Skånskan > Nyheter

Saturday, 24 August, 07:00

Skånskan - 14 aug 19 kl. 10:57

Inbrott i industrilokalSKURUP Polisen har fått in en anmälan om ett inbrott i en industriklokal på Tryckerigatan i Skurup.
Inbrottet ska ha skett någon gång mellan fredag och tisdag.
Enligt anmälan har en stor mängd föremål försvunnit, men det framgår inte av anmälan vad eller hur mycket..
Läs mer på Skånskan
Läs mer om:
SKURUP Polisen, Tryckerigatan, Skurup

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Inbrotti , industrilokal
Helsingborgs Dagblad - 25 dec 11 kl. 20:23

Inbrott i industrilokal

När räddningstjänsten larmades till en industrilokal på Garnisonsgatan upptäckte man att ett inbrott skett i lokalerna..

Västerbottens Folkblad - 23 jul 14 kl. 11:43

Inbrott i Överrödå

Under förmiddagen har polisen fått in en anmälan om ett inbrott i en industrilokal. Inbrottet upptäcktes på morgonen. Enligt polisen ska gärningsmännen ha brutit upp en dörr till en industrilokal i Överrödå, Vindeln.

Sydöstran - 10 dec 18 kl. 09:39

Inbrott i industrilokal – man gripen

Vid 04.37 på måndagsmorgonen var det inbrott i en industrilokal i Lyckeby. En 28-årig man är gripen misstänkt för stöld.

Trelleborgs Allehanda - 30 mar 11 kl. 12:26

Stort byte vid inbrott på industriområde

Material för över 300?000 kronor har försvunnit i samband med ett inbrott i en industrilokal på Dalaslingan.
Tjuvarna har tagit sig in i lokalen genom att krossa fönster.

Helsingborgs Dagblad - 27 jul 11 kl. 13:00

Inbrott i industrilokal

Strax före klockan 12 på onsdagen larmades polis om ett pågående inbrott i en industrikolal på Industrigatan..

NSD - 21 jan 12 kl. 06:19

Två greps vid inbrott i Gammelstad

En 50-årig man och en 25-årig kvinna greps i samband med ett inbrott sent på fredagskvällen i en industrilokal i Gammelstad..

Skånskan - 19 aug 14 kl. 01:09

Inbrott på Nitagatan

Ett inbrott i en industrilokal på Nitagatan i Malmö upptäcktes sent på måndagskvällen. Väktare och polis ska snabbt ha varit på plats, men någon misstänkt person fanns inte kvar..

Dalarnas tidningar - 08 jul 14 kl. 17:57

Inbrott i Moskogen

Prydnadskeramik och eventuellt en del bohag har stulits ur en före detta industrilokal i Moskogen. Någon eller några har under tiden 6 juni till 6 juli varit inne i lokalerna och försett sig. Händelsen är polisanmäld..

DalaDemokraten - 08 jul 14 kl. 17:57

Inbrott i Moskogen

Prydnadskeramik och eventuellt en del bohag har stulits ur en före detta industrilokal i Moskogen. Någon eller några har under tiden 6 juni till 6 juli varit inne i lokalerna och försett sig. Händelsen är polisanmäld..

NSD - 26 aug 17 kl. 06:09

Inbrott i Kalix

Någon hade krossat ett fönster och tagit sig in i en industrilokal..

Fler nyheter från Skånskan

Skånskan - 1 timme sedan

Bioramabiljett ska kosta mer

SKURUP Kommunala biografen Biorama gick back förra året.
Nu höjer politikerna biljettpriset för att i år minska förlusten något.Förr var det videobutikerna, nu är det kanske möjligheten att streama film från nätet som gör att folk inte går på bio så mycket.

Skånskan - 1 timme sedan

Gav sig på tre på samma dag

sjöbo En 25-årig man misstänks för att ha gett sig på och misshandlat tre män under en och samma dag i Sjöbo centrum.
Nu har mannen, ett år senare, åtalats.Det var den 19 juli förra året som, enligt åklagaren, den 25-åriga mannen gav sig på tre män vid olika tillfällen men samma dag.

Skånskan - 10 timmar sedan

Hon följde sin designerdröm

modedesigner. Hon säger att hon alltid känt sig annorlunda och att ingen tog henne på allvar när hon berättade att hon ville bli modedesigner.Men i dag har Felicia Bexell från Ulvs utanför Perstorp en examen från Textilhögskolan i Borås och examenskollektionen kommer att visas både i Stockholm och i London.

Skånskan - 13 timmar sedan

Hel byggnadsställning stals

Hörby Byggarbetarna på ett bygge i nordvästra Hörby fick sig förmodligen något av en överraskning när de kom till jobbet onsdagen den 21 augusti.
Någon gång mellan föregående arbetsdagens slut tills dess att de kom till jobbet på onsdagsmorgonen hade en eller flera okända personer haffat en hel byggnadsställning ”med tillhörande delar såsom hjul och någon slags plattform” från bygget.
Hur stor ställningen var, hur mycket den var värd eller hur tjuvarna ens bar sig åt för att baxa bort hela ställningen är höljt i dunkel..

Skånskan - 13 timmar sedan

Bil fick framrutan krossad

Hörby Natten till den 16 augusti vandaliserade någon en personbil som stod parkerad i norra Hörby.
Personen har slagit hål i framrutan så att den spruckit.
Ingen är i nuläget misstänkt för skadegörelsen..

Skånskan - 13 timmar sedan

Miljökrav i fokus för nya bygget

eslöv På fredagen togs första spadtaget för Ebos bygge av 81 nya hyreslägenheter vid stadsbiblioteket. Projektet sticker ut som Ebos första miljöcertifierade hus.Det innebär att energiförbrukning, innemiljö, materialval och annat måste uppfylla högt ställda krav.

Skånskan - 13 timmar sedan

27-åring ny ägare till gård i Lövestad

Lövestad Torbjörn Erik Alexander Paulsson, 27, är ny ägare till lantbruksfastigheten på adressen Hölerödsvägen 62-30 i Lövestad. Gården omfattar ett hus med en boyta på 130 kvadratmeter samt en åkermark på 7 hektar. Dessutom står en ekonomibyggnad på 194 kvadratmeter på fastigheten.

Skånskan - 13 timmar sedan

65-åring ny ägare till 40-talshus i Höör

Höör Kurt Göran Ingemar Hansmar, 65, är ny ägare till fastigheten på adressen Sjunnerup 205 i Höör. Huset är byggt 1947 och har en boyta på 107 kvadratmeter. Säljare är Kjell Arne och Lena Ingegerd Persson.

Skånskan - 13 timmar sedan

Fram­ti­da möj­lig­heter med ny ac­kre­di­ter­ing

Lund Lunds Ekonomi­hög­sko­la har nu fått yt­ter­li­ga­re en kvalitettsstämpel. Ter­minens stu­denter tror att det kan öka deras kar­ri­är­möj­lig­heter.Eko­no­mi­hög­sko­lan i Lund till­hör nu en pro­cent av väl­dens ekonomi­hög­sko­lor som in­ne­har båda ac­kre­di­ter­ingarna EQUIS och AMBA.

Skånskan - 13 timmar sedan

Ingen utebar efter överklagan

Lund Ef­ter en över­kla­gan hävs nu be­slu­tet om att Stäker får bygga en utebar. Men det är inte av­gjort än.En an­sö­kan om att få bygga en ut­om­hus­bar lämnades in till kommunen, av äga­rna till Stä­ket, i mars.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.