Affärsvärlden > Ekonomi

Saturday, 24 August, 07:18

Affärsvärlden - 14 aug 19 kl. 11:00

”Hongkongfastigheter fortsatt starka”Mikael Sens, som förvaltar Handelsbanken Kinafond, om handelskriget och situationen i Hongkong..
Läs mer på Affärsvärlden
Läs mer om:
Sens, Handelsbanken Kinafond, Hongkong

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Hongkongfastigheterfortsatt , starka
Dagensanalys.se - 21 feb 17 kl. 11:31

Empati och Sympati – att hantera starka känslor

Vi har under de senaste tvåhundra åren i Sverige lärt oss att det är viktigt att vara rationell och bete oss på ett korrekt och sansat sätt. När alla är lugna är det lätt att vara empatisk och sätta sig in i andras situation. Det är när du kommer i kontakt med starka känsloyttringar som det bli betydligt svårare.

Sydsvenskan - 01 dec 12 kl. 06:30

Fyra röster om den starka kronan

Lars Weibull, styrelseordförande och projektledare i Lars Weibull AB, som arbetar med rådgivning i samband med företagsförvärv. Hur påverkas uppköpsförhandlingar av den starka kronan?
??

Nyan - 14 okt 15 kl. 10:39

Webb-TV: Starka barn i lekfull skola

Se tv-inslaget från Rangsby skola här – och läs mer om projektet i onsdagens Nyan.

ALLMÄNT. På hösten 2013 sjösatte Ålands idrott pilotprojektet Starka barn i samarbete med Rangsby skola.

Skånskan - 07 aug 19 kl. 10:00

Starka kvinnliga röster på jubilerande litteraturfestival

Litteraturfestivalen Louisiana Literature firar tio år i år och det gör de bland annat med att släppa en antologi skriven av 26 internationella författares möten med konstverk ur museets samlingar. Dessutom efterfrågar den franske författaren Michel Houellebecq frågor till sitt framträdande.LOUISIANA LITERATURE 2019
Louisiana Literature äger rum den 22 till 26 augusti på konstmuseet Louisiana i Danmark.

BT - 20 jan 11 kl. 15:54

Våren går i starka färger

Våren 2011 är de starka, klara färgernas och de tydliga mönstrens vår. Kombinera med en lös 70-talssilhuett och du är hemma. Efter en höst och vinter av understatements i såväl färgskalor som skärningar, kommer nu nya bud för våren 2011.

BT - 20 apr 11 kl. 18:35

Börsen steg efter starka rapporter

Det var en intensiv rapportdag på Stockholmsbörsen. Flera bolag rusade efter starka rapporter, däribland verkstadskoncernerna Atlas Copco och Trelleborg samt bilsäkerhetsjätten Autoliv.
När börsen stängde hade OMXS-index stigit med 1,9 procent till 365,0.

DN - 30 jan 14 kl. 15:41

”Både starka kollegier och starka ledningar behövs”

Den nya ledningsfilosofin på landets högskolor är onekligen oroande, men man kan knappast säga att det den har ersatt var ”demokratiskt valda interna styrelser”. Det råder inget ”nollsummespel” mellan starka akademiska ledare och starka kollegiala strukturer. Vi behöver båda, skriver Bo Rothstein..

SVT Debatt - 06 apr 14 kl. 14:00

Här är dina väldigt starka skäl, Anders Borg

PENSIONER Sverige är med stor säkerhet det enda land i världen där pensionärer betalar högre skatt än löntagare. Och då ska man komma ihåg att många pensionärer lever med knappa marginaler. För en kort tid sedan presenterade Skattebetalarnas förening en rapport som visar att ett genomsnittligt pensionärshushåll har betalat över 100 000 kronor mer i skatt sedan 2007 än motsvarande löntagarhushåll.

