Skånskan > Opinion

Saturday, 24 August, 02:19

Skånskan - 14 aug 19 kl. 10:48

Försökte ta sig in två gångerSKURUP En tatueringsstudio i Skurup har utsatts för två inbrottsförsök.
Det första inträffade tidigt på måndagsmorgonen. Larmet utlöstes och en väktare som kom till adressen kunde konstatera att någon krossat en ruta i entrédörren.
Tidigt på onsdagsmorgonen vid 02.30-tiden, var det dags för ett nytt inbrottsförsök.
Läs mer på Skånskan
Läs mer om:
SKURUP En, Skurup

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Försökteta sig in , två, gånger
YA - 24 maj 18 kl. 11:00

Mopedist körde full och åkte fast – tre gånger

Kalla det otur eller att inte lära av sina misstag: Under en tiodagarsperiod åkte mopedisten fast för rattfylla inte mindre än tre gånger. Nu åtalas den 69-årige mannen. .

Barometern - 11 okt 13 kl. 13:32

Åkte fast sju gånger utan körkort

En man körde motorcykel utan giligt körkort sju gånger. En 58-årig man åtalas efter att han har ertappats vid sju olika tillfällen då han kört motorcykel utan ett giltigt körkort. Sex av gånger var på samma väg.

Norrtelje Tidning - 05 feb 13 kl. 10:05

Åkte fast två gånger under samma dygn

I söndags försökte en misstänkt drograttfyllerist åka från polisen men hamnade på kant i en snövall. På måndagskvällen stoppades han igen. I samma bil.

Norrtelje Tidning - 05 feb 13 kl. 10:05

Åkte fast två gånger på två dygn

I söndags försökte en misstänkt drograttfyllerist åka från polisen men hamnade på kant i en snövall. På måndagskvällen stoppades han igen. I samma bil.

YLE - 09 okt 13 kl. 12:04

Rattfull åkte fast två gånger

Inom loppet av två timmar stoppade polisen i Raseborg samma alkoholpåverkade man två gånger i trafiken. I Karis centrum har det varit inbrott i en affär. På måndagen klockan 13.

Expressen - 21 okt 13 kl. 10:12

Pappan besökte Maria flera gånger i lägret

Mysteriet kring fyraåriga Maria förbryllar en hel värld. Samtidigt som fallet kopplas samman med Skandinavien,menar företrädare för den lokala romska organisationen att hon är dotter till en bulgarisk man som kommit för att besöka Maria flera gånger - sista gången bara timmar efter att polisen fört bort henne. ?

YLE - 09 apr 14 kl. 13:13

Rattfyllerist åkte fast två gånger

I Karleby fastnade på tisdagen en rattfyllerist två gånger samma dag i trafikpolisens razzia. Föraren påträffades först på morgonen vid Charlibacken i Karleby och alkometertestet visade att gränsen för grovt rattfylleri hade överskridits. Föraren fick temporärt körförbud.

Dalarnas tidningar - 16 sep 15 kl. 09:53

Förare åkte fast två gånger

En 43-årig man i Borlänge hade inget körkort, men det hindrade honom inte från att köra bil. Polisen stoppade 43-åringen två gånger på fyra dagar, sedan han bland annat kört mellan Borlänge och Säter i mitten av april. 43-åringen har nu dömts till 40 dagsböter för olovlig körning..

Sydsvenskan - 11 dec 16 kl. 04:16

Rattfull åkte fast tre gånger på två dygn

En rattfull man har på mindre än två dagar stoppats tre gånger av polisen i Ålesund, i västra Norge. Mannens blev av med körkortet den första gången, och den tredje beslagtogs även bilen. – Trafikpolisen ville ta hans körkort, men det fanns av naturlig.

SvD - 11 dec 16 kl. 04:17

Rattfull åkte fast tre gånger på två dygn

En rattfull man har på mindre än två dagar stoppats tre gånger av polisen i Ålesund, i västra Norge. Mannens blev av med körkortet den första gången, och den tredje beslagtogs även bilen..

