Dagens PS > Ekonomi

Saturday, 17 August, 19:18

Dagens PS - 14 aug 19 kl. 10:07

Stordalens kedja köper finska lyxhotellNordic Choice har köpt den finska hotellgruppen Kämp Collection Hotels. Nordic Choice ägare Petter Stordalen beskriver det ett av sina viktigast köp i karriären. Det skriver TV2 Norge. ”Nordic Choice ska vara en nordisk hotellkoncern, och nu som ägare till Kämp Collection Hotels blir vi på allvar en viktig nordisk spelare”, säger Petter Stordalen. Hotellkedjan har sammanlagt 1.
Läs mer på Dagens PS
Läs mer om:
Choice, Kämp Collection Hotels, Petter Stordalen, TV2 Norge, Stordalens, Dagens PS

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Stordalens, kedja, köper, finska, lyxhotell
Sydöstran - 27 nov 17 kl. 20:06

Kedja köper upp revisorsbyrå

Efter 32 år köps KN revision i Sölvesborg upp av revisionsfirman Baker Tilly..

Kristianstadsbladet - 26 jul 18 kl. 15:18

Kedja köper gym i Åhus och Kristianstad

Flera anläggningar finns redan i Småland och Blekinge – nu expanderar friskvårdskedjan Wellness Studio och satsar i Kristianstad och Åhus. .

Skånskan - 13 jan 16 kl. 06:00

Stordalens nya har slagit upp portarna

hyllie 16 våningar högt och drygt 300 rum. Petter Stordalens nya Quality Hotel View har öppnat i Hyllie.
Och därmed är också ytterligare en pusselbit i fastighetsprojektet vid stationstorget, Point Hyllie, på plats.

Realtid - 14 aug 19 kl. 10:37

Stordalen köper finsk lyxhotellkedja

Petter Stordalens Nordic Choice Hotels förvärvar finska hotellgruppen Kämp Collection Hotels. "Uppköpet av Kämp Collection Hotels är en stor milstolpe och en av de viktigaste affärerna jag gjort i hotellbranschen", säger Petter Stordalen..

YLE - 23 apr 17 kl. 20:00

Valmöjligheterna för var vi köper vårt dagliga bröd minskar

Koncentrationen inom dagligvaruhandeln begränsar utbudet och valmöjligheterna på många orter i Svenskfinland. De stora livsmedelskedjorna har under de senaste fem åren tagit över flera mindre kedjor för dagligvaruhandel. Fenomenet hittas både i städer och på landsorten.

SmålandsPosten - 23 aug 14 kl. 09:00

Rosén trivs i sin nya kedja

Robert Rosén stortrivs i sin nya omgivning tillsammans med Nick Johnson och Patrik Lundh.
– Jag tycker absolut vi har något som vi kan bygga vidare på, säger centern. Han hade ett stentungt första år.

Helsingborgs Dagblad - 12 maj 15 kl. 10:28

Stordalen köper tre Boråshotell

Norske hotellkungen Petter A Stordalen köper tre hotell i Borås. First Hotel Grand, Best Western Hotel Borås och Comfort Hotel Jazz kommer från den 30 juni att ingå i Stordalens hotellkedja Choice, skriver Borås Tidning på nätet.Hotellen, som sammanlagt har 352 rum, förvärvas från Svenska Stadshotell.

Sydsvenskan - 12 maj 15 kl. 10:28

Stordalen köper tre Boråshotell

Norske hotellkungen Petter A Stordalen köper tre hotell i Borås. First Hotel Grand, Best Western Hotel Borås och Comfort Hotel Jazz kommer från den 30 juni att ingå i Stordalens hotellkedja Choice, skriver Borås Tidning på nätet.Hotellen, som sammanlagt har 352 rum, förvärvas från Svenska Stadshotell.

Affärsvärlden - 12 maj 15 kl. 10:31

Stordalen köper tre Boråshotell

Norske hotellkungen Petter A Stordalen köper tre hotell i Borås. First Hotel Grand, Best Western Hotel Borås och Comfort Hotel Jazz kommer från den 30 juni att ingå i Stordalens hotellkedja Choice, skriver Borås Tidning på nätet..

SvD - 12 maj 15 kl. 10:27

Stordalen köper tre Boråshotell

Norske hotellkungen Petter A Stordalen köper tre hotell i Borås. First Hotel Grand, Best Western Hotel Borås och Comfort Hotel Jazz kommer från den 30 juni att ingå i Stordalens hotellkedja Choice, skriver Borås Tidning på nätet..

