euroområdet steg 0,3 procent under första kvartalet jämfört med föregående kvartal. I hela EU-28-området steg sysselsättningen 0,3 procent..

HBL - 29 nov 13 kl. 15:04

Deflationsoron skingrades i euroområdet

Inflationsökning i november skingrar oro för deflation i eurozonen.Inflationen i euroområdet ökade till 0,9 procent i november, uppger EU:s statistikmyndighet Eurostat. I oktober låg den på 0,7 procent.

E24 - 15 dec 15 kl. 11:08

Sysselsättningen ökade i euroområdet

Antalet sysselsatta i euroområdet steg 0,3 procent under tredje kvartalet jämfört med föregående kvartal. I hela EU-28-området steg sysselsättningen 0,4 procent. Det visar säsongsjusterad statistik från Eurostat..

DI - 13 sep 17 kl. 09:07

Sysselsättningen i euroområdet ökar

Antalet sysselsatta i euroområdet steg 0,4 procent under första kvartalet jämfört med föregående kvartal. I hela EU-28-området steg sysselsättningen 0,4 procent. Det visar säsongsjusterad statistik från Eurostat..

Fler nyheter från Affärsvärlden

Affärsvärlden - Igår: 09:35

Greta Gris säljs för 40 miljarder - ägarbolaget rusar

Ägarbolaget bakom den omåttligt populära barnunderhållningsfiguren Peppa Pig, på svenska känd som Greta Gris, köps upp för nära 40 miljarder kronor av det amerikanska leksaksföretaget Hasbro..

Affärsvärlden - 22 timmar sedan

Bullard: Feds jobb att oinvertera räntekurvan

Federal Reserve bör fortsätta att lätta på penningpolitiken eftersom obligationsmarknaden skickar recessionssignaler. Det sade James Bullard, Fedchef i St Louis, i en intervju med CNBC på fredagen..

Affärsvärlden - 22 timmar sedan

USA-terminer tappar efter kinesiskt tullbesked

Terminerna för de ledande USA-börserna handlades inledningsvis upp på fredagen, men vände snabbt till minus sedan Kina aviserat om nya tullar på amerikanska varor..

Affärsvärlden - 23 timmar sedan

Amerikansk råolja med på Kinas tullista - oljepriset faller

Amerikansk råolja finns med på den tullista som aviserades av kinesiska myndigheter på fredagen, vilket följdes av prisfall på över 2 procent för både amerikansk olja och Nordsjöolja..

Affärsvärlden - 23 timmar sedan

Börsplus: Anar en turnaround - köp

Börsplus börjar ana en turnaround i Mekonomen och trots att aktien stiger på dagens rapport finns fortfarande stor uppsida även om risken också är hög. Det skriver Börsplus och rekommenderar köp..

Affärsvärlden - Igår: 10:11

Ekonomer: Finansministern för optimistisk

Finansminister Magdalena Andersson (S) har för positiv syn på utvecklingen av svensk ekonomi, anser flera ekonomer..

Affärsvärlden - Igår: 11:20

Upp till 2 500 kan få gå från Commerzbank

Tyska Commerzbank planerar ytterligare 1.800-2.500 varsel om uppsägningar, rapporterar Börsen Zeitung med hänvisning till källor inom banken..

Affärsvärlden - Igår: 13:55

Morgan Stanley: Stigande risk för global recession

Effekten av en global avmattning har redan tagit sig in i amerikansk data, varnar storbanken..

Affärsvärlden - Igår: 13:19

H&M bland modjättar i hållbarhetsallians

Modebolaget H&M och 31 konkurrenter i klädhandlarbranschen har ingått en global allians där man lovar de politiska ledarna i G7, som sammanträder i helgen, att bekämpa klimathotet och att skydda den biologiska mångfalden och världshaven..

Affärsvärlden - Igår: 12:52

Råvaror och verkstad i topp på börsen

Stockholmsbörsen höll i fredagsmorgonens uppgång vid lunchtid..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.