Skånskan > Opinion

Saturday, 17 August, 15:02

Skånskan - 14 aug 19 kl. 10:47

Körde stulen elsparkcykelESLÖV En polispatrull upptäckte vid 20-tiden på tisdagen att en elsparkcykel som en 16-årig Eslövsbo färdades på troligen är stulen.
Poliserna kontrollerade föraren, som är känd av polisen sedan tidigare. De såg då att elsparkcykeln var ommålad och att gps-delen på den monterats bort. Det är polisanmält som häleri. Elsparkcykeln togs i beslag av poliserna..
Läs mer på Skånskan
Läs mer om:
ESLÖV En, Eslövsbo

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Körde, stulen, elsparkcykel
YLE - 12 jun 17 kl. 05:39

Körde stulen bil in i Näse S-Market - kan få ovillkorligt fängelse

I mars körde fyra män en stulen bil in genom dörrarna till Näse S-Market i Borgå och for i väg med en penningväxlingsautomat. Rättegången gick av stapeln förra veckan, skriver tidningen Uusimaa. Männen står åtalade för grov skadegörelse och grov stöld, enligt tidningen.

BT - 22 jul 12 kl. 05:20

Tonåringar körde stulen bil in i trädgård

Strax efter klockan ett under natten mot lördag körde två tonåriga killar in en bil i en trädgård i Månseryd. Bilen visade sig vara stulen. Två killar, en 18-åring och en 15-åring är misstänkta för bilstöld sedan man funnit dem i anslutning av en stulen bil.

Magazin24 - 24 apr 13 kl. 14:00

Misstänkt drograttfyllerist körde stulen bil

Polisen stoppade på tisdagseftermiddagen en misstänkt rattfyllerist som körde en stulen bil. Polisen i Hallstahammar kontrollerade på tisdagsförmiddagen en förare i en personbil. Föraren, en man i 50-årsåldern, misstänks för att ha varit påverkad av narkotika under bilfärden.

Alingsås tidning - 14 aug 17 kl. 09:17

14-åring körde stulen moppe

En vårdslös mopedfärd i Alingsås stoppades av polis på söndagen. Föraren var bara 14 år och mopeden var stulen. Strax före klockan 17 fick polisen samtal från alingsåsare om att en moped kördes väldigt vårdslöst i centrala stan.

BT - 03 aug 12 kl. 10:04

15-årig tjej körde stulen moped

En 15-årig tjej från Borås åtalas efter att ha kört en moped som var stulen. Händelsen inträffade i maj. 15-åringen köpte och använde en moped av märket Honda, trots att den saknade registreringsskylt och att lås samt ramnummer var manipulerade.

Magazin24 - 28 sep 12 kl. 20:30

Drograttfull körde stulen bil

En misstänkt drogpåverkad stal en bil i Köping på fredagen. Polis larmades på fredagseftermiddagen till en bilmack på Hultgrensgatan i Köping, efter att ha fått larm om en man som betedde sig märkligt kring en bil. När patrullen kom till platsen hade mannen försvunnit från platsen i en bil.

SmålandsPosten - 10 jun 13 kl. 23:18

16-åring körde stulen bil

En 16-årig pojke greps vid 19.30 under måndagskvällen i Ljungby då han körde en stulen bil. Bilen stals tidigare under dagen i Lagan.

Kristianstadsbladet - 13 jun 14 kl. 22:06

16-åringar körde stulen bil

Två 16-åringar greps på fredagskvällen efter att ha kört en stulen bil i Hässleholm.
De 16-åriga pojkarna var på väg mot Stoby i en stulen bil när polisen upptäckte dem i närheten av McDonald's vid 20-tiden på fredagen. 16-åringarna styrde tillbaka till centrum, men när de fick syn på polispatrullen lämnade de bilen och fortsatte till fots.

Nerikes Allehanda - 22 okt 14 kl. 20:03

Fyllekörde stulen moped - greps

En 31-årig man körde på onsdagseftermiddagen kraftigt berusad genom centrala Hallsberg - på en stulen moped..

