Expressen > Nyheter

Wednesday, 21 August, 18:37

Expressen - 14 aug 19 kl. 10:10

Brand i byggnad – helt övertändDet brinner i IOGT:NTO:s lokaler på Spelmansgatan i Kristinehamn.Byggnaden är helt övertänd och det brinner med öppna lågor..
Läs mer på Expressen
Läs mer om:
IOGTNTO, Spelmansgatan, Kristinehamn

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Brandi , byggnad, helt, övertänd
Skånskan - 06 okt 15 kl. 22:30

Byggnad helt övertänd

Eslöv Vid kvart över tio på tisdagskvällen började det brinna i en byggnad i Kungshult. Enligt räddningstjänsten är den helt övertänd. När räddningstjänsten kom till byggnaden i Kungshult möttes de av en helt övertänd byggnad.

Expressen - 24 aug 14 kl. 08:08

Byggnad helt övertänd i brand i Vallentuna

Ett hus fattade eld på söndagsmorgonen i Vallentuna utanför Stockholm. Enligt uppgifter ska byggnaden vara helt övertänd, det är oklart om någon skadats i branden..

GT - 28 jun 16 kl. 04:02

Storbrand i ladugård – byggnad helt övertänd

Under natten larmades flera räddningstjänster till en gård i Marks kommun, anledningen var en omfattade brand i en ladugård som var helt övertänd. – Orsaken bakom branden är okänd, säger inre befäl Anders Johansson vid Södra Älvsborgs räddningsförbund..

Corren - 24 jan 19 kl. 18:37

Byggnad helt övertänd

En byggnad vid Väderstad herrgård är helt övertänd..

GT - 11 mar 16 kl. 18:35

Ladugård i brand: "Är helt övertänd"

En fullt utvecklad brand rasar i en ladugård i värmländska Butorp. – Vi kom precis till platsen och det handlar om en fullt utvecklad brand. Ladugården är helt övertänd, säger Nils Weslien, räddningschef i beredskap.

Expressen - 13 aug 16 kl. 04:06

Förskola i brand – byggnad helt övertänd

En förskola brinner i Uppsala. Larmet om den kraftiga branden på Flogstavägen kom klockan 01.49..

Expressen - 05 jan 17 kl. 21:23

Villa i brand – är helt övertänd

Polisen i Dalarna har kallats till en brand i en villa i Rättvik. Enligt polisen ska villan vara helt övertänd..

Vimmerby Tidning - 01 apr 18 kl. 16:51

Branden i mÖrlunda: villa i brand - vinden helt ÖvertÄnd

Övervåningen till den villa som brinner i Mörlunda är enligt uppgifter från vår reporter på plats nu helt övertänd..

Expressen - 05 feb 16 kl. 07:02

Kraftig brand utbröt – byggnad helt övertänd

En kraftig brand bröt ut i ett uthus i Karlstads kommun natten till fredagen. Byggnaden var totalt övertänd när räddningstjänsten kom till platsen. – Man såg lågorna från långt håll, säger Nils Weslien, räddningschef..

UNT - 27 apr 16 kl. 13:25

Träbyggnad helt övertänd

Strax efter klockan 13 larmades räddningstjänsten om en brand i en byggnad i Skällsta, som ligger mellan Lövstalöt och Storvreta..

Fler nyheter från Expressen

Expressen - 30 minuter sedan

Norden ska bli världsbäst på hållbarhet

Norden ska bli världens mest hållbara region 2030.Det lovar de nordiska länderna i en ny deklaration.– En tydlig injektion och viktig styrsignal för det fortsatta arbetet med en grön omställning, säger Ann Linde, minister med ansvar för Norden (S), i en kommentar till Expressen..

Expressen - 30 minuter sedan

Tågstoppet har kostat miljoner

Slutnotan för det långvariga tågstoppet efter branden i Hässleholm kommer att landa på minst tio miljoner kronor för Skånetrafikens del, enligt en första bedömning..

Expressen - 1 timme sedan

Preemmiljardärens lyxyacht till salu

Preem-miljardären Mohammed al-Amoudi, 73, har runt 5 000 anställda i Sverige.Genom åren har han rest jorden runt i sin privatjet och sin lyxyacht Queen of Sheba, en båt som 2006 kostade cirka 130 miljoner att bygga.Nu är den 34 meter långa yachten till salu..

Expressen - 1 timme sedan

Meghan och Harry anställer sin tredje barnflicka

Två barnflickor till nyfödda Archie har slutat inom loppet av några veckor.Nu har en tredje barnflicka kommit in i Meghans och Harrys liv.– Hon är bra med lille Archie och avgudar honom, berättar en källa till The Sun..

Expressen - 1 timme sedan

NYHETSDAGEN: Bali uppmanas lämna flera uppdrag • IT-säkerhetslucka hos Stockholms stad – personnummer synliga • Dansk ilska efter Trumps Grönlandsbud

Efter angreppen på Carl Bildt uppmanas nu M-politikern Hanif Bali att lämna sina uppdrag i riksdagens EU-nämnd och arbetsmarknadsutskott, erfar Expressen från flera källor inifrån mötet.*Stockholms miljardprojekt Skolplattformen har en stor it-säkerhetslucka. En förälder kunde med några knapptryck ta fram barns personnummer, omdömen och vilken skola de går i.

Expressen - 1 timme sedan

Förslaget: Pantsystem för att återvinna hämtmat

Vi äter allt mer hämtmat – och med det följer engångsförpackningar.En ny studie har undersökt hur restauranger och kaféer kan minska svinnet..

Expressen - 1 timme sedan

Så här ser stranden ut efter räddningsprojektet

Stranden längs den brittiska kusten förstördes till följd av erosion.Nu har ett nytt, unikt projekt genomförts för att rädda området – och stoppa riskerna.– Hårdare lösningar, som vågbrytare i betong, skulle oundvikligen skapa fler problem längre ner vid kusten, säger Jaap Flikweert som står bakom sandprojektet..

Expressen - 1 timme sedan

Knivhögg mordoffer – får 230 000 kronor

Samtidigt som den då 17-årige pojken var åtalad för mordförsök högg en ung man i benet under en privatfest. Mannen dog av sina skador.Men efter att ha friats i tingsrätten får tonåringen nu ett skadestånd på 230 000 kronor bland annat efter att ha varit häktad i 4,5 månader..

Expressen - 1 timme sedan

Anställda flätar håret och äter glass – ska granskas

Trelleborgs kommun har anlitat en extern konsult för att utreda hur ett av kommunens bolag styrs – till en kostnad av 300 000 kronor.Enligt en anmälare ska anställda ”fläta håret på varandra” och äta glass på arbetstid.– Vi tycker det är trams, säger det kommunala bolagets ordförande till Trelleborgs Allehanda..

Expressen - 2 timmar sedan

Choklad återkallas – innehåller jordnötter

Interflora återkallar chokladaskar med nio och femton bitar, enligt ett pressmeddelande..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.