DI > Ekonomi

Saturday, 24 August, 11:07

DI - 14 aug 19 kl. 10:18

Defensiva aktier mot strömmen på svag StockholmsbörsStockholmsbörsen har inlett onsdagen med en något negativ indexrörelse efter tisdagseftermiddagens lättnadsryck uppåt. Astra Zeneca gick mot strömmen efter positiva studieresultat. Utanför storbolagsindexet steg THQ efter rapport. .
Läs mer på DI
Läs mer om:
Stockholmsbörs, Zeneca, THQ

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Defensiva, aktiermot , strömmen, svag, Stockholmsbörs
DI - 11 sep 15 kl. 14:32

Stockholmsbörsen: Bilia mot strömmen

Stockholmsbörsen handlas i en vikande tendens. Nedgången har mattats av något efter lunchtid. Cykliska aktier klarar sig bättre än defensiva aktier.

Dagens PS - 31 aug 17 kl. 10:55

Nordea mot strömmen – tror på stark börs

Tankar på portföljen med ännu fler aktier. Sedan mitten av juni har globala aktier fallit med 8 procent, skriver Privata Affärer. Här på DagensPS har också den ena experten efter den andra målat upp dystra scenarior med kraftiga börsfall framöver – med motiveringen att börsen är på tok för högt värderad i dagsläget.

Dagens PS - 03 apr 17 kl. 09:49

Miljardären mot strömmen

”Nu har jag sålt alla. Helt plötsligt ska alla ha det där bolaget och då kanske man kan hitta något annat i stället”, säger Sven-Olof Johansson till Di. Fastighetsmiljardären har alltså avyttrat sina Volvoaktier i en tid när kursen går lika starkt som den gjorde sommaren 2007, skriver sajten och konstaterar att B-aktien handlades som högst för 132,50 kronor i fredags.

Affärsvärlden - 10 feb 14 kl. 10:36

Stockholmsbörsen: Securitas mot strömmen

Kurserna på Stockholmsbörsen har inlett veckan lätt uppåt. Defensiva bolag uppvisar en bättre utveckling än de cykliska bolagen. Securitas går mot strömmen efter en rapport som inkom i underkant av förväntningarna..

SvD - 12 jun 14 kl. 22:56

New york: svag data tyngde, oljebolag mot strÖmmen, djia -0,7%

Tyngda av svag detaljhandels- och arbetsmarknadsdata från USA och upptrappade oroligheter i Irak sjönk de ledande amerikanska indexen under torsdagens handel till en stängning kring sessionens lägstanivåer. Oljeaktier gick samtidigt mot strömmen..

BT - 09 sep 14 kl. 17:48

ABB mot strömmen

Stockholmsbörsen backade i linje med de ledande Europabörserna på tisdagen. Men ABB gick mot strömmen sedan verkstadsjätten presenterat en ny strategi som ska stärka tillväxten och öka avkastningen. När handeln stängde hade OMXS-index sjunkit med 0,6 procent till 445,8.

TA - 04 apr 13 kl. 08:18

Mest ned i Asien, Tokyo mot strömmen


De flesta ledande Asienbörserna föll under torsdagens handel efter oväntat svag jobbstatistik i USA och stigande oro för utvecklingen i Nordkorea. Tokyobörsen gick mot strömmen och steg efter besked från Bank of Japan (BOJ) om snabba penningpolitiska lättnader.Tokyobörsens Nikkei 225-index stängde upp 2,2 procent och det bredare Topixindex steg med 2,7 procent.

DI - 07 aug 13 kl. 17:43

Nordenbörser: Oslo mot strömmen

De nordiska indexen noterades för sjunkande rörelser på onsdagen, med undantag för Oslobörsen där storbolagsindexet OBX gick mot strömmen med en svag uppgång..

SvD - 05 feb 15 kl. 18:21

Volvo mot strömmen på börsen

Stockholmsbörsen steg på torsdagen, lyft av flera positiva rapporter och affärer. Men Volvo gick mot strömmen efter en svag kvartalsrapport..

DN - 05 feb 15 kl. 18:49

Volvo mot strömmen på börsen

Stockholmsbörsen steg på torsdagen, lyft av flera positiva rapporter och affärer. Men Volvo gick mot strömmen efter en svag kvartalsrapport..

DI - 01 dec 16 kl. 09:46

Stockholmsbörsen: Råvarubolag mot strömmen

Stockholmsbörsen inledde torsdagen på minus. Oljebolagen gick starkt mot strömmen med stöd av Opec och fick sällskap av flera gruvbolag. Elekta backade på en svag kvartalsrapport..

Fler nyheter från DI

DI - 5 minuter sedan

Rysslan provskjuter från atomubåtar

Ballistiska robotar har avfyrats från ryska atomubåtar i polarregionen i Arktiska havet och från Barents hav under en militärövning, meddelar landets försvarsdepartement..

DI - 30 minuter sedan

Affärsängeln om sin första fullträff: ”Ångrar att jag sålde för tidigt”

Affärsängeln Eva Redhe har suttit i 25 styrelser och ett av de längsta uppdragen är Första AP-fonden..

DI - 1 timme sedan

Överfulla lager oroar diamantbranschen

Kan man någonsin få för mycket diamanter? Ja, det tycker i alla fall diamantbranschen som nu tampas med överskott på rådiamanter och en ökad produktion av syntetiska stenar..

DI - 2 timmar sedan

Spelplanen ändrad: Så ska du göra med ditt bolån nu

Bolånetagare står plötsligt inför en annan verklighet än för några månader sedan. Sjunkande marknadsräntor och konjunkturoro har tippat förutsättningarna åt ett nytt håll..

DI - 2 timmar sedan

Regeringskris avvärjd i Norge

Bokstavligen i elfte timmen har Norges statsminister Erna Solberg (Høyre) lyckats undvika en regeringskris..

DI - 2 timmar sedan

Bränderna i Amazonas pressar Bolsonaro – bildar ”kriskabinett”

De omfattande skogsbränderna i Amazonas kan skapa ekonomiska problem för Brasilien och även skada affärer för svenska och andra företag inom EU. .

DI - 2 timmar sedan

Ishockeylegendaren köper techbolag – ska nyttja rutavdrag

Ishockeylegendaren Mats Sundins bolag BBG, Bredbandsgruppen, köper Tech Troopers och skapar Smartify by BBG. .

DI - 3 timmar sedan

Nordkorea har avfyrat nya projektiler mot Japanska sjön

För sjunde gången på kort tid har Nordkorea provskjutit projektiler, meddelar försvaret i Sydkorea och Japan..

DI - 3 timmar sedan

Efter Grönlandsbråket – Trump hyllar statsministern: ”En underbar kvinna”

USA:s president Donald Trump gör en helomvändning och kallar Danmarks statsminister Mette Frederiksen för ”en underbar kvinna”..

DI - 3 timmar sedan

Småspararbomben briserar – aktien ned 74 procent från toppen

Storaffär i nischbanksektorn och rapportras för spararfavoriten Catena Media. Samtidigt tornar orosmolnen upp sig på makrofronten..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.