Affärsvärlden > Ekonomi

Tuesday, 20 August, 12:02

Affärsvärlden - 14 aug 19 kl. 10:18

Gamingbolag mot strömmen på börsenStockholmsbörsen har inlett onsdagen med en något negativ indexrörelse efter tisdagseftermiddagens lättnadsryck uppåt. Astra Zeneca gick mot strömmen efter positiva studieresultat. Utanför storbolagsindexet steg THQ efter rapport..
Läs mer på Affärsvärlden
Läs mer om:
Zeneca, THQ

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Gamingbolagmot , strömmen, börsen
BT - 09 sep 14 kl. 17:48

ABB mot strömmen

Stockholmsbörsen backade i linje med de ledande Europabörserna på tisdagen. Men ABB gick mot strömmen sedan verkstadsjätten presenterat en ny strategi som ska stärka tillväxten och öka avkastningen. När handeln stängde hade OMXS-index sjunkit med 0,6 procent till 445,8.

DI - 30 jul 19 kl. 17:30

Röd dag på Stockholmsbörsen – Elekta mot strömmen efter stororder

Tisdagen blev en trist historia på Stockholmsbörsen som tog ett tydligt kliv nedåt. Mot strömmen gick strålterapibolaget Elekta som rusade 7,1 procent efter att bolaget tagit en order på nio Unity-system. .

TA - 04 feb 13 kl. 17:36

Ericsson mot strömmen i börsfall

Stockholmsbörsen firade sin 150-årsdag med ett kursfall, men tungviktaren Ericsson gick mot strömmen.
Vid stängning på måndagen hade OMXS-index sjunkit 1,2 procent till 361,2. Nedgången låg i linje med utvecklingen på de ledande Europabörserna.

Affärsvärlden - 12 jul 12 kl. 13:57

Nokia mot strömmen på börsen

I likhet med de stora europeiska börserna handlades Stockholmsbörsen i negativt territorium, där Nokia och Assa Abloy gick mot strömmen..

Sydsvenskan - 09 okt 12 kl. 06:30

Nokia gick mot strömmen

Stockholmsbörsen föll brett på måndagen. Nokia var det enda av storbolagen som steg.Den amerikanska rapportsäsongen oroar marknaden, tillsammans med en sänkt prognos från Världsbanken.

Affärsvärlden - 01 mar 13 kl. 14:16

Assa Abloy mot strömmen på börsen

Indexutvecklingen på Stockholmsbörsen var negativ i likhet med utvecklingen i övriga Europa på fredagen. Assa Abloy och Swedish Match gick mot strömmen..

DI - 07 aug 13 kl. 09:53

Stockholmsbörsen: Securitas mot strömmen

Stockholmsbörsen drog nedåt med de ledande europeiska handelsplatserna i den inledande handeln på onsdagen. Securitas och Lundin Petroleum gick däremot mot strömmen efter kvartalsrapporter..

Affärsvärlden - 12 nov 13 kl. 13:49

Börsen: Ericsson mot strömmen

Stockholmsbörsen handlades med breda penseldrag nedåt på tisdagen. Kosmetikbolaget Oriflame steg på ett bättre än förväntat resultat och bland storbolagen gick Ericsson mot strömmen efter en höjd investeringsprognos från Vodafone..

DI - 12 nov 13 kl. 14:05

Börsen: En sektor kämpar mot strömmen

Stockholmsbörsen handlades med breda penseldrag nedåt på tisdagen. Kosmetikbolaget Oriflame steg på ett bättre än förväntat resultat och bland storbolagen gick Ericsson mot strömmen efter en höjd investeringsprognos från Vodafone..

Affärsvärlden - 27 jan 14 kl. 14:49

Stockholmsbörsen: Ericsson mot strömmen

Stockholmsbörsen backade efter lunchtid på måndagen. Ericsson gick mot strömmen efter att ha presenterat en uppgörelse med Samsung. Cykliska bolag klarade sig något bättre än index som helhet..

Affärsvärlden - 10 feb 14 kl. 10:36

Stockholmsbörsen: Securitas mot strömmen

Kurserna på Stockholmsbörsen har inlett veckan lätt uppåt. Defensiva bolag uppvisar en bättre utveckling än de cykliska bolagen. Securitas går mot strömmen efter en rapport som inkom i underkant av förväntningarna..

Fler nyheter från Affärsvärlden

Affärsvärlden - 1 timme sedan

Dystra utsikter för diamantbranschen

Den internationella diamantbranschen har haft ett tufft år hittills med fallande priser på rådiamanter och en svag försäljning av slipade juveler..

Affärsvärlden - 3 timmar sedan

Förlust för Starbreeze

Spelutvecklaren rapporterar en förlust för kvartalet. Samtidigt ökar dock omsättningen..

Affärsvärlden - 1 timme sedan

Tunga vd:ar skrotar aktieägar-fokuserad ideologi

I en skrivelse som publicerades under måndagen bryter nästan 200 företagsledare mot årtionden av företagsortodoxi genom att slå fast att företagens uppgift är större än att skapa värde för aktieägarna, skriver New York Times..

Affärsvärlden - 1 timme sedan

Bostadsbyggandet backar

Byggandet av nya bostadslägenheter minskar. Under der första halvåret minskade byggandet av nya bostäder med 12 procent..

Affärsvärlden - 2 timmar sedan

Klädbolag faller efter rapport

Stockholmsbörsen inledde tisdagens handel omkring nollstrecket, men vände uppåt efter en halvtimmes handel. Defensiva aktier och SSAB ledde ligan bland storbolagen. Längre ner i listorna faller New Wave i spåren av sin delårsrapport..

Affärsvärlden - 2 timmar sedan

Favoriterna att utmana Trump om presidentposten

Elizabeth Warren eller Joe Biden. Dessa båda anses ha de största chanserna att utmana Donald Trump om presidentposten i USA, enligt odds från Unibet..

Affärsvärlden - 2 timmar sedan

Ökad förlust för Hövding

Hövding, som tillverkar krockkuddehjälmen med samma namn som bolaget och som är listat på First North, redovisade ett nettoresultat på -18,4 miljoner kronor (-12,0) för det andra kvartalet 2019..

Affärsvärlden - 3 timmar sedan

Deutsche: Fordonsunderleverantören inte längre köpvärd

Continental, den tyska fordonsunderleverantören, har länge - och av goda skäl - erhållit en premievärdering. Continental, den tyska fordonsunderleverantören, har länge - och av goda skäl - erhållit en premievärdering. När tillväxten i sektorn avtar, samtidigt som bolaget plågas av höga fasta kostnader, är detta dock knappast längre motiverat.

Affärsvärlden - 3 timmar sedan

Öppning runt nollstrecket väntas på börsen

Stockholmsbörsen väntas inleda tisdagen omkring oförändrat. I USA steg börserna på måndagskvällen efter svensk stängning för andra dagen i rad, och i Asien har de kinesiska börserna skakat av sig en initial nedgång och indexen står nu överlag högre..

Affärsvärlden - 3 timmar sedan

Positiva resultat för Astra Zeneca

Astra Zeneca meddelar positiva resultat från fas 3-studien Dapa-HF med Farxiga (dapagliflozin)..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.