Sydsvenskan > Inrikes

Saturday, 24 August, 02:40

Sydsvenskan - 14 aug 19 kl. 10:15

Misstänks för barnövergrepp – tolv brottsofferMisstankarna mot den man i 40-årsåldern, som sitter häktad i Göteborg för flera fall av övergrepp mot barn, har vidgats, skriver GP. Enligt dokument som tidningen tagit del av utreder polisen brott som berör minst tolv offer. Mannen sitter häktad sedan.
Läs mer på Sydsvenskan
Läs mer om:
Göteborg, GP

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Misstänks för barnövergrepp, tolv, brottsoffer
Helsingborgs Dagblad - 14 aug 19 kl. 10:15

Misstänks för barnövergrepp – tolv brottsoffer

Misstankarna mot den man i 40-årsåldern, som sitter häktad i Göteborg för flera fall av övergrepp mot barn, har vidgats, skriver GP. Enligt dokument som tidningen tagit del av utreder polisen brott som berör minst tolv offer. Mannen sitter häktad sedan.

SmålandsPosten - 14 aug 19 kl. 10:15

Misstänks för barnövergrepp – tolv brottsoffer

Blekinge Läns tidning - 14 aug 19 kl. 10:15

Misstänks för barnövergrepp – tolv brottsoffer

Expressen - 14 aug 19 kl. 08:24

Tvåbarnspappa misstänks för barnvåldtäkt – minst tolv brottsoffer

En tvåbarnspappa i Göteborg sitter just nu häktad för våldtäkt och grova sexuella övergrepp mot fyra barn.Men utredningen har växt och polisen tror sig ha identifierat minst tolv brottsoffer, skriver Göteborgs-Posten..

Kristianstadsbladet - 27 aug 14 kl. 23:16

Krav på skadestånd för barnövergrepp

En rad offer för barnövergrepp i den nordengelska staden Rotherham ställer krav på skadestånd. Avslöjandet om att myndigheterna inte lyckats stoppa övergreppen som pågått i 16 år tidigare upprör Storbritannien.
Femton flickor som utsattes för övergrepp av killgäng mellan 1997 och 2013 yrkar på upp till motsvarande 1,2 miljoner kronor i skadestånd, skriver nyhetsbyrån AFP.

BT - 27 aug 14 kl. 23:16

Krav på skadestånd för barnövergrepp

En rad offer för barnövergrepp i den nordengelska staden Rotherham ställer krav på skadestånd. Avslöjandet om att myndigheterna inte lyckats stoppa övergreppen som pågått i 16 år tidigare upprör Storbritannien. Femton flickor som utsattes för övergrepp av killgäng mellan 1997 och 2013 yrkar på upp till motsvarande 1,2 miljoner kronor i skadestånd, skriver nyhetsbyrån AFP.

Kristianstadsbladet - 06 nov 13 kl. 01:11

Lockbete avslöjar barnövergrepp


Nederländska människorättsorganisationen Terre des hommes har skapat en datorgenererad bild av en flicka som ska locka män att beställa barnövergrepp på nätet. Hittills har nio norrmän avslöjats.Organisationen säger sig ha identifierat över 1 000 potentiella förövare med hjälp av den fiktiva flickan, kallad "Sweetie".

UNT - 06 nov 13 kl. 01:11

Lockbete avslöjar barnövergrepp

MR-organisationen Terre des hommes har skapat en datorgenererad bild av en flicka som ska locka män att beställa barnövergrepp på nätet. Den fiktiva flickan, som uppges vara tio år, finns i 19 engelska chattrum.(TT).

BT - 06 nov 13 kl. 01:12

Lockbete avslöjar barnövergrepp

Nederländska människorättsorganisationen Terre des hommes har skapat en datorgenererad bild av en flicka som ska locka män att beställa barnövergrepp på nätet. Hittills har nio norrmän avslöjats. Organisationen säger sig ha identifierat över 1 000 potentiella förövare med hjälp av den fiktiva flickan, kallad "Sweetie".

Fler nyheter från Sydsvenskan

Sydsvenskan - 4 timmar sedan

Amerikansk HD-domare behandlad för cancer

Ruth Bader Ginsburg, domare i USA:s högsta domstol, har strålbehandlats för en cancertumör i bukspottskörteln, meddelar en talesperson för domstolen. Enligt talespersonen gick allt bra och ingen ytterligare behandling krävs. Den 86-åriga liberalt inrikt.

Sydsvenskan - 4 timmar sedan

Trump sänkte Wall Street

Börserna i New York rasade på fredagen sedan Donald Trump uppmanat – "beordrat" enligt presidentens eget ordval – amerikanska företag att flytta sin verksamhet från Kina och förlägga tillverkningen i USA i stället. Trumps Twitteruttalande kom som ett sv.

Sydsvenskan - 4 timmar sedan

Swedbankchefer efterlyser grön finanspolitik

Finanspolitiken bör ändras för att underlätta satsningar på grön infrastruktur och en energiomställning från fossila bränslen, skriver två Swedbankchefer på Dagens Nyheters debattsida. Bankens chefekonom Anna Breman och dess prognoschef Andreas Wallströ.

Sydsvenskan - 4 timmar sedan

Magiskt, festligt och vemodigt nostalgiskt i Niklas Qvarnströms roman

Fabian Kastner åker tillbaka till 90-talet i Niklas Qvarnströms roman..

Sydsvenskan - 5 timmar sedan

Bollywood gör film om flygattack mot Pakistan

Producenten Vivek Oberoi vill beskriva indiska flygvapnets insatser under händelsen..

Sydsvenskan - 5 timmar sedan

Kosovo vill gripa kosovoserbisk nationalist

Kosovo har utfärdat en internationell arresteringsorder för Milan Radoicic – en av ledarna för ett kosovoserbiskt nationalistparti som öppet stöds av Serbien – som misstänkt för ett mord i januari 2018 på en moderat kosovoserbisk politiker. Då sköts Oli.

Sydsvenskan - 5 timmar sedan

Källor: Israel genomförde flygattacker i Irak

Israel har genomfört minst en flygattack mot Irankopplade mål i Irak, och den irakiska regeringen oroas över att dras djupare in i konflikten mellan USA och Iran, rapporterar The New York Times (NYT). – Den irakiska regeringen och särskilt dess säkerhet.

Sydsvenskan - 6 timmar sedan

Småslitet Lugi tackade nej till Zanotti-möte

Tomas Axnér: ”Ville inte dubbelbelasta killarna i helgen.”.

Sydsvenskan - 6 timmar sedan

El Niño hyllad i avskedsmatch

Fernando Torres har spelat sin sista fotbollsmatch som proffsspelare..

Sydsvenskan - 6 timmar sedan

Romskt center kärleksbombat

”Vi som älskar är alltid tusen gånger fler”..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.