Fler nyheter från Dagens PS

Dagens PS - Igår: 15:17

Aktieanalys: Handlas ICA till rätt pris?

Detaljhandelsbolaget Ica kan locka som ”säker hamn” – men är aktien för dyr? ”Med en tillväxt som rimligen kommer stanna vid på ett par procent per år de kommande åren, där vinstmarginalen inte ser ut att förbättras påtagligt, så är det svårt att betrakta det som annat än dyrt. På lite länge sikt ser också e-handeln mer ut som ett hot än en möjlighet för Ica.

Dagens PS - Igår: 14:31

Opec justerar upp prognos över efterfrågan

Oljekartellen Opec gör marginella förändringar uppåt i sina prognoser över den globala efterfrågan på olja för 2019-2020. Prognosen för 2019 ligger nu vid 99,92 miljoner dag, medan prognosen för 2020 är 101,05 miljoner. Det framgår av den senaste månadsrapporten.

Dagens PS - Igår: 14:11

London provkör kontakt-lösa donationsplattor

I ett försöka att avhjälpa problemet med hemlöshet har staden installerat donationsstationer i stadens finansdistrikt. Det skriver sajten Finextra. Genom att använda kontaktlösa betalkort kan Londonborna nu donera till välgörenhet snabbt och enkelt.

Dagens PS - Igår: 12:18

Trump vill köpa Grönland: ”Global maktkamp”

Enligt källor i Vita Huset har president Donald Trump satt flera departement i arbete med att undersöka möjligheterna för USA att köpa Grönland. Det skriver Washington Post. Källorna, som vill vara anonyma, uppger att president Donald Trump pratat om Grönland under flera veckors tid.

Dagens PS - Igår: 10:49

10 bostadsrätter med all-time-high-priser

Lägenheten i topp såldes i början av sommaren och ligger inte oväntat på fashionabla Östermalm i Stockholm. Spana in priset! Booli har sammanställt listan, där Östermalm har så gott som totaldominans med undantag från en lägenhet på Södermalm i Stockholm och en lägenhet på Djurgården.

Dagens PS - Igår: 10:41

Uppgifter: Tesla höjer priserna i Kina igen

En försäljare på en Tesla-butik i Peking bekräftar den senaste tidens medierapportering att elbilstillverkaren kommer annonsera prishöjningar i Kina från och med september. Det skriver Global Times. En prishöjning skulle innebära den fjärde justeringen på ett år.

Dagens PS - Igår: 10:23

Kontor fick evakueras efter elscooterexplosion

En indisk socialplattform utan stöd för engelska, polisingripande mot Amazons marknadsföring samt evakuering av Dropbox huvudkontor – allt det och mer i dagens techbrief. TECHBRIEFEN – Dagens PS samlar viktigaste technyheterna på ett ställe. Indisk socialplattform tar in 100 miljoner dollar Sociala medieappen ShareChat, som bara finns på regionala språk utan stöd för engelska, tar in stora pengar i en ny finansieringsrunda.

Dagens PS - Igår: 10:28

JUST NU: Tekniska problem på Londonbörsen

Londonbörsen har under fredagsmorgonen tekniska problem vilket fördröjer öppningen. Handeln i aktierna som ingår i FTSE 100 och FTSE 250 har därför inte kommit igång, enligt börsoperatören LSE. Däremot sker handel i aktier i FTSE 350 och småbolagslistan AIM som normalt, skriver Sky News.

Dagens PS - Igår: 08:36

Kronofogden var hack i häl på Norwegian

Myndigheten var ytterst nära att driva in ett krav på över 19 miljoner kronor från det norska lågprisflygbolaget. Det här uppger Dina Pengar i Expressen och berättar att det norska lågprisflygbolaget missade att betala in passagerarskatt till svenska staten i tid. Följden blev att Kronofogden bara var några dygn från att börja jaga tillgångar hos Norwegians dotterbolag i Sverige på grund av trubblet med Skatteverket.

Dagens PS - Igår: 08:39

Läsarna rasar mot Löfvens drogutspel

Torsdagens något kontroversiella fråga har föga oväntat engagerat många läsare. PS-BAROMETERN – här sammanställer vi svaren från Dagens Fråga. Vad tycker läsarna egentligen om nyhetsveckan som gått?

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.