YLE - 24 feb 16 kl. 04:38

Starka tvättmedel ofta onödiga hemma

Använd bondförnuft och gamla hederliga knep vid hemmastädning, föreslår man på Marthaförbundet. Det finns risker med bakteriedödande tvättmedel. På tisdagen berättade Yle Nyeheter om biocider i starka tvättmedel som enligt experter är hälsovådliga om man inte ordentligt sköljer bort dem från golven.

Dagensanalys.se - 05 dec 17 kl. 10:00

Reklam som väcker starka känslor ökar försäljningen

Reklam som väcker starka känslor visar sig och sälja bättre enligt en ny studie. Bakom upptäckten finner vi företaget ThinkTV som vill slå ett slag för tv-reklam. Enligt dem är det den bästa kanalen för att visa budskap som väcker känslor och kan då också konvertera fler konsumenter till köp.

Kristianstadsbladet - 10 jan 11 kl. 03:33

Angelägen roman om starka kvinnor

Advokaten Norah återvänder till Dakar och träder rakt in i ett familjedrama där skuldkänslor och grumliga minnen sätter hela hennes självbild i gungning.
Som barn skildes hon från sin bror då hennes maktfullkomlige far rövade med honom till Dakar. Själv växte hon upp med sin mor i Frankrike.

Fler nyheter från Affärsvärlden

Affärsvärlden - 21 timmar sedan

Greta Gris säljs för 40 miljarder - ägarbolaget rusar

Ägarbolaget bakom den omåttligt populära barnunderhållningsfiguren Peppa Pig, på svenska känd som Greta Gris, köps upp för nära 40 miljarder kronor av det amerikanska leksaksföretaget Hasbro..

Affärsvärlden - 16 timmar sedan

Bullard: Feds jobb att oinvertera räntekurvan

Federal Reserve bör fortsätta att lätta på penningpolitiken eftersom obligationsmarknaden skickar recessionssignaler. Det sade James Bullard, Fedchef i St Louis, i en intervju med CNBC på fredagen..

Affärsvärlden - 16 timmar sedan

USA-terminer tappar efter kinesiskt tullbesked

Terminerna för de ledande USA-börserna handlades inledningsvis upp på fredagen, men vände snabbt till minus sedan Kina aviserat om nya tullar på amerikanska varor..

Affärsvärlden - 16 timmar sedan

Amerikansk råolja med på Kinas tullista - oljepriset faller

Amerikansk råolja finns med på den tullista som aviserades av kinesiska myndigheter på fredagen, vilket följdes av prisfall på över 2 procent för både amerikansk olja och Nordsjöolja..

Affärsvärlden - 16 timmar sedan

Börsplus: Anar en turnaround - köp

Börsplus börjar ana en turnaround i Mekonomen och trots att aktien stiger på dagens rapport finns fortfarande stor uppsida även om risken också är hög. Det skriver Börsplus och rekommenderar köp..

Affärsvärlden - 21 timmar sedan

Ekonomer: Finansministern för optimistisk

Finansminister Magdalena Andersson (S) har för positiv syn på utvecklingen av svensk ekonomi, anser flera ekonomer..

Affärsvärlden - 19 timmar sedan

Upp till 2 500 kan få gå från Commerzbank

Tyska Commerzbank planerar ytterligare 1.800-2.500 varsel om uppsägningar, rapporterar Börsen Zeitung med hänvisning till källor inom banken..

Affärsvärlden - 17 timmar sedan

Morgan Stanley: Stigande risk för global recession

Effekten av en global avmattning har redan tagit sig in i amerikansk data, varnar storbanken..

Affärsvärlden - 17 timmar sedan

H&M bland modjättar i hållbarhetsallians

Modebolaget H&M och 31 konkurrenter i klädhandlarbranschen har ingått en global allians där man lovar de politiska ledarna i G7, som sammanträder i helgen, att bekämpa klimathotet och att skydda den biologiska mångfalden och världshaven..

Affärsvärlden - 18 timmar sedan

Råvaror och verkstad i topp på börsen

Stockholmsbörsen höll i fredagsmorgonens uppgång vid lunchtid..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.