DN > Utrikes

Friday, 23 August, 22:04

DN - 14 aug 19 kl. 10:39

Regeringen: Ändrad postlag kan stoppa narkotikaRegeringen vill trappa upp arbetet mot narkotika. En av åtgärderna är att se om tystnadsplikten i postlagen kan ändras, så att det blir möjligt för postanställda att kontrollera och stoppa narkotika som skickas med post..
Läs mer på DN

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Regeringen, Ändrad, postlagkan , stoppa, narkotika
Supermiljöbloggen - 12 maj 16 kl. 18:25

Jurister: regeringen kan visst stoppa Vattenfalls brunkolsaffär

Trycket ökar på regeringen att stoppa Vattenfalls planerade brunkolsförsäljning. Regeringen har svarat att de måste ha majoritet i riksdagen för att kunna hindra försäljningen, men allt fler ifrågasätter regeringens syn på frågan. Bland dem finns tidigare toppmiljöpartister, professorer, Moderaterna och nu också Vattenfalls styrelseordförande.

Supermiljöbloggen - 12 maj 16 kl. 17:48

Starka röster: regeringen kan visst stoppa Vattenfalls brunkolsaffär

Trycket ökar på regeringen att stoppa Vattenfalls planerade brunkolsförsäljning. Regeringen har svarat att de måste ha majoritet i riksdagen för att kunna hindra försäljningen, men allt fler ifrågasätter regeringens syn på frågan. Bland dem finns tidigare toppmiljöpartister, professorer, Moderaterna och nu också Vattenfalls styrelseordförande.

Sydsvenskan - 03 dec 15 kl. 13:57

Regeringen vill kunna stoppa biltrafiken över Öresund

Regeringen vill kunna stoppa alla bil- och busstrafik över Öresundsbron. Den möjligheten skrivs in i det lagförslag om obligatoriska id-kontroller på Öresundstågen som regeringen lägger fram under fredagen..

Helsingborgs Dagblad - 03 dec 15 kl. 13:57

Regeringen vill kunna stoppa biltrafiken över Öresund

Regeringen vill kunna stoppa all bil- och busstrafik över Öresundsbron. Den möjligheten skrivs in i det lagförslag om obligatoriska id-kontroller på Öresundstågen som regeringen lägger fram under fredagen..

DI - 08 apr 16 kl. 19:45

”Regeringen måste stoppa affären”

Regeringens samarbete med Vänsterpartiet kommer att skadas om Vattenfall tillåts sälja det tyska brunkolet. Det säger V-ledaren Jonas Sjöstedt. ”Regeringen måste stoppa affären”, säger han..

DI - 09 apr 16 kl. 08:34

"Regeringen måste stoppa affären"

Regeringens samarbete med Vänsterpartiet kommer att skadas om Vattenfall tillåts sälja det tyska brunkolet. Det säger V-ledaren Jonas Sjöstedt."Regeringen måste stoppa affären", säger han..

Supermiljöbloggen - 26 apr 16 kl. 12:29

Professor: Regeringen kan visst stoppa Vattenfalls brunkolsaffär

Frågan om ifall regeringen kan stoppa Vattenfall från att sälja sin kolverksamhet till det tjeckiska bolaget EPH eller om det krävs att också riksdagen vill stoppa affären har diskuterats flitigt den senaste tiden, inte minst i debatter mellan Miljöpartiet och Vänsterpartiet. Miljöpartiet hävdar att det krävs att riksdagen står bakom att brunkolsaffären stoppas, men Vänsterpartiet säger att det är undanflykter. Nu ger sig professorn i civilrätt, Daniel Stattin, in i diskussionen och säger till ETC: Bolagsrättsligt finns regler som säger att man kan kalla samman en bolagsstämma väldigt snabbt.

SvD - 28 mar 15 kl. 19:39

Regeringen måste stoppa Nya Slussen

Regeringen måste med det snaraste stoppa Nya Slussen genom ett planföreläggande enligt Plan- och bygglagen. Brister i planen måste åtgärdas innan det blir för sent, skriver flera debattörer gemensamt..

E24 - 18 apr 16 kl. 15:24

”Regeringen måste stoppa Vattenfalls affär”

Det är beklagligt att Vattenfalls styrelse tagit ännu ett ansvarslöst beslut. Nu måste regeringen stoppa affären. Det skriver Ulf Bjereld, Socialdemokrater för tro och solidaritet, med flera debattörer..

Nerikes Allehanda - 14 jun 17 kl. 09:42

Fem kommunalråd i Örebro vädjar till regeringen om att stoppa utvisningarna till Afghanistan

Nu vädjar fem kommunalråd i Örebro att regeringen ska stoppa utvisningarna till Afghanistan.
”För bara ett par veckor sedan dödades 90 civila personer” skriver de i brevet till Sveriges migrationsminister Morgan Johansson - undertecknat av bland annat vänsterns Murad Artin och liberalernas Karolina Wallström..

Fler nyheter från DN

DN - 45 minuter sedan

Cecilia Malmström prisas som Årets svensk i världen 2019

När Cecilia Malmström tog emot utmärkelsen som Årets svensk i världen 2019 på fredagen hade nyheten just slagit ned att Kina höjer tullarna på amerikanska varor för cirka 75….

DN - 1 timme sedan

Man hittad död i bostad – kvinna gripen

Polisen har inlett en mordutredning efter att en man hittats död i Hisings Backa i Göteborg. En kvinna greps i parets gemensamma bostad, som nu ska undersökas av kriminaltekniker..

DN - 3 timmar sedan

Vittne larmade om kniv som kastades ut – men polisen dröjde

Ida, 28, hörde ångestfyllda skrik och såg en kniv slungas ut från lägenheten på andra sidan innergården..

DN - 4 timmar sedan

AIK får böta nära en miljon kronor för tumult

Dubbelmötet mellan AIK och Maribor i kvalet till Champions League blev en stökig historia.  Nu straffas AIK av Uefa med drygt 991.880 kronor, rapporterar Fotbollskanalen.

DN - 5 timmar sedan

Brasilien överväger militärinsats mot bränder

Medan skogsbränderna i Amazonas fortsätter trappar Brasiliens president upp ordkriget inför helgens G7-möte..

DN - 7 timmar sedan

Ungdomsbok: När livet äntligen ska bli på riktigt

Tilda vantrivs, men har en mental tillfykt i chattkompisen Emmy. När båda får åka på språkresa till Brighton öppnar sig en ny värld..

DN - 7 timmar sedan

Bokrecension: Skicklig spökhistoria med klassisk bakgrund

”Dödvatten” använder den klassiska skräckisen ”Rebecca” med framgång, transponerad till en svensk skärgårdsvilla där familjen sörjer flickan som försvann under en segeltur..

DN - 7 timmar sedan

Bokrecension: Mer mångfald än kanon i ny diktantologi

För trettio år sedan kom diktantologin ”Kärlek och uppror” för ungdomar. Nu är det dags för en ny stor satsning där Athena Farrokhzad och Kristofer Folkhammar lyfter fram både….

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.