DN > Inrikes

Wednesday, 21 August, 18:13

DN - 14 aug 19 kl. 10:20

Misstänks för barnövergrepp – kan röra sig om tolv brottsofferMisstankarna mot den man i 40-årsåldern, som sitter häktad i Göteborg för flera fall av övergrepp mot barn, har vidgats, skriver GP. Enligt dokument som tidningen tagit del av utreder polisen brott som berör minst tolv offer..
Läs mer på DN
Läs mer om:
Göteborg, GP

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Misstänks för barnövergreppkan , rörasig om , tolv, brottsoffer
Expressen - 14 aug 19 kl. 08:24

Tvåbarnspappa misstänks för barnvåldtäkt – minst tolv brottsoffer

En tvåbarnspappa i Göteborg sitter just nu häktad för våldtäkt och grova sexuella övergrepp mot fyra barn.Men utredningen har växt och polisen tror sig ha identifierat minst tolv brottsoffer, skriver Göteborgs-Posten..

Helsingborgs Dagblad - 14 aug 19 kl. 10:15

Misstänks för barnövergrepp – tolv brottsoffer

Misstankarna mot den man i 40-årsåldern, som sitter häktad i Göteborg för flera fall av övergrepp mot barn, har vidgats, skriver GP. Enligt dokument som tidningen tagit del av utreder polisen brott som berör minst tolv offer. Mannen sitter häktad sedan.

Sydsvenskan - 14 aug 19 kl. 10:15

Misstänks för barnövergrepp – tolv brottsoffer

Misstankarna mot den man i 40-årsåldern, som sitter häktad i Göteborg för flera fall av övergrepp mot barn, har vidgats, skriver GP. Enligt dokument som tidningen tagit del av utreder polisen brott som berör minst tolv offer. Mannen sitter häktad sedan.

SmålandsPosten - 14 aug 19 kl. 10:15

Misstänks för barnövergrepp – tolv brottsoffer

Blekinge Läns tidning - 14 aug 19 kl. 10:15

Misstänks för barnövergrepp – tolv brottsoffer

Sydsvenskan - 15 apr 14 kl. 05:30

Ny anmälan om sexövergrepp mot barn

Ytterligare ett barn kan ha utsatts för sexuella övergrepp av en 21-årig praktikant på en förskola i Kalmar län. Polisen har fått in ännu en anmälan som gäller ett barn på förskolan i 2–6-årsåldern. 21-åringen är häktad misstänkt för grov våldtäkt mot barn.

SR - 08 maj 19 kl. 15:22

Polisen: Kvinnor filmade övergrepp på barn

Sex personer åtalas idag för grova övergrepp mot barn. Bland annat våldtäkt. Tre av de åtalade är kvinnor, och de har enligt åtalet filmat och fotat övergrepp på totalt tolv barn i deras närhet..

Nyheter 24 - 14 jan 14 kl. 15:28

"Samhällets ansvar att se till att brottsoffer ska vilja polisanmäla"Debatt

DEBATT. Nya siffror sätter ljuset på det vi brukar kalla mörkertalet när det kommer till våldtäkter. Varje dag, året runt, sker 100 våldtäkter enligt undersökningen NTU, som genomförts av Brottsförebyggande rådet (Brå) och bygger på telefonintervjuer med 13 000 personer.

Kristianstadsbladet - 16 jul 14 kl. 22:50

16-åring döms för våldtäkt mot barn


En 16-årig pojke från Jämtlands län döms för våldtäkt mot barn och sexuellt övergrepp mot barn. Den yngsta av de tre utsatta flickorna var tolv år, skriver Östersundstidningarna på nätet.Händelserna ska ha inträffat i slutet av 2013 och början av 2014.

Helsingborgs Dagblad - 16 jul 14 kl. 22:53

16-åring döms för våldtäkt mot barn

En 16-årig pojke från Jämtlands län döms för våldtäkt mot barn och sexuellt övergrepp mot barn. Den yngsta av de tre utsatta flickorna var tolv år, skriver Östersundstidningarna på nätet. Händelserna ska ha inträffat i slutet av 2013 och början av 2014.

Fler nyheter från DN

DN - 1 timme sedan

Danska golfstjärnan nekar till brott

Danske golfstjärnan Thorbjørn Olesen nekar till de anklagelser som riktats mot honom om olämpligt uppträdande på ett flygplan, skriver Ritzau..

DN - 1 timme sedan

Henrik Lundqvist: ”Förbundet måste hitta en dialog”

NHL-stjärnan Henrik Lundqvist har förståelse för bojkotten av Damkronorna. Som det är nu är situationen hållbar, anser målvakten. – Vi har så skilda förutsättningar på dam- och….

DN - 2 timmar sedan

Farliga kemikalier förvarades vid Ramlösa Brunns vattentäkt – lantbrukare fälld för miljöbrott

En lantbrukare förvarade farligt avfall vid Ramlösas hälsobrunns grundvattentäkt. Kemikalierna är farliga för människor och miljön..

DN - 2 timmar sedan

Misstänkt mord i lägenhet på Södermalm

En person har påträffats avliden i en lägenhet på Södermalm på onsdagen. Polisen har inlett en förundersökning om mord.

DN - 2 timmar sedan

Danska statsministern om Trumps besked: Både besviken och överraskad

I natt meddelade Donald Trump att han skjuter upp sitt statsbesök till Danmark.  Nu kommenterar statsminister Mette Frederiksen beskedet på en pressträff i Köpenhamn – följ den….

DN - 3 timmar sedan

Nu öppnar Japan gränserna för större invandring

TOKYO. Det åldrande japanska samhället står inför en stor omställning. Antalet personer med utländsk bakgrund kommer inom de närmaste 30 åren stiga från 2 till 10 procent..

DN - 4 timmar sedan

Hundra döda efter tankbilsexplosion i Tanzania

Dödstalet efter den svåra tankbilsexplosionen i Tanzania den 10 augusti är nu uppe i 100 sedan flera personer dött av sina brännskador..

DN - 6 timmar sedan

Elkeson förste ickekines i Kinas landslag

Elkeson De Oliveira Cardos, 30, har skrivit kinesisk fotbollshistoria. Som förste spelare utan kinesiskt påbrå togs brassen på onsdagen ut till det kinesiska herrlandslag som ska….

DN - 8 timmar sedan

Kina har gripit brittisk konsulattjänsteman

Kina bekräftar på onsdagen att man gripit en person som är anställd på det brittiska konsulatet i Hongkong..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.