BT - 05 dec 14 kl. 21:23

Man körde stulen bil i diket ? misstänks för flera brott

Strax före klockan nio på fredagskvällen körde en personbil i diket på gamla Riksväg 40 i Rångedala. Föraren, som var ensam i bilen när olyckan inträffade, verkade narkotikapåverkad när polisen talade med honom vid olycksplatsen. Dessutom upptäckte man att bilen var anmäld stulen tidigare under dagen.

Fler nyheter från Skånskan

Skånskan - 3 timmar sedan

Profilen och eldsjälen har många järn i elden

rydsgård Jan-Erik Persson är en känd profil i flera sammanhang.
Bland annat är han väl känd för att ha ”torgat” i Trelleborg i 68 år, varit ordförande i scouternas stödförening i 41, och i politikens och kyrkans tjänst i snart fyra decennier.Vi möts utanför Rydsgårds scoutgård.

Skånskan - 4 timmar sedan

119 kvadratmeter stort hus i Skivarp sålt

Skivarp Fastigheten på Primulavägen 3 i Skivarp har fått nya ägare. Köpare är Sanna Olofsson, 27, och Jonny Areskoug, 33, och säljare är Martina Rosenqvist. Köpet blev klart i juli 2019 och priset blev 2 700 000 kronor.

Skånskan - 4 timmar sedan

Stal godis och läsk

Svalöv Strax efter klockan 01 natten till lördagen larmades polisen om ett inbrott i en kiosk på Svalegatan.Enligt ett vittne ska två eller tre gärningsmän tagit sig in i butiken och sedan lämnat platsen till fots.
Polis skickas till platsen och spårning med hund påbörjas.

Skånskan - 5 timmar sedan

Fick ont i nacken efter krock

munkarp I gryningen var olyckan framme. En väktare krockade då med ett rådjur på väg 13 i höjd med Munkarp. Kollisionen skedde klockan 06.

Skånskan - 10 timmar sedan

Lång väntan väntar efter indragna turer

LÖVESTAD Indragningen av tre dubbelturer på busslinje 338 får känslorna att svalla i Lövestad. Hinner man inte med den sena eftermiddagsbuss som blir kvar får man vänta i flera timmar på nästa resemöjlighet.
Men indragningen ifrågasätts nu av en politiker som sagt ja till besparingen.

Skånskan - 10 timmar sedan

Korpen är besviken över flytt

Malmö Efter säsongen 2019 flyttar Korpens utomhusserier från Mellanhedan till Lindängen.
– Vi har blivit ombedda att flytta men vi vill stanna för vi trivs bra här, säger Ola Pettersson, föreningschef, Korpen Malmö IF.När Korpen Malmö IF flyttade från Malmö IP till Mellanheden IP år 2009 skrev föreningen ett avtal med Fritidsförvaltningen på tio år.

Skånskan - 20 timmar sedan

Explosionerna i Köpenhamn – detta har hänt

Webb-TV Under samma vecka inträffade två explosioner mot två myndighetsbyggnader i Danmarks huvudstad Köpenhamn. Här är en kort överblick över vad som skett..

Skånskan - 21 timmar sedan

Trafikolycka på Malmövägen- en till sjukhus

Två bilar kolliderade under fredagen på Malmövägen.– Två personbilar har kolliderat på Malmövägen, säger Patric Fors på polisens ledningscentral. Det ska enligt polis ha rört sig om en sidokollision.

Skånskan - 21 timmar sedan

Nya ägare till fastigheten på Björka Kyrkoväg 3 i Sjöbo

Sjöbo Inga Anna-Lena Hellström, 61, och Kevin Westacott, 57, har köpt huset på adressen Björka Kyrkoväg 3 i Sjöbo av säljaren Inga Maj-Britt Frank. Köpesumman blev 850 000 kronor och de nya ägarna tog över huset i juli 2019. Ett par hundra meter bort såldes för bara några månader sedan ett annat hus, på Björka Byaväg 220.

Skånskan - 21 timmar sedan

Många skånska Kristallen-hopp

På fredagen den 30 augusti avgörs det vem som är de ledande stjärnorna på svensk tv-himmel likaså vilka program som är de bästa. På fredagen presenterades alla de nominerade till Kristallen och nog finns det många skåningar som kan få det åtråvärda tv-priset.Det är nu femtonde året som tv-priset Kristallen delas ut för att prisa det bästa inom svensk television under det gångna året.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.