Helsingborgs Dagblad - 11 dec 16 kl. 04:16

Rattfull åkte fast tre gånger på två dygn

En rattfull man har på mindre än två dagar stoppats tre gånger av polisen i Ålesund, i västra Norge. Mannens blev av med körkortet den första gången, och den tredje beslagtogs även bilen. – Trafikpolisen ville ta hans körkort, men det fanns av naturlig.

Fler nyheter från Skånskan

Skånskan - 5 timmar sedan

Frihetens mänskliga kedja blev firad

Malmö Prick klockan 19 den 23 augusti 1989 fattade två miljoner människor varandra i händerna och bildade en nära 700 kilometer lång kedja genom de tre baltiska länderna.
Det blev startskottet för frigörelsen från Sovjetunionen.
30-årsjubileet av händelsen firades på Stortorget under fredagskvällen.

Skånskan - 7 timmar sedan

Sandby suddade bort serieledarens nolla

FOTBOLL Nästjumbon mot obesegrade serieledaren. Det kunde väl bara sluta på ett sätt? Men, nej.

Skånskan - 8 timmar sedan

Hon ställer ut för första gången

SJÖBO Hon har svårt att låta bli att arbeta med sina händer. Tittar Susanne Magnusson på tv vill hon gärna sysselsätta fingrarna samtidigt genom att sticka eller virka.
– Jag har nog en släng av ADHD!

Skånskan - 8 timmar sedan

Kommunen går mot ett rekordunderskott

SKURUP Kommunens ekonomi fortsätter att vara ett problem.
Den senaste prognosen pekar mot ett rekordunderskott på 27 miljoner kronor om ingenting görs.Underskottet är egentligen ännu större.

Skånskan - 9 timmar sedan

E22 avstängd i södergående riktning efter trafikolycka

Lund Tre fordon är involverade i en trafikolycka på E22 vid Lund södra.– Vi är på plats och vi har stängt av i södergående riktning, säger Filip Annas, presstalesperson vid polisens ledningscentral. Det finns inga rapporter om att någon skadats i samband med händelsen.

Skånskan - 9 timmar sedan

69 kvadratmeter stort hus i Höör sålt

Höör Cassandra Johanna Ywonné Sandberg, 27, är ny ägare till fastigheten på adressen Ekbacken Trollvägen 7 i Höör. Husets byggår är 1967 och det har en boyta på 69 kvadratmeter. Säljare är Jordanka Jolsvay.

Skånskan - 9 timmar sedan

Eldade i familjens lägenhet

Holma Efter bråk med sin fru tände en narkotikapåverkad 43-årig man eld på gardinerna i familjens bostad på Holma.
Mannen ringde själv sin fru och berättade vad han gjort.– Jag har tänt på, och nu brinner det, sa han till henne enligt hustruns egen berättelse
Innan han lade på luren sa mannen elden var för stor för honom att släcka.

Skånskan - 10 timmar sedan

Sprängde ung cannabisliga

Svalöv Efter ett omfattande spaningsarbete har polisen i Svalöv sprängt en grupp som under lång tid missbrukat i första hand cannabis.I dagarna gjordes en hel rad tillslag på fem adresser i samhället och totalt fann man ett halvt kilo narkotika.
– Samtliga tillslag gjordes i centrala Svalöv och de som nu är misstänkta ligger i åldrarna 16-25 år, säger kommunpolis Björn Johnsson.

Skånskan - 10 timmar sedan

Trasig ventil stänger bad i förtid

Hörby Enligt planen skulle Lågedammsbadet stänga för sommaren först nästa vecka.
Men hösten kom tidigt, i form av en trasig ventil som stänger badet fyra dagar i förväg.Lågedammsbadet håller stängt två gånger om året, en gång på våren när de växlar mellan inne och ute och en gång på hösten när de växlar tillbaka.

Skånskan - 10 timmar sedan

Nya ägare till hus i Hörby

Hörby Försäljningen av fastigheten på adressen Killhult 6204 i Hörby är nu klar. Nya ägare är David och Anna Minnlycke, 36 och 34 år, och säljare är Mikael och Eva Mari-Hélena Strandberg. Huset är byggt 1935 och har en boyta på 108 kvadratmeter.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.